19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 December 2011

~Adi Putra berlakon citer hindustan?~




Filem hit Don yang diberi nafas baru dan dilakonkan oleh Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra dan banyak lagi telah menjadi hit pada satu ketika dulu dan kini kesinambungan filem tersebut iaitu Don 2 akan ditayangkan di pawagam dalam masa terdekat ini. 


Ada banyak scene dalam filem tersebut dirakamkan di Malaysia dan juga mengambil pelakon daripada negara Malaysia seperti Adi Putra sebagai salah seorang pelakon yang berpeluang berlakon di dalam filem arahan Farhan Akhtar ini.

Selain filem, Don 2 juga akan melancarkan "Don 2 The Game" merupakan permainan di alam maya yang boleh dimainkan di PS3 dan juga dimuat turun dalam IOS tidak lama lagi.

Filem ini ternyata mempunyai elemen teknologi dan grafik yang hebat daripada filem Don yang sebelumnya.Filem ini akan ditayangkan di pawagam pada 23 Disember 2011 dalam 2D dan 3D dan juga akan didapati dalam bahasa Tamil dan Telugu.


phewitttttt! abgku berlakon dalam filem hindustan lah.. gerekkkk seeeyyy... ni yg xsbr nk tgk kat panggung wayang ni.. tp filem hindustan tue.. plg2 kurang 3 jam kan? aiyarkkk! membeku la diri ini dalam panggung wyg yg sejuk tu.. get ready la dgn stokin + shawl + sweater ye klu nk g tgk filem ni.. tp sp yg nk teman Ome tgk citer ni? hubby Ome? rsnye mmg taaaaaaaaaaaakkk la kn.. 2 jam pun dh panas vontot..nk tmbh lg sejam? aiiyarkkk.. jwbnye kena cari satu masa utk g layan citer ni sorang2 la kowt kn.. kerk filem ni sekejap jerk.. mcm filem2 yg lain.. errmmm.. sp nk follow Ome? jom! jom! huhu..


salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!* kredit to HotFM coz keluarkan artikel nih..seyes! Ome sgt teruja nih! luv la abg #hotlovers ADPutra! daaaaaaaaaa.. cau cin caaaaauuu.. WeeeeeeEEEEeeee :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...