19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 December 2011

~jom tgk OMBAK RINDU :) ~

Hoyeahhh.. selamat pagi uols.. hari ni 1 Disember 2011.. lagi beberapa hari kita sume akan bertemu tahun baru dan terpaksa mengucapkan tata pada 2011.. welcome 2012! uargghhh... rs terlalu cpt kn masa berlalu.. pejam celik pejam celik dah nk sambut tahun baru.. azam uols tahun 2011 dh dpt dipenuhi x? Ome? stakat ni hajat yang satu ni mmg blum lagi diberi.. e2 mmg bkn kuasa di tgn Ome la.. yang mampu Ome lakukan.. hanya D.U.I.T.. doa, usaha, ikhtiar dan tawakal.. yang laen Ome serahkan pada DIA yang Maha Berkuasa.. mst uols tertanya2..aik.. xkn e2 jerk azam tahun baru 2011.. ekceli Ome pun xtaw la samada azam 2011 Ome dh tercapai ke blum.. tp Ome rs tahun 2011 banyak meninggalkan memori yang indah.. antaranya Ome dpt sambung pengajian Ome di peringkat Ijazah.. Ome dapat melancong ke Korea.. n yang paling penting! Ome masih lagi diberikan kekuatan untuk menjalankan kewajipan Ome sbg hambaNYA, berbakti pada ibu dan ayah dan memberikan perkhidmatan tip top utk suami tercinta.. *xbley blah kn perkhidmatan tip top.. hihihi;p

ok.. Ome dh melalut.. panjang sgt plak mukadimah nih.. sory! sbnrnya Ome nk story telling psl movie Ombak Rindu yang akn di tygkn pd hari ni diseluruh pawagam2 di Malaysia nih.. klu uols masih ingat lagi ade satu novel yang berkulit purple tu telah dijadikan movie.. uols pnh baca x? xpnh? rugi..rugi.. sbb klu uols nk tau Ombak Rindu ni la salah satu novel yang Ome suka.. baca la byk kali pun xpnh Ome bosan.. serius! mmg novel ni sgt best..  n now depa dah jdkn movie.. mcm LBS.. ingt x? tp sygnye LBS kurang menarik coz byk scene yg best dalam novel tu x dibawa dlm movie.. so, bl tgk jerk movie tu hati sgt kuciwa.. 


hopefully Ombak Rindu ni jdkn LBS sbg pengajaran.. hah lahh.. klu uols baca novel dia, uols terasa seolah olah tgh tgk drama ok.. mmg btol2 bermain dgn perasaan.. geram, marah, suka, sedih.. sume ade.. oooppss!!! uols pnh dgr x, ade org baca novel sampai nanges? hah! slh seorang yang nanges tu Ome la.. Ome xnafikan Ome bukanlah pencinta novel yg tegar.. tp xtaw knp bl baca novel Ombak Rindu ni Ome jd sukaaa sgt.. bygknlah nk hbs kn satu buku tu kdg2 amik masa berhari2.. org laen beberapa jam dh hbs.. tp OMe? hahaha.. nmpk sgt bukan ulat buku kn.. ish3x.. tp buku ni? sgt meninggalkn kesan.. sekejap jerk plak tu bley hbs.. mmg terbaekk! Ome baca buku ni masa darjah 6 klu xslh Ome la kn.. ms tu sgt feel bl baca novel ni.. hahaha..

so, mlm ni Ome nk g hadap movie nih dgn kakak, adik n hubs Ome.. pelik tapi benar kan.. yeeeee!!!jgn xpecaya.. tiba2 hari ni kakak n adik Ome nk join Ome tgk wyg.. ekceli movie ni dh lame kakak Ome dok gler nk tgk.. sanggup ni mtk izin suami semata2 nk hadap citer nih.. nsblah hubs dia sporting kn.. anak2? hubs dia tlg jagakan sekejap.. mmg berbulan2 dh sblm movie ni akn di tgykn dia dh mintak izin.. asyik la dok ulang ingtkn Ome yg dia nk join tgk skali citer nih.. dok ulang beli tiket.. beli tiket.. nsb la Ome ni mmg kaki tgk movie.. Ome rs Ome x tgk wyg bl bln puasa jerk.. sbb menghormati bln yg mulia tu kn.. klu bln yg laen2 tu? jgn ckp la kn.. GSC Alamanda tu kaya sbb slh sorg pelanggan tetap nye Ome lah.. tiap2 mggu tgk wyg.. patut dorg ni bg komisen kn kat Ome..huhuhu..

 u see.. full kn.. 

pada yang xsempat nk beli tiket sbb tiket dh sold out tu, tamo jeles2 ok.. insyAAllah.. nnt buat summary kat sini k.. hahaha (kejam gler!).. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * normally Ome tgk hari rabu jerk kn..sbb tiket murah.. tp 2 minggu berturut2 ni Ome tpksalah tgk mlm jumaat sbb malam jumaat ialah malam tayangan pertama utk semua movie baru.. so, tamo la ketinggalan tgk movie ni kn.. e2pun Ome tgk tiket ni dh sold out ok..yg tggl pun seat dpn.. hebat kn penangan citer nih.. klu x best, xtaw la nk kata ape.. mmg Ome boikot lahh.. daaaaaaaaa.. cau cin caaaaaaaauuuu.. WeeeeeEEEeee.. :D

4 comments:

Madly Mad said...

dah tengok nanti, cerita kat sini k!!
tunggu!!

anyhow..i dah follow belog ni, jgn marah. tq

oMe aNaT aMiNuddiN said...

insyAAllah... i will.. thanks :D

::misz maney:: said...

ai pun nak tengok dengan yaty petang ni dekat ioi..hehehe..

kalau tak ai nak tgk kat alamanda pukul 9mlm mcm u tapi lambat sangat lor..esok nak keje..hikhik..

oMe aNaT aMiNuddiN said...

alasan sbb mlm.. pdhal dh sold out kn.. hihihi.. selamat menonton! hureyy! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...