19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 January 2012

~angpaw ~

ingatkan start keje kat tempat baru ni xdelah dpt duit raya lagi kn.. sbb bos Ome chinese.. so, mmg taaak la nk dpt duit raya aidilfitri.. plak dia ni masih bujang trang tang tang.. so, konsep chinese ni klu mana yg masih bujang tu xbley bg duit raya kat sesiapa..org yg dh berkeluarga jerk bley bg angpow.. so, tunggu jgk bl la bos Ome ni nk kawen.. tiba2 td, dia bg sampul merah kat Ome.. Ome siap tanya kat dia lagi.. "aik.. bley kerk org xkawen lagi bg angpow? (dlm hati..kang dia tarik blk angpow ni baru tau..menyesal seumur hidup).. pastu dia senyum jerk.. ape makna nye tuh? hahaha.. kelakar la bos Ome ni lately.. dh ler ritu siap suh Ome deco bilik dia.. mn la Ome pandai nk deco2 ni kn.. suh la deco bersama Eric yang buat kn.. ini suh Ome yg deco.. karang jd raya aidilfitri baru tau kn.. huhuhu.. atlast ntah ape2 la yg Ome dok beli.. blk2 ofis jerk.. Ome tunjuk la barang2 deco yg Ome beli.. dia ketawa terbahak2 ok.. dia kata dia suh deco pokok bunga dia tu dgn angpow merah jerk.. ni siap Ome g beli yg mcm tanglung tu.. atlast tanglung tu letak kat pintu masuk sajo.. hahaha.. daaaahhh.. sape suh Ome deco kn.. hihihihi..

 u see.. ntah hape2 ntah Ome beli kn sampai diketawakn bos Ome.. hohohoo

 cuba teka bp RM ade dlm ni?hehe:D

best..best.. baru la rs 1 Malaysia kn.. dulu keje ngn bos melayu, rasa dpt duit raya.. n now keje dgn bos chinese dpt la angpow chinese.. n yg psti value kedua2 bos ni bg lebih kurang sm.. thank you la bos.. i lap u sungguh2 nih.. huhuhu..  n td baru sat ni bos pesan.. klu ade buah2 limau yg org bg tuh.. dia suh Ome bw blk.. sbb nye esok dia dh start cuti.. so, seminggu lebih dia xde kat ofis.. takut limau tu buruk kn.. jd, dia dh pesan awl2.. suh Ome bw blk.. hohohooo.. mmg kenyang limau la kn.. rezeki jgn di tolak..musuh jangan di cari.. ye dak? hoyeahhh! alhamdulillah.. masih lg bley dpt duit raya lah.. suke3x.. :D

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *epy chinese new year to all my friend!!! n of course to my lovely bos too.. toce! toce! daaaaaaaaaaa.. cau cin caaaaaauuu.. weeeeEEEEee :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...