19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 January 2012

~FX Camera~

holla.. salam isnin uols.. lemau??? ohhh.. hr  ni Ome bgn dengan ceria nye.. walaupun malas btol vontot ni nk bangkit dr katil yg empuk lagi nyaman di waktu2 pagi yg sojuk tuh, Ome tetap melangkah masuk toilet utk bersiap2 ke tempat koje.. xde ape yg special.. tp rini x selemau hr2 isnin yg bese.. hoyeahhh! permulaan azam di tahun baru yang baik kn.. moga2 berkekalan la hingga tahun dpn plak.. hahaha..

ehhh.... Ome nk share dgn uols ni.. sesiapa yg pakai hp android tu.. agk2 dh bosan dgn gambar2 yg kaku n x brape nk menarik tu, uols bley donwload application kat "market".. mcm Ome, mmg pakai hp android, so mmg Ome dh cuba pun download application nih.. ehhh kejap2x.. kerk Ome sorg jerk yg lmbt sgt tahu ade application nih? uols tau dak ade application namanye FX CAMERA? aiyooo..shame..shame lah.. klu Ome yg terlmbt tau, Ome mintak mangappp lah.. almaklumlah.. bab2 IT ni mmg Ome lambattttt sikit.. hehe.. ehhh.. tapi mn2 yg xtau tu, uols bley la donwload application ni k.. bg Ome, Ome suka.. di kala Ome bosan xtaw nk wat ape tu, inilah hasil keje Ome.. hahaha.. lagi2 klu dpt buat pica smpai jd cenggini.. supe nemo dh kn.. hehe;)

 finding Nemo? hehe:))

hahaha.. cute kn pica ni..baek uols ckp cute.. klu x Ome hempuQ uols dgn hp nih.. hohoho.. pasan kiuttttttt la Ome ni kn.. xbley blahhh.. oooo.. alkisahnye bermula last week.. Ome n geng2 USM g menyiapkan esaimen di library KL tu.. n ptg tu plak, member2  dok ajak g mkn kat KLCC.. wahhh!!! curlassss... mentang2 library KL tu dh dkt sgt dgn KLCC kn.. oohhhh yeee.. klu uols nk tau, last Ome g KLCC ni rsnye 3,4 tahun yg lps kowt..bLEyyyy?? hahaha.. yeeeee.. klu uols nk tau, KLCC bukanlah tempat kesukaan Ome.. Alamanda jgk yg terbaikk!!! hahaha.. 

yeeee.. berbalik pd story ni td, one of my friend ni telah meng "snap" kn (punah bhs melayu..hohhooho) pica melalui hp nye.. n Ome teruja bl tgk mcm2 pica yg dia snap tuh.. n menjadikan Ome semakin perak (bkn negeri Perak ye) aka Jakun.. ape lagikkkk.. trus la donwload ini application kan.. n akhirnya inilah hasilnye klu org jakun dh jumpe application sebegini.. hahaha..


taraaaaaaaaaa!!! shomel kn!!!


shantek? comel? klu uols suka, cpt2 la donwload application nih k.. klu bab mencapubkn diri nih, mmg Ome suka.. klu uols suka, jgn tunggu lame2.. cpt2 donwload k.. n klu yg tade hp android tu, cpt2 g beli kat kedai hp..jgn g kedai tayar.. kedai tayar xde jual hp tauuu.. (Ome sengal di hari isnin).. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!!! *cuak.. sengal2 perut.. lg beberapa hari jerk nk kena mengadap USM Penang.. 2 minggu bertapa di sanaaaa.. tatoooottttnyeeee.. im not ready yet!!! daaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuuuuuu.. weeeeeeeeeeEEEeeee :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...