19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 January 2012

~nk kerusi ni..bley?


yeeee.. skg ni Ome tgh meroyan nk kn kerusi nih.. fuiyooo.. smlm Ome window shoping dengan En. Hubby.. niat di hati sebenarnye nk g urut kat kedai Thai Massage dlm Mines tuh.. skali bley x full.. d sbbkn dh byr parking n xsmpai pun 10 minit kami dlm tu, trus kami tawaf satu Mines tuh.. Ome nmpk ade org jual kerusi massage nih.. not sure produk tu dr mn.. tp nk g tnya, saleman tu tgh sibuk melayan customer.. jd, kami pegi la try cr tempat lain kedai yg jual kerusi nih.. nmpk ade satu kedai Gintell.. wahhh.. sgt menarik.. walaupun niat sbnrnye nk mencuba jerk.. bley? hahaha.. tiba2 tangkap shintan la plak dgn ini kerusi.. walllaaa.. mmg terbaekkkk! patut la hubby Ome ckp ritu ms dia try kerusi ni kat umah kwn dia, dia kata kerusi ni sgt besttt.. mmg bestttttt.. shedapppp! rs mcm di raba2 pun ye gak.. ngeh3x..

tapi alkisahnye kerusi ni bley tahan gak mahal nye kn.. adehhh.. nafsu..nafsu.. knp la manusia ni dipenuhi dgn nafsu2 sebegini.. tp bl di fikirk2n blk kn, klu skali urut rm100.. baik la beli kerusi nih.. lagi jimat.. shedap pun shedap.. dosa2 kering pun xdpt.. yelah.. kami ber2 ni mmg suka dimanjakan.. klu g tempat urut nih kdg2 yg mengurut hubby ni pompuan.. x kerk menambahkan dosa.. btol x? jd En. hubby.. jom kte mengurangkn dosa dengan membeli kerusi ni? nk x? hahahaha.. (ayat pancing).. pastu mst hubby ku akn menjawab.. "xpyh laaa.. kat shoping2kn complex kn byk dh kerusi2 mcm ni..masukkan jerk la syilling token tuh.. bergerak la kerusi tuh.." hahaha..

tp seyes tau.. mmg terbaekk kerusi nih.. bkn takat tulang2 belakang jerk yg diurut, satu badan ni bley rs urutan yg sgt shedappp.. n yg kelakarnye uols kat punggung tu pun bley rasa urutan.. ala2 cubaan meraba pun ye gak.. bley?ngeh3x.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *ade sp2 nk jualkn x kerusi massage ni kat Ome? nk beli tak mampu.. bkn murah.. beriban2 sebuah kerusi ni uols.. klu ade nk jual habaQ kat Ome naa.. OMe byr ansuran.. rm50 sebulan..bley??? hahaha.. daaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuu.. weEEEEEeeee :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...