19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 February 2012

~di kala kami stress~

jom tgk ape yg kami wat di kala stress mengadap buku! haha.. mcm2 aksi.. inilah kami uols.. sepanjang di USM Penang.. mcm2 gelagat.. yg sorg dgn gelagat boyish nye.. yg sorg dgn gelagat pendiamnye.. tp skali dia ckp.. mmg ini makannye!!! dgn gelagat sorg ni sometimes like mak2 but very the protective.. mcm2 ragam.. mcm2 hiburan.. seyes! walaupun kat sn Ome stress dgn mengadap buku, tp setiap ms mst akan ketawa.. esp ngn gelagat one of my friend nih.. suka sgt klu nk start study tu mst pasang lagu nyanyian lestary mahligai dari airmataku.. yg ni mmg sgt funny sbb dia akan nyayi dgn penuh perasaan.. seyes! ms tu mmg Ome gelak guling2.. di tambah plak dgn gelagat yg sorg ni lg yg suka cr pasal dgn yg sorg nih.. aishhh.. mcm2 ragam lah.. susah Ome nk gambarkn.. selama 2 minggu kat sn.. rs nk pecah usus ni dibuatnye.. tp x Ome nafikan.. bl kte berkawan, x sume org tu akn sekepala ngn kita kn.. mst sentap2 tu ade.. tp alhamdulillah.. sentap2 tu skejap jerk.. almaklumlah.. baru nk kenal hati budi masing2.. tipu la klu Ome kata xde scene sentap menyentap nih.. mst ade punyalah.. barulah hidup akn lebih bermakna.. barulah memory akan lebih terpahat kn.. jom! layaan pica2 Ome ngn geng2 USM.. 

notajarikaki: maap! dlm beberapa hari ni uols akn baca, lihat dan fhm story mory Ome kat USM nie ehhh.. sampai uols rasa nk muntoh hijo.. hehe:D.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * sgt merindukan waktu di USM.. seyes! sgt rindukan korang yg sengal2 ubi! daaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuu.. WEeeeeeEEEEee :D




 sian farel.. sampai tertonggeng2 amik pica kami..hihihi;p





 xbp nk menjadi lompatan.. haha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...