19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 February 2012

~mcm2 ragam, karenah & tebiat~

jom kita sambung story mory Ome di USM.. sbnrnye nk story psl air terjun.. baru Ome pasan.. pica2 kat air terjun tade dlm hp Ome.. so, story mory pasal air terjun nnt Ome update ea.. sbb pica2 tu ade dlm hp my friend.. so, kena tggu hari sabtu ni baru nk kopipes.. sbb sabtu ni kena bertemu lagi ngn budak2 ni.. sbb ape? sbb ade esaimen yg menanti n due nye b4 akhir bln nih.. gilak kan.. fenat tau.. baru blk dr ngadap exam.. br blk dr kelas.. tiba2 kena rushing utk settle down kn esaimen plak.. argghhh.. rs mcm buat study full time pun ye gak.. tggl lagi x dok asrama jerk.. stp minggu mmg kena habiskan masa kat library.. utk ape? settlekn esaimen.. oh noo.. dorg kata ade kuiz baru yg di upload oleh lect.. mmg fitaaaaaaaaaaaamm la dibuatnye kan..kan..

ehhh.. dh terlalut dh ni.. nk story mory psl ragam, karenah & tebiat dak2 nih.. skali bley plak terlalut psl stress.. haha... no no no.. tamo stress..tamo stress.. dah nama pun study kan.. jom! Ome nk story psl tebiat dak2 Ome nih.. klu uols nk tau salah sorg dlm geng Ome ni, dr 1st day Ome jmp dia kat Penang, sampai la nk blk.. pangai buruk dia ialah suka sgt kentut merata2.. x cukup kuar angin kat vontot, dia bley kuar plak angin dr mulut.. dh mcm naga..  mmg sgt annoying ok.. tp e2lah dia JOON ARE LEE.. aiyarkkk.. pnh satu ketika tu, konon2 dia lari dari kteorg sbb nk kentut.. sbb masa tu ade cikgu yg dtg bertandang mengajar Prinsip Akaun.. skali ntah mcm mn dia kentut punyala kuat.. sampai cikgu pun terguling2 ketawa sbb rs mcm baru dgr bom atom meletup.. see! tp seyes! dia lah jgk salah sorg yg buat Ome ketawa hari2 kat USM tuh.. wanita yg xbrape nk serupa wanita kan.. almaklumlah.. keje pun tentera kn.. mmg pangai dia ala2 boyish gtu.. i miss her so much! ^_^

 JOON & OME

yg ni plak roomate Ome ms kat USM.. namanye SITI.. we ols suka sgt sebut nama dia.. Pnh dgr x iklan kat radio.. siti..siti.. siti.. siti masak ape meh? HAHAha.. sgt suka ok dgn ayat tuh.. klu uols tgk dia mmg nmpk mcm pendiam.. dia hanya akn bercakap bila perlu.. tp bl dia dh ckp, dia akn sound tepek jerk.. tp Ome mmg suka dgn cara dia.. cooolll.. xkesah dgn org laen.. n yg pntng.. dia sgt sporting.. trima kasih ye siti sbb simpan rahsia.. oppsss.. rahsia ape..? biarlah rahsia.. hahaha.. *pst..pst.. siti..siti..siti.. siti nk mkn ape meh? nnt Ome banjer ye.. hihihi;p

SITI & OME

yg sorg ni plak lagi sengal2 ubi.. yg ni mmg hr2 Ome ketawa sbb dia.. ade jerk lawak vengong yg dia cuba sampaikan.. namanye FAREL.. yg ni la yg Ome kata.. suka sgt nyanyi lagu LESTARY.. nyanyi dgn penuh perasaan plak tuh.. n roomate sgt annoying bl dia nyanyi lagu tuh.. pnh satu hr dia buka lagu tu n nyanyi sampai Ome bley dgr dr bilik Ome.. mmg ketawa terguling2 Ome dibuatnye.. sbbnye roomatenye dok marah dia sbb dia pasang lagu tuh.. n utk makluman uols la kn, farel ni dh ade 3 org anak ok.. sgt best kn.. walaupun dh beranak pinak, masih lagi ade semangat utk sambung blaja.. gerekkk kan.. suka dgn Farel ni sbb Farel ni sgt manja orgnye.. funny.. kdg2 sgt terserlah keibuan dia bl dia layan kteorg mcm anak2 dia.. tp yg plg x thn bl dia bw keta.. adehhh.. bygknlah ea uols, klu dr KL nk ke Penang amik masa 3 jam jerk.. uols pnh wat cenggitu? ade bran? seyes! tabik springggg!

FAREL & NAD

yang sorg lagi ni plak Ome boleh kategori kn dia jz like my sister.. sgt protective orgnye.. walaupun dia suka membebel mcm ibu2, tp for me ape yg dia cuba bebelkn mmg sampai kat hujung hati Ome nih.. mmg rs jgk nk sentap ngn dia.. tp bl pk2 blk, ade negatif n positifnye dia.. yeee.. Ome pegi USM ni dgn dia.. n blk pun Ome blk dgn dia.. oh yee.. lupa nk kenalkan nama.. nama dia MAKCIK NADIA.. hehe.. mangap..mangap.. gurau2 saje ye Nad.. n Nad ni dia sgt manja orgnye.. klu bckap suka sgt wat sore kecik dia.. mcm ckp ngn kanak2 ribena.. hehe.. n dia ni lah roomate dgn Farel.. n dlm byk2 kwn dia ni, Farel la pengarang jantung dia.. everything FAREL.. hehe:D

last but not least.. she is my sister! sister  yg Ome dh kenal agk lame jgk.. sbb ape? sbb dia ialah salah sorg staff masa kat CGSO dulu.. Hhahahaha.. Oh yee.. nama kakak nih, AIDA.. Ome dgn CGSO tu mmg xbley di pisahkan kowt.. mst sedikit sebanyak akan terselit dgn CGSO.. huhu.. for me.. she is very understanding.. n yg penting, dia la yg paling bijak skali di kalangan kami.. tp dia yg plg malas baca buku.. bley? hahaha.. org laen bertungkus lumus baca buku.. dia slumber badak ckp ape tau.. "alaa.. xpyh la baca buku.. objektif jerk pun.. ape lagi..baling dadu la".. vley??? hahaha.. n yg paling penting.. masa utk hilangkan stress, dia akn bw kami g tempat yg best2.. ckp la.. kat ceruk penang tuh.. mmg dia tau kat mn tempat yg paling best.. sbb dia pnh blaja kat PENANG.. so, mmg sgt best! 

 JOON, AIDA & SITI!

ape yg bley Ome ckp kat sini.. kami ni ade mcm2 ragam.. mcm2 peel.. mst bl dh hbs blaja nnt, Ome akn rindukan dorg.. rindukan saat kteorg sentap menyentap.. saat kteorg gelak guling2.. ni baru 2 minggu dok kat sana.. msg2 dh giler bayang sbb masing2 rindu antara satu sama lain.. we ols ni dh mcm adik badik tau.. n klu nk tau Ome ni la adik yang paling muda dalam geng nih.. tp Ome rs mcm Ome yg paling tua.. bley?? uargghh.. (hentak2 kaki).. yg laen sume dh nk cecah angka 3 and ade yg dh cecah pun angka 3.. nk tau sp yg dh cecah angka 3 tu? uols teka ea.. hihihi;p.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!*miss miss n miss.. every pic has a memory.. luv uols! daaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuu.. WEeeeeeEEEEEee :D

1 comment:

Anonymous said...

Mengutuk je keje u kn yang.. Fm: Org yg paling tua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...