19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 May 2012

~SEMINAR ASPIRASI KESETIAUSAHAAN~

 Dewi Aleeya - Black

ehhh uols.. ome nk tny uols.. entry sblm ni Ome ade story telling x ngn uols yang Ome g Seminar Aspirasi Kesetiausahaan? apeee??? tade ??? ish3x.. nmpk sgt Ome malas nk hapdate blog.. ngeh3x.. meh sini rapat2 sikit ngn Ome.. Ome nk story telling ngn uols.. selama 5 thn berkhidmat di jabatan kerajaan ini.. inilah pertama kali dalam hidup Ome, Ome rasa di hargai sebagai Setiausaha Pejabat.. di pejabat yang baru plak tuh.. pergghhh.. mmg rs vangga okeh jd PA ni.. rs sgt2 di hargai.. n penghargaan dan peluang ini telah diberikan oleh bos Ome di KeTTHA ni.. thank you MR Wong Tin Song.. kerana selama 2 tahun ini beliau berjaya membuatkan Ome percaya bahawa karier sebagai Setiausaha ni sebenarnya sangat di hargai.. alhamdulillah.. bos Ome berikan peluang yang mana mmg sjk dr Ome blaja kat poly lagi Ome mengidam nk pegi kursus2 sebegini.. n doa Ome dimakbulkan.. TQVM Mr. Wong! 

seyes ye Ome katakan.. lps pindah dari ofis lame tu Ome bahagia bekerja di sini.. alhamdulillah.. walaupun secara jujurnya bos Ome yang baru ni pada mulanya agak dingin dengan Ome.. tapi alhamdulillah..  skg ni Ome dh bleh rs "keserasian" tu ade antara kami.. yelah.. pegi la mn2 jabatan pun kn.. org kata nk mulakan sesuatu "hubungan" antara bos dgn PA tu kdg2 memakan masa.. ehhh.. sp kata Ome xpnh kena marah.. penah ok.. sampai satu tahap mula2 tu, Ome rs mcm nk pindah ofis lagi.. klu uols nk tau bos Ome ni sgt garang & tegas.. bygkn lah klu org nk jumpa dia mst orang akn tny Ome "mood bos baik x hari ni?".. hari2 okeh.. kdg2 smpai Ome senyum jerk lihat telatah staf2 sini.. n alhamdulillah jugak.. lately ni jgk, kebanyak staf2 sini sudah mula menyukai bos Ome.. dorg kata bos Ome dh byk berubah.. dh jarang2 nk marah.. klu dulu org kata mcm singa.. but now.. he's look like profesional.. n hopefully berterusan la gamaknye ye.. klu x bos.. im quit! ehhh slh.. Ome nk transfer ofis laen! hehehe:D

oh ye.. dh terlalut dh ni.. act nk story mory psl seminar yang Ome pegi last 2 weeks.. 22- 24 April yang lalu.. seyes! sgt have fun.. n terasa diri ini sgt di hargai.. n we ols berkampung di Grand Season Hotel KL selama 3 hari 2 malam.. seyes! mcm2 info yg Ome dpt.. n yg plg penting siap ade dinner.. OMG! mcm xcaya.. ingat senang ke nk dpt peluang mcm ni.. swasta n berbayar okeh.. ingt senang2 hati je badan kerajaan ni nk lpskn kursus2 swasta yang berbayar ni.. contohnye mcm ofis lame Ome.. n yg peliknye nk g kursus dalaman pun payah.. bak kata officer sn.. PA kena selalu kat tempat untuk angkat telefon.. dlm hati Ome rs nk &^%@#!.. nk kata stupid blaja bertingkat2.. ehhhh.. Ome x mksdkn ex bos Ome kn.. bukan.. bukan.. ex bos Ome dulu sgt baik.. Ome syg ex bos lama Ome.. tp hny segelintir manusia  kat situ jerk yg buat Ome rs mcm "bodohnye jd PA ni".. "mencinya jd PA ni" "np la ms blaja dulu aku amik course ni".. but now.. SAYA BANGGA JADI SETIAUSAHA PEJABAT! :D

malas nk story panjang2 sbnrnye.. uols tgk la pica2 yg Ome sempat snap k.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Ome xmenang lucky draw.. tp Ome dpt hadiah saguhati.. top 8 untuk pakaian yang mengikut tema.. n temanya.. "PESONA BINTANG".. kena wat cat walk okeh.. tp style Ome mcm org baru blk dr menoreh getah.. bley? Mcm xcaya.. kelakar pun ye gak.. kui3x..  n artis utk mlm dinner tu  Black Mentor.. bila dia nyanyikan lagu Dewi Aleeya tu.. menusuk kolbu.. rs mcm dia nyanyikan utk Ome plak.. buley? ngeh3x..  daaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuuu..  :D




oh ye.. reunion kecil.. kwn2 poly Ome ;)
barisan top 8
 eceeehh.. geli makkk nyahh.. haha
 kiri kanan kiri kanan
 rs spt model.. ekekek;p
jd la.. tempat ke6.. :D

setiausaha cemerlang gemilang terbilang seluruh Malaysia :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...