19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 August 2012

~Finally! Done For 1st Year~

Morning.. Selamat pagi #Sweetheart.. uols sihat? dah lama Ome x membebel kat sini kan.. takde story telling yg nk di story kn la uols.. but! hari ni Ome nk story telling pasal result final exam yang baru jerk Ome terima semalam.. nk tau ape kesudahannya??? weeeeeeeeeeee.. 1 hour b4 bley check tu, mmg gigil tatoott uols.. dada ni berombak ibarat tsunami.. hanya Tuhan je yang tau betapa gugupnya la jantung ni.. yeee uols.. Ome xtipu.. serius! rs mcm amik result SPM.. uols tau kn mcm mn rs amik result SPM dulu.. e2la yg berlaku pada Ome smlm.. *dup dap dup dap*

So, masa tgk result tu agak terkujat jgk la uols.. apa yang Ome target lebih dari apa yang Ome dapat.. walaupun Ome bukanlah antara salah sorang calon Dekan, tapi Ome dh sgt2 bersyukur dengan result yg Ome trima.. Ome bgtau ea.. cite ni habis kat sini je la eh (ehhh! mcm kenal ayat nih) Ome mmg study last minit je uols.. seriously! esok nk exam, sehari b4 exam tu la baru la terhegeh2 dok baca buku.. baru la terhegeh2 buka VC yg lect upload dalam portal.. mcm yg Ome ckp sblm ni.. Ome tadelah terpk utk dapat Anugerah Dekan apatah lagi Best Student kn.. Ome bley ckp klu dh lulus tu syukur alhamdulillah.. n Allah perkenankan lah doa Ome uols.. dgn pointer yg Ome dpt tu, meskipun org lain akan kata "alaaa.. xde la gempaQ sgt result tu" tapi Ome pedulik ape.. yang pntg Ome sgt bersyukur.. *Terima Kasih Allah*


Alhamdulillah.. Walaupun baru tahun pertama.. Ome nk ucapkan terima kasih pada sahabat-sahabat baik Ome iaitu  Joon, Aida, Farel, Ct (kakak! Ome windu kakak), Nadia, Shamsul dan Kay.. bg Ome tiada mereka Ome x mungkin bley buat yang terbaik untuk exam ni.. terima kasih kerana saling tolak menolak (pushh) dari belakang utk trus berikan semangat dikala down.. Terima kasih kerana saling memberikan kerjasama dalam menyiapkan tugas-tugas berkumpulan..  suka duka Ome bersama mereka sepanjang tahun lepas akan Ome jadikan memory terindah dalam hidup Ome.. n Ome jugak nk ucapkan terima kasih pada Pensyarah2 dan Kawan2 USM yang lain yang x jemu2 memberikan pertolongan / tips2 di ruangan Facebook untuk Ome dan kawan2 menempuh final exam yang sgttttt stresssssssssssss! 9 paper dh settle.. ade lagi 3 tahun (insyAAllah) dan ade lagi 106 jam mata kredit yang perlu di tempuhi.. *wish me luck*

 inilah result tahun pertamaku.. lalalala..
Salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAN MADU LEBAH.. peace! * Done for 1st year.. ade lagi 3 tahun yang perlu ditempuhi.. sepanjang tahun pertama pelbagai dugaan onak duri yang ditempuhi.. semoga segalanya dipermudahkan Allah.. Ya Allah.. Berikan aku kekuatan dalam menempuhi segala onak duri ranjau yang berlaku dalam hidupku.. kerana aku percaya.. KAU LAH MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG.. daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. cauuu cinnnn cauuuuuuuuu.. weeehhoOOOoo :D

5 comments:

Aida Zaida said...

Same2.. Taun depan kite harung lagi!! Caiyok!!

oMe aNaT aMiNuddiN said...

insyAAllah.. aminnn.. mudah2an segalanya dipermudahkan.. aja2 hwaiting!!!

Anonymous said...

eeeeii terharunya ada orang rindu akt kite..miss u jugak..

-kakak-

oMe aNaT aMiNuddiN said...

miss u kakak! miss u a lottt! *bl dpt jmp kakak ni*

MOHD FAHMI JAES said...

tahniah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...