19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 August 2012

Happy 6th Anniversary My Dear Hubby

Assalamualaikum.. Ncakkk! Selamat pagi.. hokeyyy.. jgn wat2 terkujat ye.. yeee.. hari ni Ome dh start keje.. huhu.. sedih hakakk nok.. nk wat acane kn.. cuti dh tade.. nk x nk kenala gagahkan diri masuk ofis jgk hari nih.. tapi takpe.. keje kerana Allah.. insyAAllah.. keje dari 8 jam rasa mcm 8 minit jerk.. *erkkk.. sob sob sob..

So, mesti ramai lagi yg bercuti sakan kan.. almaklumlah.. klu amik je 3 hari lagi cuti dh dpt direct cuti seminggu.. klu Ome ni bukan student, cuti tu byk lagi.. comfirm! memang Ome cuti hokeyy.. tp d sbbkn cuti yg berbaki tu byk kegunaannya nnt, so, terpaksalah mencargaskan diri datang ke ofis.. perghhh! klu hari2 camni la jln raya.. alangkah bahagianya rasa.. lengang lengeng jd jalan raya.. ofis pun senyap sunyi.. tp mslhnye skg nk cari tempat utk makan.. comfirm la cafe bawah ni tutup kn.. so nk x nk kena lah mencari makanan kat luar.. nk puasa 6 plak x boley.. bendera merah sedang berkibar dgn megah.. hatoyaii! sabau je laahhh..

opppss! terlebey sudah.. act Ome nk story mory psl anniversary Ome n hubby... alhamdulillah.. tahun ni tahun ke6 kami celebrate anniversary bagi tahun 2012.. selepas 6 tahun melayari bahtera perkahwinan yang penuh dengan onak dan duri terasa seperti sekejap je masa ni berlalu kan.. alhamdulillah.. setakat ni kami masih mampu bertahan dan insyAAllah dapat terus bertahan sehingga al-jannah.. insyAAllah.. aminnn.. so tanggal 19 Ogos 2006 menyaksikan dua pasangan merpati yang x brape nk sejoli (En. Hubby kuwus dan saya dumok ye) telah dinikahkan oleh ayahanda Ome sendiri iaitu En. Aminuddin b. Omar.. alhamdulillah.. dengan dua kali nafas (bak kata ustaz, 2x lebih afdaL.. afdaL la sgt kn..padahal??? haha *gelak sorang*) Ome sah menjadi milik Tarmizi bin Abdullah.. hak milik kekal ye kawan-kawan.. tade talian hayat melainkan dengan izin Allah sahaja..
pic ni je yg jmp.. pic laen kat mana ntah.. huhu..
 see! sapa yang beza sgt nih? yg kuwus semakin kuwus yang dumok semakin dumok.. 
uarghhh! *lompat2 bintang*
raya 2012
Apapun, Happy Anniversary Hubby.. Semoga ikatan yang dibina berkekalan untuk selama-lamanya.. oh ye.. semalam En. Hubby telah menghadiahkan Ome sebentuk cincin emas putih.. setelah sekian lamanya, cincin2 merisik dan tunang telah hilang akibat di curi beberapa tahun yang lalu, kini En. Hubby telah menggantikan yang baru.. terima kasih En. Hubby.. sayaaang abg ketat-ketat :D


salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *abg, orang nk ucapkan terima kasih kat abg sebab selama org jd isteri abg, abg telah byk berkorban dan sentiasa berusaha untuk membahagiakan org.. org mintak ampun dan maaf sekiranya ade kekurangan yang org xdapat berikan pada abg especially zuriat.. terima kasih kerana sentiasa disisi orang dikala org susah dan senang.. terima kasih abg.. (rs nk nanges nih).. huhu.. daaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuuuuu.. muahhhhhhhhhhhh!

2 comments:

ShaSa RosSa said...

ble nak wat open house weii..dkt sangat da ni nak datang..ahahhaha

oMe aNaT aMiNuddiN said...

thn ni x wat la kak.. bajet lari.. haha.. nk dtg umah dtg je.. tp tadelah spesial.. hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...