19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 August 2012

~sedih ke? jgn sedih2.. Allah sentiasa ada..~

Selamat pagi #sweetheart.. ade yang sedang berduka lara? tension? sedih?? sebab DLCW kalah di tangan Lin Dan? huhuhu.. Ome pun sedih jgk uols.. Ome tgk smpai set ke2 je.. lps tu Ome dh xmampu nk tgk.. sbb Ome stressssssssssss.. tp smlm org kata set3 mmg sgt2 hebat eh? huhu.. takpelah.. nnt klu ade ulangan Ome tgk.. bukan ape.. smlm xmampu nk tgk secara live.. takut xbley terima kenyataan yg Malaysia kalah lagi di tangan China.. tapi ape nk buat.. rezeki bukan berpihak pada Malaysia kn.. who know's satu hari nnt pingat emas akan digenggam jua oleh pemain Malaysia.. insyAAllah.. apepun sebagai rakyat Malaysia, Ome sgt berbangga di lahirkan di Malaysia yang aman damai dan harmoni di samping dapat hidup bersama pelbagai bangsa, agama dan budaya .. Disinilah Ome di lahirkan dan di besarkan.. saya bangga jadi anak MALAYASIA!!!  yeahhh! semangat siott! lalalala.. apepun hari ni Ome nk dendangkan lagu ini kepada sume manusia di dunia nih.. bukan ape.. bagi sesiapa yang sedang berduka lara, stresss, mahupun tgh tension dengan hal-hal duniawi nih, Ome suggest uols dgr lagu nih.. seriously.. sedikit sebanyak lagu ni akan buat uols lebih tenang dan bersemangat untuk melakukan kerja harian .. *chill babe.. chill*

sgt tacing tgk DCLW time nih.. *sebak*
jom pakat dgr lagu nih.. sgt tenang.. *air mata bertakung*

Salam Nuzul Quran uols.. Happy Working pada yang sedang berkerja macam Ome ni.. Daebakkkk!!! *tenung komputer tajam2*.. n pada yang sedang bercuti tu.. cuti la puas2 ye.. g la beli baju raya.. lps ni xpyh la nk bersesak2 kat Jalan TAR tu lagi.. berilah peluang pada kami plak.. minggu dpn dh nak raya..  baju raya Ome act dh ade 4 pasang baju kurung.. tapi tetap nk cari lg 2 helai baju kasual.. ngeh3x.. oklah uols.. have a nice day uols.. tata.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *dari semalam tekak rasa loya.. muntah pun buih2 je.. gler byk angin dalam badan.. nsb perut x sakit sgt.. sabarlah wahai perut.. tggl lagi 12 hari je kot nk berpuasa.. kemon peyot.. kemon.. u can do it!!! daaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuu.. weeeeeEEEEhooo :D

1 comment:

ejulz said...

xde rezeki dia lagi.. harap ada pelapis DLW nnti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...