19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 August 2012

~SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA~

hollaa.. Assalamualaikum WBT.. yeahakkk! 3 days to goo.. mesti ramai yg dh pakat nk mula cuti esok kan.. semua pakat nk balik kampung halaman.. begitu jgk Ome.. tapi tahun ni Ome x cuti mcm org lain.. Sume org cuti seminggu.. tapi Ome amik cuti sehari je kot.. e2pun sebab nk blk Kemaman next week.. cuti Ome dh hbs uols.. bulan 10 ni nk ke Tawau plak.. so, kenala berjimat cermat cuti.. nasiblah.. beginilah nasib org klu dah study dan berfamily nih..ini tade anak lagi nih.. klu ade anak nanti? anak sakit nk cuti.. anak sekolah nk cuti.. perghhh.. tgk org2 sekeliling Ome yg ade anak2 tu.. kesian tau.. tabik spring lah pd mereka yg ade anak2 nih.. mcm mn la dorg plan kan.. padahal Ome dpt cuti setahun 25 hari.. e2pun x cukup2 lagi.. hatoyaiii! sabar je lah..

ehhhh.. kn melalut sgt tu.. act Ome nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada uols.. MAAF ZAHIR & BATIN.. Balik raya tu hati-hati di jalan raya ya.. InsyAAllah.. umur panjang kita berjumpa selepas bercuti ya.. jangan makan byk2.. nnt cirits birits (fobia Ome klu ckp psl cirits ni).. have fun ya di kampung halaman... doa Ome sentiasa mengiringi uols..  tahun ni Ome xtau lagi nk wat ke x open house.. rsnye mcm bajet lari.. tapi tape.. insyAAllah.. doakan Ome murah rezeki ya uols.. dapatlah buat open house utk uols.. hehehe


Walau dimana jua uols berada, Ome sentiasa doakan uols sentiasa dalam perlindungan Allah SWT.. hati-hati mana yang drive mlm2 buta.. pagi2 buta.. klu hujan tu jgn speed ya.. (dh mcm nasihat dari ibu2 plak).. salam sayangt teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *alhamdulillah.. bos Ome bg duit raya.. yeahakk! ini la untungnya klu dapat bos lain bangsa.. raya cina pun dpt angpow raya melayu pun dpt jgk.. terima kasih Mr Wong Tin Song! daaaaaaaaaaaaaaaaaa... cau cin cauuuuuuuuuu..

alhamdulillah *terima kasih Mr Wong*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...