19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 September 2012

UNTUK 3 HARI

holla.. Assalamualaikum.. epy sunday uols.. ahad hari bersama keluarga... so have fun ya uols.. anyway, Ome nk tny la.. sp yg dh tgk cite UNTUK 3 HARI ni? angkat kaki!!! huhuhu.. ada org kata cite ni best.. kelakar.. mcm2 scene yg boleh di tonton.. tp cite ni xsesuai utk perkembangan kanak2.. ye ker uols? n ade jugak tu yang dh pergi menonton dengan couple tercinta n siap bgtau.. XPAYAH TENGOK PUN TAKPE.. BUKAN BEST SGT PUN..  hahaha.. tp org kata klu movie AFDLIN SHAUKI yang buat skripnye, so mmg wajib tonton.. *ERMMmm... 

Movie yang penuh kontroversi

Org kata klu nk tau best ke x.. better g tgk sendri kan.. baiklah.. akan ku jejakkan jgk kaki ini kedalam panggung tu walaupun En Hubby tamo g tgk cite nih.. almaklumlah uols.. citer melayu kn.. tau je la hubby Ome tu.. klu cite melayu mmg fail skt.. org lahir kat LONDON mana la nk sgt layan cite melayu kn.. kn B.. hahaha.. *hakktuiihh.. sabau jela*

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *kak! lambat lagi ke nk mengemas tu.. hari ni saya ade date nih.. cpt lah.. huhuhu.. daaaaaaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuuuu.. weeehooooo :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...