19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 October 2012

~jiwa kacau - sofarz~

Assalamualaikum & Selamat Pagi Khamis.. Selamat Malam Jumaat.. hoyeahh! happy sangat ye Ome.. mlm td dok layan citer org2 Jiwa Kacau.. hahaha.. seriusly ye uols.. movie ni sebenarnya biasa je.. n jalan citer ni pun bese jerk.. tp pnh ke tgk movie psl orang giler? tak penah lagi kan? agk2 yg Jiwa tengah kacau tu WAJIB pergi tgk citer nih.. ya Allah haiiii.. Ome mmg gelak xhengat dunia tapi klu kat umah mmg guling2 dah.. nak2 pelakon2nye semua mmg kelakar menggiler.. tau sbb ape Ome nk tgk citer ni? haruslah sbb Jeff Sepah.. mmg lawak giler la dia nih.. ade jerk akal dalam pale otak dia.. for me jalan citer ni Ome bg *** je tp sbb lawak menggiler Ome bg ***** .. 

 bestt!!!!! 

Untuk 1st part tu mmg boring sket.. semua org pakat tnya citer ape la ni.. citer ape la ni.. tp start dorg dh masuk wad giler.. semuanya bertukar! hubby Ome yg mula2 rs nk tido trus celik.. tp sbb ego kan.. ketawa cover2.. ecehhh! oh ye.. Ome tgk movie dgn 2 orang lagi kawan baik Ome.. Angah my Angelz and Juna my sweetie.. lalalala.. Juna pun mcm hubby Ome.. gelak skit2 jerk.. Ome pun xfhm.. dorg ni tade prasaan ke kan.. tp yg gelak x hengat dunia haruslah kami happy go lucky! hahahaha.. angah lagi la ketawa xhengat dunia kan.. angah!!! citer tu kelakar kan? np dorg ketawa mcm segan2 jerk? dorg cover macho kerk? huhuhu..

 dedicated to all Jiwa Kacau :D

So, sesiapan yang nk tgk movie nih.. di persilakan.. agk2 tamo rugi boleh tgk pd hari rabu mcm kami.. sbb hari rabu murah je tiketnya.. klu rs2 mmg pitih tu banyak boleh la tgk hari2 biasa.. tade la rugi sgt pun.. sbbnye mmg kelakar x hengat dunia lah.. oh ye.. antara pelakon2 yg giler kelakar dlm citer antaranya hamid gurka (yg ni kejenye nk rodok org je), taukey (apepuntakboleh), yassin (mengencing je kejenye), Apek (suka sgt lari dari wad giler) n ramai lagi la.. semua pelakon mantap2.. ish3x.. tamo citer lebey2.. ni pun dh panjang lebar Ome membebel.. nk tau citer ni best ke x, boleh g tgk k.. seriusly!!! kelakar!!!! salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace yo! *Juna, terima kasih sbb mkn masakan kte 2x.. lps ni klu rs nk masak boleh pggl kamu sbb kamu mkn byk.. sy suka tgk org mkn masakan saya.. jd x la membazir.. Angah.. trima kasih sbb susah2 dtg dr jauh.. terubat rindu along pada Angelz.. n last but not least.. thank you hubby! sbb terpaksa layan citer giler nih.. tp kelakar kan? kelakar kan? hahaha.. daaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuuuuuuu.. weeeehoooo :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...