19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 December 2012

~Aquaria KLCC~

Dah alang-alang dok story mory psl anak2 buah Ome.. moh kte sambung story.. tp sebenarnya dh terbalik.. sebelum pergi Hulu Langat tu, 2 minggu sebelum tu Ome dh bawa anak2 buah Ome ni g jenjalan.. kebetulan time tu ibunya kursus di Johor.. so Ome kesian kat anak buah Ome yg sulung tu.. sbbnye Ibunya dok la berjanji nk bawa dia g main snow walk kat iCity tu.. tp sampai kesudah xbw2.. tp bgs jgk dia xbw.. sbb baru2 ni Ome terbaca satu blog dari tuan tanah yang dh bawa family nye kesana.. nk tau citer ape.. uols boleh baca sendiri.. perghhh!! Ome yg baca ni pun sakit jiwa dengar.. alhamdulillah ibu dia xbw budak2 ni kesana.. *cekik darah* #klik


So, nak dijadikan story morynye.. Seperti bese Hubby Ome keje.. so Ome ni teringin sgt sebenarnye nk masuk Aquria nih.. nama je org KL.. nak2 klu tempat2 kat Putrajaya ni.. hahaha.. 10 tahun hokay dok Putrajaya ni.. Ome rs sekali je kowt Ome pnh jejak Taman Botani n Wetland tu.. e2pun sebab ade event ape ntah Ome xhengat.. klu tak??? mmg takkk la Ome nk g kn.. so, bilamana tingat kat budak2 ni, Ome jd kesian pun ye.. teruslah tny ibu dia boleh x Ome nk bw budak2 ni g sana.. n Ibu dia mmg lagi la suka kan.. nsb baik dpt kakak yg x kedekut nk pinjam anak dia.. alasan nk msk sendiri mmg tak.. so kte gunakan budak2 ni sbg alasan utk msk k.. hehehe..

Seriously! mmg sgt shantek ini ikan2.. dh nama pun aquria.. mmg mcm2 haiwan yg hidup dalam air la yg ade dalam tu kn.. nk cari badak air mmg x jmp meskipun badak ni suka dalam air ye.. so jgn plak g cari badak air.. mmg sampai ke sudah x jmp2.. tapi!!! dalam tu ade ular & pelbagai serangga.. termasuk labah2.. scary oooo.. tp anak2 buah Ome sgt slumber badak.. ade sekor katak besar.. umakngaihhh! anak buah Ome yg si Anis tu bukannya dia reti geli or takut.. sabau je lah..

we are @ Aquria KLCC dude!

tata shark.. ehh.. budak paling baekk!

nanny juna terlebey excited! lalalala..

mama n kidz

nanny Juna yo!

inilah padahnya kalau terlalu taksub dengan shark.. hatoyai..
Bagi yang ade anak2 tu.. xrugi kowt skali skala bawa anak2 uols msk tempat2 cenggini.. biar dorg kenal kehidupan di dalam air..nak2 plak klu ade anak2 yg baru sekolah tu kn.. sgt bagus untuk tumbesaran mereka.. jangan ckp la kn.. kdg2 bila dh msk tempat2 cenggini.. comfirm! parents lebih excited dr anak.. xcaya??? pegi la tgk sendiri.. hahahaha.. sebab kteorg pun nmpk lg excited dr budak2 nih.. hihihi ;p.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace yo! * kali pertama bw budak2 ni x rs nk fitam sgt.. tp kali ke2 bawa g Hari Keluarga tu mmg btol2 rs nk pitam.. naik darah Ome dibuatnya.. huhuhu.. daaaaaaaaa.. chauuu chin chauuuu.. weeeehooOOOo :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...