19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 December 2012

~Nanny oh Nanny~

wat ur feelink rite now?
Holla.. Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Monday Bluess? no no no.. make sure hari ni uols lebih happy dari biasa k.. anyway, Ome nk story telling psl Hari Keluarga ofis Ome yang diadakan di Impian Rimba Resort Hulu Langat, Selangor.. uols pnh pegi? act klu sebut Sg Congkak & Sg Gabai, memang dua tempat ni tempat favourite Ome untuk bermandi manda.. almaklumlah kn.. Ome ni ni 'hantu air'.. nak-nak plak air sungai.. perghhh! fav Ome tuh.. so nk di jadikan citer, kebetulan ofis Ome buat Retreat khas untuk department Ome ni sajo.. 

Sepatutnya Ome bawa hubby Ome.. tp sebab tarikh nk pergi tu tarikh hubby Ome standby & bekerja, Ome mintak kawan baik Ome teman Ome.. sebabnye??? hahh! sebabnya Ome bawa 2 orang anak buah Ome yg sangat baekkk nih.. huhuhu.. seyes ye.. sangat menguji kesabaran.. Ome tabik spring kat semua mother's in th world sebab mengandung, melahirkan malah membesarkan anak2 mereka dengan penuh kasih sayang.. Ome jaga 2 hari pun Ome nk fitaam.. uhuhuhu.. sabau je la.. nasib baik lah Ome bw kawan Ome ni sebagai peneman & nanny kepada anak2 buah Ome ni dikala Ome ade meeting.. huhuhu..

Bukan saje ade meeting ye uols.. kat sana kami jgk buat aktiviti sampingan.. Ini kerana kami dapat eratkan silaturahim antara kawan-kawan.. almaklumlah.. Ome ni kan Personal Assistant.. mmg Ome jarang keluar dari bilik Ome ni melainkan klu nk distribute surat or ke toilet.. selain dari tu.. mmg terperap je la Ome dlm kamarku yg kecil ni.. lalalalaa.. aktiviti kami di sana? makan durian, bbq, karoeke, lucky draw, sukaneka.. n yg paling penting.. terjun dalam sungai.. walaupun air sungai disana cetek2, tp derasnye x hengat dunia.. seriau btol tgk anak2 buah Ome yg x reti dok diam ni dok  bersuka ria dalam sungai tu.. sabau je lah.. anak orang ooiitttt.. klu anak sendri pun dh risau, ini kan plak anak org.. takutttt!

anak org arab ni sgt adorable hokay.. rs mcm nk picit2! ohhh.. ms ni verangan ala2 mommy gtu.. hihihi ;p

time ni x terjun ag.. bersabar sbb ramai ofismate kan.. behave ok.. behave.. hahaha..

budak2 ni sgt happy bila dpt menan.. kebetulan anak slh sorg staff celebrate besday..
 apepun, pengalaman manis ni sgt bermakna utk Ome.. 2 hari jd nanny.. sgt2 menguji kesabaran.. hahaha.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *to all mummy's in the world! penghargaan untuk uols.. tabik springs utk uols k! hihihih.. daaaaaaaaa.. chauuu chinnn chauuuu... weeehoooo :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...