19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 December 2012

REVIEW TWILIGHT BREAKING DOWN PART 2 VS LAGENDA BUDAK SETAN 2 - KATERINA

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. happy working uols.. hahaha.. happy pulak hari ni.. lama dah Ome x corat coret kat entry ni kan.. anyway hari ni Ome nk story mory review movie yang Ome ngadap 2 minggu nih.. n both movie jugak ialah movie yang ditunggu-tunggu Ome.. yeahakkk! 


First skali Ome nk review movie Twilight Breaking Down Part 2.. rasanya uols tau kowt Ome ni peminat tegar movie nih.. dari 1st movie lagi Ome dh tgk cite ni.. rsnye 5 tahun yang lepas kowt... xpenah skali pun miss dari tgk.. n kali ni lagi la Ome teruja.. last episode kowt.. wajiblah tonton kn... n rsnye sume orang dh tgk filem ni.. bg Ome filem ni lagi best dari part 1.. almaklumlah.. kali ni Bella dah jd vampire.. n dpt plak anak yg comey nk mammm tu kn.. aiyarkkk.. sgt cantik ini budak.. betapa hebatnye ciptaan Allah ni kan.. seyes.. bg Ome budak ni sgt comey, cantik, kiut miut.. ehhhh.. semuanya lah.. n yg paling Ome nk sgt tgk haruslah bf Ome yg encem lagi macho tu.. Edward Cullen! hoyeahh! sgt la teruja ok tgk Edward.. walaupun hakikatnya badan Jacob sgt uuuuuu.. machooo ooo.. hahaha.. 

For me, cite ni lebih puas hati.. n sesiapa yang belum tengok tu, di persilakan ke panggung berhampiran uols.. Ome tamo cite panjang2.. Ome nk uols tgk sendri.. ade aksi mendebarkan.. yang pasti uols xkn menyesal.. ***** untuk movie nih! Ome nk repeat sebenarnye tgk cite nih.. tapi xtau bile.. beli DVD je la jawapnye nanti.. Edward!!! wait for me! yihakkkk! :D

2nd movie yang Ome sangat nantikan.. Lagenda Budak Setan 2.. hohohoho.. berbeza sangat jalan ceritanya dengan Twilight.. tapi ada satu persamaan.. dua2 citer ni berkisahkan tentang 2 orang kanak-kanak.. tapi LBS2 sangat tacing giler babasss! mula2 tu mcm bosan sket.. sbb rs mcm lambat sgt cite ni nk hbs.. tp ending story ni sgt la menghibakan.. LBS2 ni bikin Ome nanges ooooo.. meleleh2 air mata ni bercucuran.. hatoyaiii.. Ome klu cite ade kena mengena ngn kanak-kanak & nak2 plak cite tu psl kematian, seyesss! meleleh air mata air hidung nih.. nsb la air lain xkuar.. puittth! double meaning la plak! huhuhu.. n Ome jgk tamo review panjang2.. jalan citernye mmg sgt tacing.. n yg bestnye plak ade lagi sambung LBS3.. yg tu tahun depan pny story.. bile tgk preview LBS3 ni Ome rs lagi mengayat hati kowt.. shiaaan dgn Kasyah.. byk sgt dugaannya.. inilah yang dinamakan takdir.. so, untuk movie ni Ome bg **** .. 

Ok uols.. jang lupa ya.. saksikan filem2 ini berhampiran pawagam anda.. selamat menonton! salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *semakin Allah sayangkan hambaNya, semakin kuat ujian buatnya.. daaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuu.. weeehoooo :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...