19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 February 2012

~dia muncul dikala aku stress.. kah3x~

hye uols.. salam jumaat.. sory! bp hr dh kn Ome x tacap entry ni.. lately ni Ome agk bz di ofis mahupun dirumah.. ececeehh.. mcm xcaya kn Ome bz.. tp e2lah hakikatnye.. sbb ape? sbb my lovely bos yg sgt x menentu emosinye lately nih.. mak dia masuk hospital.. so, dia sgt stress.. bl dia stress yg jd mangsa keadaan sp? HARUSLAHHH ome! huhu.. n bl Ome dh stress yg jadi mangsa sape? HARUSLAHHHH org yg tershinta.. huhuhu.. kesian depa.. dok call Ome pun.. Ome mcm nk x nk lyn.. vley cenggitu??? huhu..

n nsb la tiba2 dtg penghibur.. kwn ofis lame Ome.. act dh lame kteorg x berborak sjk Ome dh pindah ofis baru.. tiba2, ritu dia call kenakan Ome.. cilasss gler.. dh ler time tu Ome tgh stress.. bley plak dia wat panggilan tengit.. mmg merah padam + rs nk terbakar dh time tu.. tp dlm ms yg sm mmg rs nk gelak guling2.. cilass.. cilasss.. sabar jerk Ome.. dia bley menyamar jd org JPA.. dia kata Ome ade wat kesalahan tatatertib.. mau Ome x terbakar.. hahahah.. kelmarin n hari ni pun dia ade call.. siap call ofis.. nsb bos tade.. mmg stp kali dia call mmg Ome gelak kuat2.. sbb dari dulu sampai skg, keje dia asik la nyakat Ome.. Ome pun pelik np ntah dia suka nyakat.. hr ni dia dok nyakat Ome lagi.. konon2 nk blagak dgn blackberry yang  baru dia beli tu... pigi daaahhh! xbley blahhh.. pastu Ome pun kenakanlah dia blk.. sudahnye kteorg terkekek2.. mcm org giler..KHAIRUL HELMI yg sgt giler! *uitt pakcik! ko rs mcm nk kena makan tapak aku x? haha..

 kah3x.. pdn muke! nk sgt mandremkn aku kn.. amikk! aku mandremkn ko dulu tau! ekekekek;p

inilah orgnye.. mmg kami dulu agk rapat.. BUTTTTT!!! bkn skandal ok.. dia kwn ms kat ofis lame.. suka wat lawak bangang.. kdg2 Ome pelik.. muka nampak baik.. nerd.. tapiii! hahaha.. (pdn muke ko..pdn muke.. sp suh asyik kenakan aku.. kn citer ko dh jd bahan utama aku rini..hahaha).. tapi seriously.. Ome suka kwn dgn dia.. oh ye.. Ome suh tunjukkan pica tunang dia.. bley dia ckp ape? "tunang aku bukan utk tontonan umum.. aku akn kenalkn bl aku kawen nnt".. umakngaihhhh.. mmg ayat ko power dowh.. aku suka3x.. apepun jgn lupa invite aku tau! insyAAllah.. i'll be there.. siap aku tepung tawar ag.. ekekekek;p

ehhh.. Dh pukul 5 lebih lah.. Ome nk blk! bosan dok ofis nih.. keje ade.. tp malas nk buat.. bley? bos pun tade.. jd it's time to go back early.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *tacing bl dgr lagu ni dlm keadaan hujan.. np? pelu hujan dulu baru nk tacing ka? huhuhu.. daaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuu.. weeeEEEeee :D


notajarikakimanis :uppa KHAIRUL HELMI BIN TAK TAHU.. biane. . anneohasayeoo.. ;p

21 February 2012

~ku tak bisa by slank~


Pernah berpikir ‘tuk pergi
Dan terlintas tinggalkan kau sendiri
Sempat ingin sudahi sampai di sini
Coba lari dari kenyataan
Tapi ku tak bisa jauh jauh darimu
Ku tak bisa jauh jauh darimu
Lalu mau apa lagi
Kalau kita sudah gak saling mengerti
Sampai kapan bertahan seperti ini
Dua hati bercampur emosi
Tapi ku tak bisa jauh jauh darimu
Ku tak bisa jauh jauh darimu
Sabar sabar aku coba sadar
Sadar sadar seharusnya kita sadar
Kau dan aku tercipta
Gak boleh terpisah
Dan tak bisa jauh jauh darimu
Ku tak bisa jauh jauh darimu (3x)


salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * np bl emosi melanda jiwang karat akan mendatangi kita? ahahaha.. laaayaaan.. daaaaaaaaaaaaaaa.. cau cin caaaaaaaauuu.. WeeeeEEEeee :D

~tade mood!~

yeee.. hr ni Ome tade mood.. kwn2 call Ome tamo angkat.. kawan2 call Ome ckp Ome kata Ome akn call blk..bley??? lately ni mood sgt la xbest.. xfhm dgn diri sendri.. kdg2 rs epy sgt.. kdg2 rs mcm nk nangis guling2x.. kdg2 rs mcm nk buat balingan rejam.. sgt kejam kan? haha.. yg psti hr ni mmg tade mood.. nk ckp dgn org pun rs nk nanges.. nk ckp dgn org mst rasa nk sentap.. pdhal xde mende pown.. aishhh.. ni mst Ms P nk mai ni kan.. e2 yg emosi skg ni sgt x stabil.. yg jd mangsa sp? org2 sekeliling Ome lah.. Ome mintak maaf ea.. seyes! buat ms ni tamo ckp dgn sesiapa.. tamo berbual dgn sesiapa.. rs nk bersendirian jerk.. huhuhu.. pd hati yg terluka.. tersentap ngn Ome tu.. nah lagu utk u..  saaayaaang kamu!


salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *sakit perut + bad mood.. lagi rs mcm nk tonggeng2..guling2x.. uarrgghhhh.. daaaaaaaaaaaa.. cau cin caaaaaaaaauuu.. WeeeeEeeeE :'(

19 February 2012

~serabuttt weiii!~

di kala hati meronta-ronta sbb bosan + serabut.. jom dgr lagu nih.. adik2 18 tahun ke bawah tu... tutup mata sambil dgr lagu nih ye.. dgr xpe.. tgk jangaaann.. hehe:D



oh ye.. lagu fav we ols time kat USM.. lagu ni akan di pasang di kala kami stress ngadap buku utk exam.. haha.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *seyes! Ome skali tergedik2 dgr lagu nih.. adehh! daaaaaaaaaaa.. cau cin caaaaaaaauuu.. WEeeeeEEEE :D

17 February 2012

~ngntok bangat!~


hollaa.. Assalamualaikum.. sekejap jerk kn.. pejam celik pejam celik.. hari ni 17 Februari 2012.. oh nooo.. xsampai 4 bln kowt Ome nk kena hadap final exam.. rs mcm baru jerk smlm blk dr Penang.. kelas, exam mid term.. rehat pun xcukup lagi.. nk kena pk esaimen lagi.. huhuhuhu.. esok dan lusa akn cuti weekend.. tp sblm cuti sampai dh kena ade tentatif utk di buat  weekend nih.. esok nk ke Library KL.. nk settlekan esaimen yg pelu di submit b4 hujung bln nih.. 22hb Feb.. ehhh.. lg 5 hari jerk kn? tp hapah pun xbuat ag..bley? giler..giler.. nsb la esaimen group.. klu individual? mmg fitaaaaaam! huhu..

oh ye.. tomorrow my ibu n ayah dh nk berangkat ke Mekah.. menunaikan fardu kifayah.. buat umrah.. doakan ea utk ibu n ayah Ome.. semoga mereka di sana sihat saja n selamat pegi & pulang.. adehhh! ngntok nih.. baru pukul 10.00 pagi.. ade lagi 2 jam nk kena hadap ofis nih.. uargghh.. ngntok!

actually nk sambung citer psl USM.. tapi rs mcm tade mood nk citer skg.. tggula klu Ome tiba2 ade mood ea.. skg ni pk nk blk umah n tido saje.. tamo pk laen dah.. buley? huhuhu.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *jom layan lagu nih.. tajuk lagu ni KEHILANGANMU BERAT BAGIKU.. by KANGEN.. laaaaayaaannn.. daaaaaaaaaa.. cau cin caaaaaaaaauuu.. WeeeeeEEEEEeee

14 February 2012

~mcm2 ragam, karenah & tebiat~

jom kita sambung story mory Ome di USM.. sbnrnye nk story psl air terjun.. baru Ome pasan.. pica2 kat air terjun tade dlm hp Ome.. so, story mory pasal air terjun nnt Ome update ea.. sbb pica2 tu ade dlm hp my friend.. so, kena tggu hari sabtu ni baru nk kopipes.. sbb sabtu ni kena bertemu lagi ngn budak2 ni.. sbb ape? sbb ade esaimen yg menanti n due nye b4 akhir bln nih.. gilak kan.. fenat tau.. baru blk dr ngadap exam.. br blk dr kelas.. tiba2 kena rushing utk settle down kn esaimen plak.. argghhh.. rs mcm buat study full time pun ye gak.. tggl lagi x dok asrama jerk.. stp minggu mmg kena habiskan masa kat library.. utk ape? settlekn esaimen.. oh noo.. dorg kata ade kuiz baru yg di upload oleh lect.. mmg fitaaaaaaaaaaaamm la dibuatnye kan..kan..

ehhh.. dh terlalut dh ni.. nk story mory psl ragam, karenah & tebiat dak2 nih.. skali bley plak terlalut psl stress.. haha... no no no.. tamo stress..tamo stress.. dah nama pun study kan.. jom! Ome nk story psl tebiat dak2 Ome nih.. klu uols nk tau salah sorg dlm geng Ome ni, dr 1st day Ome jmp dia kat Penang, sampai la nk blk.. pangai buruk dia ialah suka sgt kentut merata2.. x cukup kuar angin kat vontot, dia bley kuar plak angin dr mulut.. dh mcm naga..  mmg sgt annoying ok.. tp e2lah dia JOON ARE LEE.. aiyarkkk.. pnh satu ketika tu, konon2 dia lari dari kteorg sbb nk kentut.. sbb masa tu ade cikgu yg dtg bertandang mengajar Prinsip Akaun.. skali ntah mcm mn dia kentut punyala kuat.. sampai cikgu pun terguling2 ketawa sbb rs mcm baru dgr bom atom meletup.. see! tp seyes! dia lah jgk salah sorg yg buat Ome ketawa hari2 kat USM tuh.. wanita yg xbrape nk serupa wanita kan.. almaklumlah.. keje pun tentera kn.. mmg pangai dia ala2 boyish gtu.. i miss her so much! ^_^

 JOON & OME

yg ni plak roomate Ome ms kat USM.. namanye SITI.. we ols suka sgt sebut nama dia.. Pnh dgr x iklan kat radio.. siti..siti.. siti.. siti masak ape meh? HAHAha.. sgt suka ok dgn ayat tuh.. klu uols tgk dia mmg nmpk mcm pendiam.. dia hanya akn bercakap bila perlu.. tp bl dia dh ckp, dia akn sound tepek jerk.. tp Ome mmg suka dgn cara dia.. cooolll.. xkesah dgn org laen.. n yg pntng.. dia sgt sporting.. trima kasih ye siti sbb simpan rahsia.. oppsss.. rahsia ape..? biarlah rahsia.. hahaha.. *pst..pst.. siti..siti..siti.. siti nk mkn ape meh? nnt Ome banjer ye.. hihihi;p

SITI & OME

yg sorg ni plak lagi sengal2 ubi.. yg ni mmg hr2 Ome ketawa sbb dia.. ade jerk lawak vengong yg dia cuba sampaikan.. namanye FAREL.. yg ni la yg Ome kata.. suka sgt nyanyi lagu LESTARY.. nyanyi dgn penuh perasaan plak tuh.. n roomate sgt annoying bl dia nyanyi lagu tuh.. pnh satu hr dia buka lagu tu n nyanyi sampai Ome bley dgr dr bilik Ome.. mmg ketawa terguling2 Ome dibuatnye.. sbbnye roomatenye dok marah dia sbb dia pasang lagu tuh.. n utk makluman uols la kn, farel ni dh ade 3 org anak ok.. sgt best kn.. walaupun dh beranak pinak, masih lagi ade semangat utk sambung blaja.. gerekkk kan.. suka dgn Farel ni sbb Farel ni sgt manja orgnye.. funny.. kdg2 sgt terserlah keibuan dia bl dia layan kteorg mcm anak2 dia.. tp yg plg x thn bl dia bw keta.. adehhh.. bygknlah ea uols, klu dr KL nk ke Penang amik masa 3 jam jerk.. uols pnh wat cenggitu? ade bran? seyes! tabik springggg!

FAREL & NAD

yang sorg lagi ni plak Ome boleh kategori kn dia jz like my sister.. sgt protective orgnye.. walaupun dia suka membebel mcm ibu2, tp for me ape yg dia cuba bebelkn mmg sampai kat hujung hati Ome nih.. mmg rs jgk nk sentap ngn dia.. tp bl pk2 blk, ade negatif n positifnye dia.. yeee.. Ome pegi USM ni dgn dia.. n blk pun Ome blk dgn dia.. oh yee.. lupa nk kenalkan nama.. nama dia MAKCIK NADIA.. hehe.. mangap..mangap.. gurau2 saje ye Nad.. n Nad ni dia sgt manja orgnye.. klu bckap suka sgt wat sore kecik dia.. mcm ckp ngn kanak2 ribena.. hehe.. n dia ni lah roomate dgn Farel.. n dlm byk2 kwn dia ni, Farel la pengarang jantung dia.. everything FAREL.. hehe:D

last but not least.. she is my sister! sister  yg Ome dh kenal agk lame jgk.. sbb ape? sbb dia ialah salah sorg staff masa kat CGSO dulu.. Hhahahaha.. Oh yee.. nama kakak nih, AIDA.. Ome dgn CGSO tu mmg xbley di pisahkan kowt.. mst sedikit sebanyak akan terselit dgn CGSO.. huhu.. for me.. she is very understanding.. n yg penting, dia la yg paling bijak skali di kalangan kami.. tp dia yg plg malas baca buku.. bley? hahaha.. org laen bertungkus lumus baca buku.. dia slumber badak ckp ape tau.. "alaa.. xpyh la baca buku.. objektif jerk pun.. ape lagi..baling dadu la".. vley??? hahaha.. n yg paling penting.. masa utk hilangkan stress, dia akn bw kami g tempat yg best2.. ckp la.. kat ceruk penang tuh.. mmg dia tau kat mn tempat yg paling best.. sbb dia pnh blaja kat PENANG.. so, mmg sgt best! 

 JOON, AIDA & SITI!

ape yg bley Ome ckp kat sini.. kami ni ade mcm2 ragam.. mcm2 peel.. mst bl dh hbs blaja nnt, Ome akn rindukan dorg.. rindukan saat kteorg sentap menyentap.. saat kteorg gelak guling2.. ni baru 2 minggu dok kat sana.. msg2 dh giler bayang sbb masing2 rindu antara satu sama lain.. we ols ni dh mcm adik badik tau.. n klu nk tau Ome ni la adik yang paling muda dalam geng nih.. tp Ome rs mcm Ome yg paling tua.. bley?? uargghh.. (hentak2 kaki).. yg laen sume dh nk cecah angka 3 and ade yg dh cecah pun angka 3.. nk tau sp yg dh cecah angka 3 tu? uols teka ea.. hihihi;p.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!*miss miss n miss.. every pic has a memory.. luv uols! daaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuu.. WEeeeeeEEEEEee :D

~di kala kami stress~

jom tgk ape yg kami wat di kala stress mengadap buku! haha.. mcm2 aksi.. inilah kami uols.. sepanjang di USM Penang.. mcm2 gelagat.. yg sorg dgn gelagat boyish nye.. yg sorg dgn gelagat pendiamnye.. tp skali dia ckp.. mmg ini makannye!!! dgn gelagat sorg ni sometimes like mak2 but very the protective.. mcm2 ragam.. mcm2 hiburan.. seyes! walaupun kat sn Ome stress dgn mengadap buku, tp setiap ms mst akan ketawa.. esp ngn gelagat one of my friend nih.. suka sgt klu nk start study tu mst pasang lagu nyanyian lestary mahligai dari airmataku.. yg ni mmg sgt funny sbb dia akan nyayi dgn penuh perasaan.. seyes! ms tu mmg Ome gelak guling2.. di tambah plak dgn gelagat yg sorg ni lg yg suka cr pasal dgn yg sorg nih.. aishhh.. mcm2 ragam lah.. susah Ome nk gambarkn.. selama 2 minggu kat sn.. rs nk pecah usus ni dibuatnye.. tp x Ome nafikan.. bl kte berkawan, x sume org tu akn sekepala ngn kita kn.. mst sentap2 tu ade.. tp alhamdulillah.. sentap2 tu skejap jerk.. almaklumlah.. baru nk kenal hati budi masing2.. tipu la klu Ome kata xde scene sentap menyentap nih.. mst ade punyalah.. barulah hidup akn lebih bermakna.. barulah memory akan lebih terpahat kn.. jom! layaan pica2 Ome ngn geng2 USM.. 

notajarikaki: maap! dlm beberapa hari ni uols akn baca, lihat dan fhm story mory Ome kat USM nie ehhh.. sampai uols rasa nk muntoh hijo.. hehe:D.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * sgt merindukan waktu di USM.. seyes! sgt rindukan korang yg sengal2 ubi! daaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuu.. WEeeeeeEEEEee :D




 sian farel.. sampai tertonggeng2 amik pica kami..hihihi;p





 xbp nk menjadi lompatan.. haha

~im back!!!~

holla.. selamat pagi uols.. uols sihat dak? Ome? terlebih sihattt nih.. mcm mn? haha.. oh ye.. story mory di Penang ritu tergantung plakkan.. tiba2 Ome jd bz yg teramat sgt.. sampai x sempat nk update blog.. bley dikatakan hari2 ade PB uols.. klu blaja cam budak sekolah rendah tu xpela jgk kn.. inila org kata.. bersusah susah dahulu, bersenang- senang dikemudian hari.. mmg susaaaaaaaaaaaahhhh la uols.. lg2 bl kepala otak ni dh tepu.. almost 6 years x ngadap buku.. x ngadap exam.. pulak tu kena blaja sendiri.. mmg agak mencabar jgk kepala otak ni kn..kn.. 

alhamdulillah.. mid term Ome dh berakhir.. n now focus utk final plak.. klu dh mid term terkial2.. final ni xtaw la nk kata.. silap hb boleh demam.. mcm mn tu? huhu.. sabar je lah kn.. esaimen ade lagi setengah yg pelu di wat.. ngn kuiz nye lagi.. mmg sgt2 menguji kesabaran btol tau.. br 1 year nih.. mcm2 dugaan, cabara dan peningan yg tpksa di harungi.. demi ape? demi sebuah masa dpn.. sob sob sob.. ;(

ekceli byk benda lagi Ome nk story mory dgn uols waktu kat Penang.. story mory psl air terjun.. story mory psl kawan2 USM Ome.. story mory psl PB.. story mory psl kami di kejutkan dgn Miss Ponti.. uishhh.. byk benda nk story mory dgn uols.. tp buat masa ni Ome nk rest kn pale otak ni sat ye.. nnt klu Ome bosan2, agk2 mood nk menulis dtg, Ome story mory ngn uols k.. klu x, anggaplah story ni berkubur dlm pale otak Ome ni jerk.. hehehe.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *i hv to get ready for final.. seyes!!! sgt sakit pale bl otak yg dh lama tepu dikerah2 utk menjawab exam.. ohhhh hooooo.. stressss gilak tau! daaaaaaaa.. cau cin caaaaaaauuu.. WeeeeEEEEee :D

siti siti siti.. siti masak ape mey? hehe.. kiut kn anak dara org nih.. chop! 
kakak ok! tp Ome rs mcm Ome yg tua.. huhu..
 mek kelate mari.. ini waktu nk blk.. seee.. brg kteorg mcm nk pindah situ bertahun2.. haha..

05 February 2012

~esok nk g mandi air terjun!~

mlm yg sgt dingin.. hari ke bp dh ea kat Penang ni? bley? tiba2 lupa ingatan.. hahaha.. yeee.. dh pukul 12 tgh mlm.. tp msh lagi mengadap lappy.. sjk dok Penang nih Ome dh x tido pukul 10.. pukul 3 ,4 pg br tido.. terbaekkk! 

oh ye.. d sbbkn 2 hari ni we ols tade kelas n exam, plannye nk g mandi air terjun kat batu feringgi.. bley? hahaha.. hopefully jd la kn.. klu x jd, mmg Ome nk nanges.. dh lame x berendam dalam air.. ish3x.. 


oklah.. jz wana say nunite! have a sweet dreams uols.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *epy coz dpt geng2 yg gilak2.. mcm2 peel.. daaaaaaaaaaaa.. cau cin cauauuuu.. WEeeeeeEEEEEee :D







notajarikaki : pica2 di atas tiada kena mengena pun dgn tajuk nih.. saje suka2 nk upload.. vley? hihihi;p

03 February 2012

~laku band - malaikat pelangi cinta~

pnh dgr x lagu ni? Ome pun xpnh dgr.. one of my cyg (cyg kerk?ahahah) yg dok psg lagu ni hari tuh.. tiba2 mcm ter"suka" plak kan dgn lagu nih.. Ome pun xtaw mcm mn dia bley dpt lagu nih.. seyes ok! xpnh dgr pun lagu nih.. tp 1st dgr.. Ome dh tangkap cinta dgn lagu nih.. vley? eeeeuuuuu.. serammm nih! hihihihi.. mai pakat dengaQ lagu ni ramai2 uols.. bley hilangkan stress.. stress? apakah? hahaha.. 


best x? best x? best kan.. see.. i told u.. mmg sume lagu2 yg Ome suka dan minat haruslah best best kn..  salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * pnh dgr x org takut bercinta kerana takut frust? sgt scary! serammm nihh! huhuhu.. daaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuu.. WEEeeeEEE :D

~hari ke6 di USM Penang~

holla.. salam uols.. hari ni dh hari ke6 berada di Penang..n smlm tamat sudah PB yg ke3.. hohoho.. kali ni Ome jwb PB dengan confident! ecececehh.. confident tp xtaw la byk slh o byk yg btol.. kih3x.. oh ye.. semalam pagi2 dh bangkit dr tidoQ.. sbb mlm sblm tu, kami tido agk awl jgk la kot.. around 2 oclock.. Ome not sure.. sbb blk dr jwb PB, we ols g mkn2 n yg xthn siap bley tgk dvd ok.. pdhal smlm tu ade PB... hahaha.. sgt slumber badak kn..kn.. tp nsb la dpt jwb dgn mengingat sambil tersenyum sorg2.. bley? sbb ape? hahaha.. rahsia! *wekkksss;p

pg2 lg kami dh ngadap lect.. g anta esaimen pny psl.. u see! pelajar cemerlang nih.. hihihi.. n then g amik baucar buku la.. g bfast la.. n last skali blk bilik n tidoQ sat.. bley?pdhal ptg tu ade PB.. huhuhu.. xpnh lg Ome rs Ome jwb exam dgn slumber badak cenggini.. ish3x.. sabar je la kn..hr ni Ome free n easy.. dorg jerk ade PB.. so, mmg mati kutu jgk nk wat pe ni kn.. nk tido pun x bley tido sgt.. sbb waktu tido dh lari dari waktu tido sebenar.. so, mmg tunggang langgang jerk tido skg nih..klu rs ngntok, tetap xbley tido.. mata ni nk cerah saje sejak dok penang nih... org kata klu tido pun tido2 ayam gtu... sedih kn..kn..uhuhuh..

oh ye.. smlm kami sempat mengedix dgn amik pica kat pejabat pjj.. bley? hahaha.. excited menggila ye uols.. hari ni Ome mmg tak wat pape pun dr pg td.. nk buat esaimen mmg tade mood.. apetah lagi nk baca buku kan..kan.. hehehe.. rs jauh benar study ms kat poly dulu ngn study skg.. skg ni klu tgk kulit muka dpn buku tu pun dh bley lelap.. menci kan.. ish3x.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *mlm ni depa ni ajak beronggeng.. almaklumlah..msg2 stress jwb PB... mn la depa nk p kn.. org2 Penang! ape yg menarik kat Penang nih habaQ mai.. daaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuu.. WeeeehOOO:D


 see! mengedix lebih kan.. haha.. farel, ct, aida, joon, Ome n nad!


 fine! sy sgt dumok skg nih.. blk KL ni trus diet lahh! haha


01 February 2012

~4th day in USM Penang~

Hoollaaa.. selamat pagi uols... mst pelikkan.. mn 3rd day in USM Penang.. tiba2 trus skip 4th day.. hohoho.. semalam x sempat nk update story mory d Penang la uols.. mcm2 benda nk kena  wat.. nk kena ngadap PB nye lagi.. nk kesana.. n kesini... mmg bz tahap tenuk.. esp bl kena baca buku.. seyes! otak sgt beku ye uols.. bape tahun tgglkn dunia pembelajaran... dunia peperiksaan.. umakngaihhh.. sgt tepu ini kepala.. aiyarkkk!!!


n hari ni xde kelas.. cuma nk kena ngadap exam.. psykologi plak tuh.. mmg psyko sungguh la kn.. tamo ceceh byk sgt hari ni.. sbb nk focus! eececece.. geli plak dengar nye kn.. puihtt! hihihi..  tp smlm mmg x kemana sgt pun.. plan asal konon nk hlgkn stress nk g mkn pasemboQ kat gurney.. skali bley x masing2 terbongkang.. fenat pny psl... tido x menentu.. plg awal tido skg ni pun pukul 3 pg.. mau x gilak.. ish3x.. sabar Ome.. sabar.. be strong.. insyAAllah.. setiap pengorbanan mst ade balasannya... huhuhu.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * xsabar nk blk KL.. hari ni KL cuti umum plak tu kn.. menci tau! daaaaaaaaaaaaaaa.. cau cin caaaaaaaaaauuu.. weeeeeeeeeeeeEEEEhooo :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...