19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 July 2012

~happy angelz day~

Salam Jumaat uols.. Ome baru tingat yang sebenarnya Ome x story telling ngn uols psl Angelz Day.. klu uols nk tau setiap 14 Julai ialah Hari Ulangtahun Angelz.. n tahun ini ialah Ulangtahun ke12 Angelz .. lama x uols persahabatan kami ni? Mungkin untuk uols 12 tahun tu masa yang pendek, but for me its not.. sebabnye selama 12 tahun kami berkawan ni, walaupun pelbagai krisis, onak duri yang kami lalui, kami dpt lalui dengan tenang.. n alhamdulillah.. 12 tahun ialah suatu jangka masa yang sgt panjang.. org kata klu 12 tahun yang mana ade anak perempuan tu, anak perempuannya dh bley jadi anak dara tau..  last year kami celebrate dengan ber "photoshoot" sekitar Putrajaya nih.. still ingat x pica yang Ome kepilkan last year dalam blog nih.. x ingat eh? klu x ingat bley cekedot kat sini dan sini jgk k.. but dis year kami xdpt nk buat photoshoot tp jz celebrate dgn buat mkn2 di rumah Ome.. but sgt sedih.. sbb dua org lg adik Ome iaitu Alang n Achu xdpt hadir atas sebab2 yg xdpt dielakkan.. tapi xkesahla kn.. yang penting Angah dtg bawa suaminya.. n we ols celebrate dengan my luv patzi  (femly) dan juga nk celebrate kedatangan Ramadhan yang bakal di raikan oleh semua umat manusia esok.. 

 my luv patzi
 husband n wife :D

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * jom pakat dgr lagu ni plak.. semalam lagu Ku Cinta Dia.. hari ni kte dgr lagu ni plak k.. Mendua by Astrid.. best..best.. 10 juta kali dok ulang.. hahaha.. Ahlanwasahlan ya Ramadhan.. puasa.. jangan x puasa ye uols.. daaaaaaaaaaaaaaaaa.. chau chin chauuuuuuuuuuuu.. weeehoooo :D

 * lagu ini tiada kena mengena antara hidup dengan mati.. sekiannn.. hehehe :D

19 July 2012

~Ku Cinta Dia - Astrid~

1st time dengar lagu nih masa g JB.. n tiba2 tangkap cintan dgn lagu nih.. dgn suara penyanyi ni yang mendayu2.. umakngaih.. sebakkkkkk.. *sob sob sob* 


salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. *hari ini hujan sangat lebat.. tanda meraikan Ramadhan bakal menjelma.. Sempena kedatangan Ramadhan Ome inginn mengambil kesempatan ini untuk memohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap serta keterlanjuran kata selama ini. Ome hanyalah manusia biasa yang tidak lepas dari membuat salah dan khilaf. Semoga Ramadhan ini memberi seribu rahmat buat kita semua.. Salam Ramadhan Al- Mubarak.. daaaaaaaaaaaaaaaa.. Cau cin cauuuuuuuuu.. Weeeeeeeeeeeeehooo :D

11 July 2012

~H.A.C.K.S~



salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAN MADU LEBAH.. peace! *giler jiwang lagu nih.. ngeh3x.. daaaaaaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuuu.. weehooooo :D

10 July 2012

~nak potong rambut!~

hollaaa.. selamat pagi uols.. uols sihat? Ome masih batuk2.. x hilang2 batuk Ome ni.. mcm2 ubat batuk dh di beli.. but still batuk x hilang.. n yg xbest nye tuh.. skg ni bos Ome pun dh berjangkit kot dgn Ome.. aduyaiii.. sabar je la.. sory Mr Wong! hope get well soon.. huhu..

oh ye.. pagi td Ome ternampak pica baru Fara Fauzana.. sgt comey plak tgk dia dh berambut pendek.. seriously.. bl tgk dia dh berambut pendek ni Ome nk try jgk la potong rambut pendek.. sbbnye sgt sesuai dgn keadaan Ome yg selalu sakit2 kepala ni kn.. act dh byk kali pun sbnrnye niat nk potong rambut pendek nih.. tp stp kali nk jejak kaki ke salon tu, setiap kali tu la rs mcm syg giler nk potong rambut nih.. 

bayangkan klu muka Fara ni tukar dgn muka Ome.. comeyyyyyy x? ngeh3x..

tapiiii!!! Ome dh buat keputusan.. ptg ni Ome nk pecut pegi kedai kwn Ome.. Ome nk g potong rambut lah.. Ome dh tny En. Mijie.. En. Mijie kata boleh tp dgn syarat jgn pendek sgt.. Ome takut sbrnye potong rambut pendek nih.. takut nmpk lg chubby.. tp bl pk2 kn blk, Fara Fauzana potong rambut pendek nampa comey jerk.. y not klu Ome cuba jgk kn.. so, Ome dh buat keputusan! ptg ni Ome nk g potong rambut!!! hooyeahh!

 see! cute kn.. i loikee!

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *kalau sesiapa yg tgh serabut tahap cipan tu, better potong rambut.. sbb bl dh potong rambut, beban kat pale makin susut kn.. kn.. bley x guna pepatah nih? xsbrnye nk potong rambut.. hahaha.. daaaaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuuu.. weehoooo :D

06 July 2012

~epy weekend guys~

hollaa.. its friday! alhamdulillah.. apepun jz nk wish kat uols.. epy weekend! have a good time pd yg ade family (bw anak2 jenjalan k).. Pada yg ade gf/bf dpn mata tu plak have a good rest n always happy k.. apepun, smile always :)



salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *semoga segalanya dipermudahkan Allah.. aminnn.. saaayaaang kamu ketat2!!! daaaaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuuuuu. weee hooooooo :D 

05 July 2012

~Aku, Kau & Dia~

holllaaa.. selamat malam or selamat pagi yg harus Ome ucapkan skg ni ye uols? hahaha.. jgn terkujat.. almost 2 pg but still lagi x lelapkan mata.. mcm esok nk exam kn.. xreti2 nk tido ye Ome.. mcm la xkeje esok kn.. pdhal esok pg2 nk kena bangun.. siap2 p keje.. b4 pukul 8 nk kena thumb print.. as usual.. e2lah rutin harian Ome.. 

oooppss.. dh terlajak membebel plak kn.. ok.. let's straight to the point.. mcm pelik je bunyi tittle filem ni kn.. Actually ini tajuk filem yg Ome br je tgk ptg td.. hr tu one of my friend ade tny Ome.. dh lame Ome x review psl sume filem yg Ome tgk.. mau nye dh lame.. almost 3 month kot x update ape2 review filem yg Ome tgk.. bukan ape.. sometimes filem2 yg Ome tgk xbrape nk menarikkan.. so, rs malas plak nk update.. dat's y x updated.. sory la klu kengkawan yg menanti review filem yg Ome dh tgk..  but hr ni uols bley cekedot  ttg filem nih.. khas utk tatapan uols.. (fir.. permintaanmu ku tunaikan :)


bg Ome, jalan cite ni tade la tacing sgt.. ke hati Ome sgt kental? seyes.. tak nanges lansung ok.. hahaha.. kental x kental sgt kan.. nk kata best x tu tadelah.. oklah.. suam2 kuku kot.. tajuk je mcm gempaQ giler kn.. but jalan citernye bese je kot bg Ome.. cuma dalam filem tu.. dat guy ade sebut.. "hargailah ape yang didepan mata sebelum terlambat".. ehhh.. camtu ke skrip nye.. alahaiii.. Ome xbape nk ingt sgt but something like dat la bunyi nye.. n pelakon2 dlm filem ni yg agk famous amos pun Remy Ishak je kott.. Heroinnye? xpnh tau n kenal.. uols kenal x? pelakon lelaki yg sorg lagi tu tu Pekin.. Ome kenal dia.. but tadelah famous sgt pun.. but dalam filem ni Ome suka tgk dia.. nampak machooo oo.. ahahaha.. but Remy Ishak? demmit! sgt serabai okeh.. Ome xtaw la np dia ramai peminat.. seyes.. not my type kot.. uhuk uhuk.. sory Remy.. terlalu bertrus trg plak Ome ni kn.. 

so, nk tau ke bp bintang yg Ome bley bg cite ni? ermmm.. Ome bg 3 bintang.. so, klu rs2 agk stresss.. xtaw nk lyn cite ape kn.. bley je layan cite nih.. pelakon2 pembantu citer ni pun quit gud.. oh ye.. lagu dalam filem nih.. seyes menyetuh hati Ome.. tau x lagu ape? lagu nyanyian Shahir AF8.. tajuknye PENDAM.. maybe klu part yg tacing pun bl mana lagu Shahir ni berkemundang.. seyes.. in deep my heart, lagu ni  mmg Ome rs nk tersedu sedan.. tp mcm bese.. cover macho uols.. hati mau kental.. uhuk uhuk.. (lis.. putrajaya hujan lg ke hr ni? kilat sabung menyabung x? petir 24x? hahaha) 


nah! Ome tamo attach preview citer nih.. but Ome nk attachkan lagu filem nih.. act lagu dejavu nyanyian shila amzah ialah OST utk filem nih.. yg tu lagu fav makcik jenab aka Lis.. (bak kata makcik Jenab.. petir 24x dok dgr lagu nih.. weng!!!) hahaha.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *sblm nk tgk citer ni.. ade incident yg xbest berlaku.. GSC ni.. saje nk wat gempaQ kn.. babab kang! apepun selamat menonton kepada yang sgt nk menonton filem ni.. daaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuu.. Weehhhuuuuu :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...