19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 October 2012

~rs nk terkinja~

hollaa.. hye uols.. dh dgr belum lagi Apo Kono Eh Jang Versi 2012? nyanyian Fida feat AC Mizal.. bolum??? klu bolum meh pakat dkt2 sikit.. seyes! rs mcm nk terkinja2.. *ms type ni kaki dh terangkat2 ni*
#hatoiiii


amacam? rasa nk terkinja x? hahaha.. dgn AC yang mcm peluru berpandu bila part nyayian rappers dia tu..terubat rindu kat 4u2c.. hahaha.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *rasa mcm dh sawan kepialu dh nih.. ish3x.. ish3x.. sodap jugak sore pidah nih.. terbaikk! daaaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuu.. wehooooo :D #tata

23 October 2012

~Doaku Hari Ini~

Bismillahirahmanirahim




salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *4giving someone doesn't make you weak, but rather it makes u strong enough because u understand that everyone makes mistakes.. daaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuu.. weeehoooo :D

Allah the Almighty

~FIKIR2KANLAH DAN SELAMAT BERAMAL~

Assalamualaikum.. Selamat  pagi uols... sihat ka? ceria ka? meh sini pakat dekat2 sikit ngn Ome.. nk share dgn uols.. betapa hebatnya manusia nih.. jom kte cekedot..

orang kata :-

hindari :-


muhasabah diri :-

doaku :-
kawan :-

Kita ni hidup sekejap je uols.. jangan kerana perasaan marah, hasad dengki, cemburu mengkhinzir buta dan seangkatannya.. kita menabur fitnah dan melaga-lagakan sesama manusia.. motip? adakah kte berpuas hati bila melakukan sedemikian? untuk apa??? ada mata lihat.. ada telinga dengar.. ade otak gunakanlah sebaiknya.. apabila dh terkantoi.. nk ckp ape??? lu pk la sendiri.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! no war.. *Dengan rasa rendah dirinya, sebagai hambaNYA yang sangat kerdil.. Ome memaafkan manusia-manusia sebegini.. dan Ome jgk memohon maaf sekiranya Ome menyakitkan hati mana-mana pihak selama mengenali Ome.. Ome hanya manusia biasa yang tidak lari melakukan kesilapan.. fikir-fikirkan lah dan selamat beramal.. daaaaaaaaaaaaaaa... cau cin cauuuuuuuuuu.. weeehoooo :d                                  
I just want to be happy

17 October 2012

~10 juta kali dok ulang~

hamikkkk jemahhh.. hari ni mak hapdate blog mak smpai 3 entry.. kih3x.. cooppp! tamo ckp byk2.. jz nk bgtau Ome suka dengar 5 buah lagu ni skg... *10 juta kali dok ulang* jom! kte cekedot..






Hamikkk.. sampai 5 lagu jemah, mak bagi.. hahaha.. selamat mendengar.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *semangat rajin.. datanglah kepadaku.. ku seru!!!!!!!!!! *bertukar!* esaimen menanti ome.. plsss.. tinggal lagi 2 bulan je kowt.. nk buat preparation utk hadapi USM utk 3 minggu.. pffffffffffffffffffffffftttt daaaaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuu.. wehoooooo :D #tepuk2bintang

~AKU TERIMA NIKAHNYA~

coppp! jgn jeles.. Ome dh tgk dh cite nih.. sbb ape? sbb ade ady putra n nora darnish.. seyes k.. romantik giler.. rs spt di awan2ngan time tgk cite nih.. ermmm.. review yerk.. xtau nk comment camne.. tp filem ni sgt romantik, tragis dan sedih sedan.. act ada gak la babak2 yg menyentuh kolbu Ome ni.. tp xsempat pun nk mengalir.. sbbnye hanya mampu bertakung menjadikan sebuah empangan.. np ea? xcukup air mata agknye.. e2 yg xbrp nk mengalir sgt.. tp bg Ome jln citernye ok lah.. dh boley agk endingnye camne.. mcm drama2 yg lain kowt.. tinggal lagi sbb pelakonnya hebak2 sgttt..  n story ni katanya kesinambungan dari drama Tentang Dhia.. ye kerk uols? apepun, ady putra wat Ome giler byg skejap.. eeeeeeeeeeeeeeeee.. ady putra! i lebiuuuu.. *ehek ehek* 

romantic movie
so, klu rs nk g tgk tu pegi lah tgk.. mmg tacing uols.. tacing! huhuhu.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *sgt excited tgk preview Twilight Breaking Dawn Part 2.. movie yg Ome tunggu setiap tahun.. n dis is the last episode.. OMG.. hakakkk excited! daaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuuuuu.. Weeehooo :D


~story mory ome~

holla.. Assalamualaikum.. hari ni hari rabu.. 17 okt 2012.. act byk benda nk di story telling kn kat sni.. tp ntahlah.. mood untuk membebel tu hilang.. lenyap bersama angin yang sepoi-sepoi bahasa.. erkkk.. dh np kau ni Ome? jiwang sgt dh nih.. anyway Ome jz tepek pica je la ea.. ape yg Ome lalui dalam masa beberapa minggu nih.. jz cekedot..

10.11.12 - 11.11.12 (2hari)

Ome kursus di Hotel Plaza Kuala Lumpur.. Kursus ape??? Kursus Meningkatkan Kemahiran Kesetiausahaan.. best ke x? hahahaha.. malas nk comment.. pnh dgr x peserta hanya seramai 5 orang.. n yg kelakarnya tu 2 org peserta dari Sabah x muncul2.. atlast tinggal kami ber3.. penah x seumur hidup uols kursus hanya ade 3 org peserta??? kah kah kah.. seriously.. bosannnnnnnnnn! tp sbb ofis dh byr kan.. hadapkan je lah.. tp np ea penganjur tetap buat jgk walaupun dorg tau peserta xsampai 10 orang kowt.. agk2 la.. tp yg bestnye g kursus tu.. Ome dpt ilmu kehidupan.. dari seorang ke seorang wanita yang bergelar seorang ibu.. seriously! Ome tabik spring dgn wanita2 sebegini.. sgt survive! klu Ome di letakkan ditempat dorg, Ome xtau la Ome mampu ke tak hadapi ujian dan rintangan yg Allah telah tentukan.. btol la.. Allah xkan membebankan hambaNYA sekiranya hambaNYA tidak mampu mengalas ujian dan dugaan yang diberikan..  alaahai.. nk tepek pica.. tp tade pica menarik.. so Ome tepek kata2 pujangga ni je la.. hayati ye syg2 Ome..


13.10.12 

Happy Birthday Ibu... hehehe.. actually besday Ibu 14 Oktober 2012.. tp we ols celebrate sehari lebih awal.. act klu ikut kalendar islam, slps maghrib tu dh kira 14 Oktober kn.. so, we ols celebrate besday ibu malam 14hb tu.. act tade la celebrate grand2.. we ols anak beranak je yg celebrate sm2.. d sbbkn kami adik badik ber4.. so dh bahagi2 kn tugas.. kekna kena belikan ibu hadiah.. Ome akan sediakan kambing n ayam utk dibakar.. adik Ome yg ke3 tu akan belikan ayah hadiah.. sbb hari jadi ayah jatuh pd 7 Okt.. seminggu sebelum besday ibu.. n adik yg bongsu tu belikan ibu kek.. see! berganding bahu meletop kn kami adik badik.. khas utk ayah dan ibu tershinta kami.. Ibu.. Ayah.. Ala doakan ibu ayah akan bahagian hingga al-jannah.. we ols sentiasa doakan kesihatan yang baik2 utk ibu ayah.. we ols love u ketat2 ibu.. ayah.. *kesat air mata* HAPPY BIRTHDAY IBU AYAHKU.. we love uuuuuuuuuuuuuuu!!!

always love both of u

sekian dulu story mory utk kali ni.. nnt bila Ome free Ome update story mory yg baru k.. opsss! review Aku Terima Nikahnya nanti Ome story mory kat uols k.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *surat KURSUS INTENSIF dh smpai.. 3 weeks akan menetap di USM Penang.. sekiannn.. guys.. ar u ready? Im not.. rs mcm malas giler nk dok sn.. 3 weeks plak tu.. ermmm.. daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuuuu.. weeeehoooo :D

04 October 2012

~jiwa kacau - sofarz~

Assalamualaikum & Selamat Pagi Khamis.. Selamat Malam Jumaat.. hoyeahh! happy sangat ye Ome.. mlm td dok layan citer org2 Jiwa Kacau.. hahaha.. seriusly ye uols.. movie ni sebenarnya biasa je.. n jalan citer ni pun bese jerk.. tp pnh ke tgk movie psl orang giler? tak penah lagi kan? agk2 yg Jiwa tengah kacau tu WAJIB pergi tgk citer nih.. ya Allah haiiii.. Ome mmg gelak xhengat dunia tapi klu kat umah mmg guling2 dah.. nak2 pelakon2nye semua mmg kelakar menggiler.. tau sbb ape Ome nk tgk citer ni? haruslah sbb Jeff Sepah.. mmg lawak giler la dia nih.. ade jerk akal dalam pale otak dia.. for me jalan citer ni Ome bg *** je tp sbb lawak menggiler Ome bg ***** .. 

 bestt!!!!! 

Untuk 1st part tu mmg boring sket.. semua org pakat tnya citer ape la ni.. citer ape la ni.. tp start dorg dh masuk wad giler.. semuanya bertukar! hubby Ome yg mula2 rs nk tido trus celik.. tp sbb ego kan.. ketawa cover2.. ecehhh! oh ye.. Ome tgk movie dgn 2 orang lagi kawan baik Ome.. Angah my Angelz and Juna my sweetie.. lalalala.. Juna pun mcm hubby Ome.. gelak skit2 jerk.. Ome pun xfhm.. dorg ni tade prasaan ke kan.. tp yg gelak x hengat dunia haruslah kami happy go lucky! hahahaha.. angah lagi la ketawa xhengat dunia kan.. angah!!! citer tu kelakar kan? np dorg ketawa mcm segan2 jerk? dorg cover macho kerk? huhuhu..

 dedicated to all Jiwa Kacau :D

So, sesiapan yang nk tgk movie nih.. di persilakan.. agk2 tamo rugi boleh tgk pd hari rabu mcm kami.. sbb hari rabu murah je tiketnya.. klu rs2 mmg pitih tu banyak boleh la tgk hari2 biasa.. tade la rugi sgt pun.. sbbnye mmg kelakar x hengat dunia lah.. oh ye.. antara pelakon2 yg giler kelakar dlm citer antaranya hamid gurka (yg ni kejenye nk rodok org je), taukey (apepuntakboleh), yassin (mengencing je kejenye), Apek (suka sgt lari dari wad giler) n ramai lagi la.. semua pelakon mantap2.. ish3x.. tamo citer lebey2.. ni pun dh panjang lebar Ome membebel.. nk tau citer ni best ke x, boleh g tgk k.. seriusly!!! kelakar!!!! salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace yo! *Juna, terima kasih sbb mkn masakan kte 2x.. lps ni klu rs nk masak boleh pggl kamu sbb kamu mkn byk.. sy suka tgk org mkn masakan saya.. jd x la membazir.. Angah.. trima kasih sbb susah2 dtg dr jauh.. terubat rindu along pada Angelz.. n last but not least.. thank you hubby! sbb terpaksa layan citer giler nih.. tp kelakar kan? kelakar kan? hahaha.. daaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuuuuuuu.. weeeehoooo :D

02 October 2012

~Sofarz The Movie - Jiwa Kacau~

Holla.. Assalamualaikum.. hye uols.. malam esok Ome nk g tgk wyg dgn kwn Ome wif ma love.. Ome xpasti plak cite ni best ke x.. n yg pastinya Ome xtau genre citer ni seram ke atau komedi? agk2 uols citer ni bergenre ape ea? uols tau kan yg Ome mmg xkn tgk citer hantu melainkan kerna paksa.. bila tgk preview filem ni macam best plak.. kelakar ade.. seram pun ye jgk..  so, lusa Ome update k citer nih.. 

 seram ke komedi niH? klu seram yg dok sblh Ome tu bersiap sedia la ye.. 
cakar harimau menanti anda.. ngeh3x..

Yang pasti orang yang berjanji dengan Ome nk tgk sm2 citer ni hopefully akan berada bersama-sama pada hari esok ye.. so kepada yang berkenaan tu.. make sure muncul taw.. Ome dh siap beli tiket ni.. klu x muncul jugak n klu Ome tau uols tgk dengan org lain, Ome nk sentappp! jangan tanya Ome knp Ome sentap.. lu pk la sendri der.. lu berjanji dengan wa lps tu lu bley tgk plak dgn org lain..ini makannya!!! ngeh3x.. *see uols tomorrow*

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *citer nie mmg sgt sesuai dengan keadaan ku yang Jiwa Kacau.. hahaha.. no more stress.. no more hurt.. no more sickness.. no more no more no more no more! cargass! daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. cauuuuuuuuuu cinnnnnnnnnnn cauuuuuuuuuuuuuu.. 

lagu ini membuatku sgt tenang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...