19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 November 2012

~MAU ORDER KETUPAT PALAS?~

Assalamualaikum.. hye uols.. lama dh x story mory entry nih..puihhhh.. puihhh.. berhabuk dah.. shian die yerk.. lately xbyk cite menarik nk di bebelkan.. n yg sebtolnya tade ms nk update entry ni.. almaklumlah.. klu dh asyik la ngadap drama-drama korea.. mmg pandangan tak berganjak.. hehe.. nk wat camne.. pnh dgr x org kata.. Korean comedy is a heal for broken heart.. xcaya??? cekedot! u will know it.. alhamdulillah.. stakat ni mmg sgt berjaya.. huhuhu.. selain dari membaca quran/ berzikir/bertahmid dan sebagainya.. ada jgak cara alternatif.. #peace!

baikkk! dh jauh sgt ni mukadimahnya.. anyway hari ni Ome nk update psl penjualan ketupat palas.. normally klu uols nk mkn ketupat palas terutama yang berada di sekitar KL dan Selangor ni selalunya setahun skali je kte dpt merasa.. eh silap.. sekurang2nya 2x setahun.. termasuk Raya Haji kn.. tp skg ni uols jangan risau.. skg ni maklumat di hujung jari anda.. mslh mengidam anda dapat di atasi.. Ini kerana klu uols rasa mengidam nk makan ketupat palas.. adik ipar Ome boley bekalkan ketupat palas dan penghantaran akan dilakukan secara post laju.. terus kerumah anda.. no worry pasal basi or x sdp ke ape kn.. org kata x kenal maka x cinta.. Ome tolong promote on behalf my sister in law.. klu uols ngidam & nk rs sendri kesedapan ketupat palas ni.. boley hubungi terus tuan tanah yerk.. uols can call her Cik Ta Tupat Palas n uols boleh terus hubungi beliau di talian 0145295801.. or boley add on FB nya di sini..  bak kata tuan ketupat palas,dengan harga rm10 sahaja uols akan dapat KETUPAT PALAS FROZEN (kosong) dan yang paling penting serunding Daging boleh di beli!!! kalau KETUPAT KOSONG 25bji utk RM10 dan inti SERUNDING DAGING 20biji utk RM10.. terus sampai ke pintu rumah anda.. #TupatpalascikTa

Ketupat Palas Terengganu

menarikkan?? yumeeyyy!

so ape lagik??? jangan segan silu.. rajin2kn jari anda.. jz call, buat tempahan dan tempahan anda akn sampai dengan segera.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *lai lai lai.. tupat..tupat.. klu org Terengganu dorg suka goreng ketupat palas ni.. pastu mkn cenggitu jerk.. sedapppp.. terbaik dari ladang oooo.. daaaaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuuuu.. weeeehoooo :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...