19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 March 2013

~my love Ocha~

sibuk org dok tnya nama penuh dia ape.. so Ome letak Ocha Omeyna.. lps ni bleh daftar kat jabatan pendaftaran kucing.. ngeh3x..

pic the latest.. Ocha.. banyak ragam! walaupun buat masa ni Ocha still x duduk dgn Ome, tapi Ome tetap g jmp Ocha kat umah mama angkatnya.. rindu gler oooo.. mcm2 ragam.. macam2 aksi.. jom kte cekedot aksi2 Ocha.. *thank you mama Ocha.. pic semua di taja oleh mama Ocha (wlupun mama ocha pggl diri dia "kakak" utk Ocha, sebagai mummy Ocha, i pedulik ape.. u lagi tua dr i hokay! jgn nk berkakakkkkk sgttt.. puitthh.. ) haha.. *

hye uols.. my name is Ocha!
ape pandang2?
sleep!
merenung masa depan
kucing golek namanye nih
melepek!
manja mummy
shhhhhtt
yeahh! celik biji mata!
Ocha.. nak cakap mcm mana eh budak nih.. aishhh.. seriuosly sgttttt noti! tapi sgt menghiburkan hati.. peel dia yg paling xboleh blah??? jerit2 dalam bilik air sebab nk uk uk.. selagi litter box dia ade najis sblm tu dia tamo uk uk.. pastu jerit2 dlm bilik air.. pastu suka gigit kaki jari org.. suka berlari satu umah.. n yang paling penting.. kuat makan! ocha dilahirkan pada 27 Januari 2013.. klu ikutkan Ocha baru je nk msk 2 bulan lebih kn.. patut la kecik kenonet je tgk dia.. Ocha suka main kejar2.. mslhnye yg Ome takut ape tau.. takut time dia kejar kte tu kte x sdr n terpijak dia.. serius hokay.. kdg2 Ome xprasan bila dia ade kat sblh.. skali imbas je dia kat tmpt lain.. skali imbas lagi dia dh kat blakang kte.. aishhh.. suka berdiri sambil tangkap kaki org.. bak kata mama dia.. ocha ni suka jingkit-jingkit kaki depan dia.. pastu langgar dinding.. berlari satu umah tade break.. kdg2 lompat lompat lompat.. kepala jatuh dulu. almaklum lah.. perut semakin membuncit.. hehehe.. 

apepun.. im blessed.. Ocha semakin mendumokkan diri.. inshaaAllah.. this week dh boleh bawa balik Ocha.. En. Mijie getting better.. hopefully Ocha selesa di rumah mummy.. jgn Ocha terjun dari tingkat dua ke tingkat satu sudah le.. tolong la jgn buat peel tu.. seriau plak mummy nk tinggalkan Ocha sorg2 kat umah bila mummy keje.. silap hari bulan mummy kurung Ocha dalam bilik.. huhuhu.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *bila tgk pica2 Ocha. hilang segala stress di jiwa.. penenang jiwa mummy.. walaupun papa mijie kata dia tade kena mengena ngn Ocha, mummy promise.. i will make sure he love u Ocha.. muahhh! #kbye

2 comments:

ShaSa RosSa said...

comelnyer ocha!!! kucing mmg boleh buat kte hilang stress taw...aku syg kucing akuuu....ehehehhe..tetibe =.=

oMe aNaT aMiNuddiN said...

thank you aunty.. yer.. sayang kucing-kucing sedunia.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...