19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 March 2013

~rambut gugur~

morning.. selamat pagi uols.. happy working yang mana bekerja hari ni.. act semalam Ome ckp byk benda yang Ome nk story tellingkn kat uols kn.. tp semalam mcm2 hal plak.. so tak jd nk merepek raban kat entry ni.. tp hari ni klu Ome terlebey merepek raban, maafkan saya yer.. 

act Ome nk tnya pendapat uols.. which one dari pic2 yg akn Ome pamerkan kat sini nampak sesuai utk muka bentuk Ome yg booolat ni? motip??? yeeee.. Ome nk ketung rambut Ome nih.. lagi??? yeee.. lagiii.. sejak berumahtangga ni tade rs plak nk simpan rambut panjang mcm anak dara dulu.. nak2 rambut Ome lately ni asyik la gugur.. makin nipis plak Ome rs.. so untuk mengelakkan rambut ni semakin nipis, Ome ingat Ome nk ketong rambut  ini..  plus klu uols nk tau.. sy ni berpenyakit migrain yg boleh dikatakan teruk jgk.. klu bleh hentaQ pale ni kat dinding mmg Ome buat.. tiap2 bulan kena g klinik amik ubat migrain utk stock.. n yg menjadikan semangat nk potong rambut ni bilamana lately ni agk stress.. stress dgn mcm2 masalah.. tp xpe.. Allah menguji hambanya kerana Dia sayangkan hambanya kn.. Ome redha..  so nk tny uols la kan.. which one better for me??? what say U?

nampak panjang di depan tapi kontot dibelakang.. next!

ermmmm.. peringkat pertimbangan!
hehehe.. mmg Ome peminat korea.. rambut pun nk ikut korea? aishhh...
setakat ni Ome rasa Ome berkenan dengan rambut yang ke3 tu.. rs mcm comel plak.. huhuhu.. apepun, wait n see aje lah.. selamat tinggal rambut panjang! huhu.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * sape suka makan telur goyang? ome xsuka telur goyang!!! semalam habes isi perut muntah sebab kan telur goyang.. huarghh.. Ome nk tepek telur goyang tu pun Ome tak mampu.. tidakkkk!!! #Kbye

suggestion from bff.. pic yg terakhir tu xboleh blah.. takut mok tua confiius.. mana satu en mijie mana satu Ome.. dh ler org kata muka kami  mcm adik badik.. huhuhu..
comel jgk
serabut! tamo!rambut cucuk mata!
comey.. tp xnampak pendek sgt ke?
mcm rambut victoria beckham je.. next!
cooolll! tapiiiii.. takut mok tua confius daaa.. #APTB

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...