19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 March 2013

~SmartSift~

hye uols.. selamat pagi.. oh ye.. sebelum Ome sambung percutian singkat kami ke HatYai Thiland, Ome nk story telling sket pasal menatang nih.. sesiapa yang ade kucing, maybe dah tau pasal menatang nih.. act menatang ni ni ialah salah satu kekdah dimana cara terbaik untuk kurangkan  bau tahi kucing.. Disebabkan dalam rumah tu hanya Ome je pencinta kucing, jadi Ome terpaksa berhabis lebih sket untuk keselesaan En. Mijie.. puas dh Ome ckp dgn dia.. "xbaik B.. nabi pun sayang kucing.." pastu dia mencebikk.. n tiba2 dia bersuara.. "abg bukan xsuka kucing.. abg xsuka bau tahi kucing.. busuk!".. hai la suamiku.. dah nama pun tahi.. klu abg kentut tu pun dh berbau, apatah lagi klu namanya tahi.. huhuhu..


oleh sebab En. Mijie.. Ome rs Ome kena buat sesuatu.. mmg menatang ni agk mahal sket berbanding litter box kucing yg lain.. but i think, cara terbaik kowt yg Ome mampu lakukan untuk keselesaan En. Hubby Ome.. kesian plak kat dia kan.. kan Ome dh ckp.. i will make sure he will love Ocha.. hanya sebab tahi Ocha, patut ke dia xsuka ngn kucing? xpatut.. xpatut.. (sambil jari telunjuk kiri ke kanan).. so, marilah kte mengoverkan bajet untuk Ocha k... anyone.. yang tahu kat mana ade jual menatang ni murah? Ome tgk dalam mudah paling murah org jual RM155.. xtau la klu ade yang lagi murah... n sape tau klu2 ade org nk jual 2nd hand.. for me selagi benda ni boleh pakai beli 2nd hand pun ape slhnye kn.. xmembazir di situ.. boleh beli makanan ocha.. boleh beli mainan ocha.. oh ye.. sabtu ahad ni ade cat show la kat Bangi.. ermmm.. mcm menarik! agk2 ade x org jual smartsift ni kat sana? hopefully ade la org jual menatang nih.. memandangkan this weekend Ome akan amik Ocha dari umah mama angkat nya.. so, Ome nk g cari dulu barang2 apa yang patut.. esp sepit kuku Ocha.. hahaha.. harus kena beli sepit kuku n sepit kuku dia dulu.. kalau takkk?? habislah kerusi2 empuk kat umah tu.. terutama kerusi urut gintell Ome tu.. nak2 klu En. Mijie tau.. aishhh.. Ocha.. please ya.. jgn noti2 sgt.. nnt papa geget Ocha, mummy xtau.. huhuhu..

so, anyone, please let me know ya klu tau.. n Ome jgk nk cari cage kecik.. hny untuk kurung Ocha bilamana dia degil.. mama angkat dia kata, cage tu hanya utk hukuman.. klu Ocha noti, Ocha akn di kurung dalam cage.. huhuhu.. sorry Ocha.. Mummy bukan nk dera Ocha tau.. but i know.. Ocha budak baik.. cumanya noti sket.. muahhh.. sayang Ocha! salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *pic the latest.. mlm td Ocha bergambar sakan dgn mama dia.. mummy jeles Ocha! Ocha semakin comel.. yang bestnye dia boleh tgk camera tu.. pandainyeeee.. eeeeee.. geget nakkk??? huhu.. #Kbye
memperkenalkan mama angkat Ocha.. terima kasih sebab jaga Ocha sekejap ye.. huhu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...