19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 March 2013

~ wanita & cantik~

Ome rs sume wanita ni ingin kelihatan cantik terutama kepada para isteri & ibu-ibu yang ingin kelihatan cantik untuk para suami.. begitu juga Ome.. nak kata Ome ni obses sgt tentang kecantikan tu tade lah.. sampai nk cocok botox bagai kan.. akakkk bukan retisss dikkk.. klu retis pun tamo la sampai cocok botox bagai.. berdosaa kau nokkk.. tamo tamo.. klu nk cantik pun biarlah guna cara yang betul ye kawan2..

ok2.. Ome nk share sedikit maklumat untuk uols.. apa yang Ome pakai dari start sekolah sampai la skg ni.. klu uols kenal Ome waktu sekolah dulu, kulit Ome adalah kulit yang paling x cunnnn! jerawat batu tu jangan cakap.. tambah plak gelap gulita.. almaklumlah ye.. ms tu budak2 sgt.. x kesah tentang penjagaan kulit.. klu Ome ckp kulit Ome dulu jerawat batu uols pcaya x? x pcaya? tapi silalah percaya ye uols.. Ome xtipu.. disebabkan kulit ni serupa boleh buat pengisar, Ome amik keputusan utk rawat sendiri kulit nih.. ms tu muda sgt lagi uols.. mcm2 produk Ome cuba.. n finally  keserasian terserlah dengan Safi Balqis.. alhamdulillah.. kulit Ome yg berjerawat batu tu pun semakin hilang.. tapi Ome x suggest sume org guna produk yg sama yerk.. sbbnye x sume kulit kte ni sama tau.. kulit stp org berbeza.. but bg Ome stakat ni Ome dh guna produk ni dkt 10 tahun.. n Ome msh guna sampai skg.. 
yang penting halal
bila dah semakin berusia nih (usia la sangattt kan) Ome masih lagi gunakan produk ni.. tapi sebagai suppliment tambahan untuk terus nampak kulit lebih anjal dan mulus.. hahaha.. anjallll la sgtttt!!! Bak kata Juna Jani.. biar nampak macam Rozita Che Wan.. tetttttttt.. kontroversi sgttt kn.. huhuhu.. mcm2 produk Ome cuba.. Ome kan kawen muda.. sp2 yg xtau ye.. Ome kawen masa umur 20 tahun.. n now im 27 tahun.. almost 7 years Ome menjadi hak milik kekal kepada En. Tarmizi bin Abdullah.. #alhamdulillah.. bersyukur dengan jodoh yang ditemukan untuk Ome.. seorang lelaki yang baik.. Ome ni kawen je muda uols.. tapi uols tak tau.. muka Ome ni org kata nampak lebih tua dr En. Mijie tu.. babyface la kononnya.. di sebabkan babyface nye itu Ome berhempas pulas pulak untuk menampakkan raut wajah kami ni seakan2 sama baya.. bayangkanlah uols.. Umur En. Mijie tu dh 33 tahun kowtt.. Ome ni baru msk 27 thn.. tp tetap org nampak dia mcm adik Ome.. sp x stresss?? so, untuk menampakkan yang muka ni pun nk babyface jgk (hahaha) Ome akan cuba sedaya upaya mencari suppliment untuk Ome kelihatan sama babyface dengan En. Mijie ye.. hihihihi.. antara produk yang Ome pernah guna??? hahaha.. jom cekedot!

penah cuba? hangat2 tahi ayam.. kejap je makan..pastu x larat.. hahaha.. mahal giler produk nih..
sape x knl Dr. Rozmey? hahaha.. hakkakk dulu pengedar dikk.. mmg xtipu.. berhasil.. tp lps stop makan.. mencanakkk naikkk! huhu..
hahaha.. malas nk komen.. cari sendiri lah! huhu..


produk ni Ome makan untuk pregnant.. tapi hasilNye? hehe.. maybe makan culah-culah.. jangan salahkan produk..salahkan Ome.. hehehe.. senang citer.. bukan rezeki lagi ye kawan2..

Ome xingat ape jenis brand Ome makan.. ni pun xhabes lagi.. dh try produk lain.. aishhh.. sabar jelah..
pengganti produk di atas.. disebabkan produk ni ade vit-c dan kolagen.. trus try produk ni.. cuba dalam 2 bulan.. ntah ea.. xtau la nk kata perbezaan ke tak.. ermmm..

produk terkini yang Ome makan.. lepas stop felinna tu Ome try makan produk ni.. act xsampai seminggu sbnrnye Ome mkn produk nih.. nk tau resultnye??? nnt kte tgk eh.. kulit terkini Ome??? jappp! 


ini pic d latest.. dating ngn en tarmizi kat Berjaya Times Square.. 24.03.2013.. hahaha.. no editing.. comfirm dari hp terus di save dalam komputer.. hehe.. nanti kte tgk lagi sebulan eh.. apakah perbezaan yang paling ketara..
e2 antara produk2 yg Ome penah ambil untuk suppliment.. Antara produk terkini yang Ome amik ialah Aura White.. antara sebab Ome amik Aura white ni katanya boleh hilangkan bekas-bekas jerawat yang warna gelap nih.. 2,3 bulan lepas Ome ke Penang.. so mgkn di sebabkan cuaca, kulit Ome ber jerawat baekkk punya.. itu yang beriya, cari produk hilangkan kesan jerawat gelap tu.. huhu.. jewarat kering namanya.. sabor ajelah.. klu uols berminat, boleh direct msg or whatsapp kakak Ome di talian 0123537089 k.. namanya FARAH HAYANA AMINUDDIN.. or panggil je Kekna.. inshaaAllah.. segala pertanyaan akan di layan dengan baik.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *saya tak pernah menyatakan saya cantik kecuali kepada hubby saya.. itu pun sebagai gurauan ye.. gurau-gurau manje dgn en hubby.. n alhamdulillah.. saya bersyukur dengan nikmat yang Allah kurniakan untuk saya.. saya tidak pernah mendengki mahupun jeles dengan mana-mana pihak hanya untuk menarik perhatian orang.. sekian.. terima kasih.. God bless u! #kbye

kadang-kadang apa yang diluahkan tidak sama seperti yang diungkapkan.. oleh itu.. kepada kawan yang bernama kawan.. terima kasih kerana menjadi kawan sebegini.. apepun.. aku akan sentiasa memaafkan kawan-kawan sebegini.. kerana manusia are not perfect!

#smile

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...