19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 April 2013

~Busan Korea Wait For Me~

hollaa.. Assalamualaikum.. selamat pagi.. hari ni Ome nk keep smiling je.. hahaha.. *cuit bahu*.. bukan ape.. pg2 dpt call dari my besttie ketika di poly dulu.. weeeeee.. nk senyum lagi.. ahahaha.. e2lah agknye nikmat bgn pagi & solat subuh.. rezeki dari Ilahi.. ehek ehek..

tiba - tiba..

All the other kids with the pumped up kicks, You better run, better run, outrun my gun. All the other kids with the pumped up kicks, You better run, better run, faster than my bullet (ooo.. ini ringtone Ome yang terkini ye.. lagu fav)

fifi : hello.. assalamualaikum..
ome : waalaikumsalam.. 
fifi : farah, awk nk g busan? tiket murah skg.. rm500 je pergi balik.. 
(dlm hati terkejut campur nk melompat)
ome : hahh??? bila??? (act dh plan lama nk g Korea dgn fifi ni)
fifi : 17 - 21 Okt ni..
(dlm hati dok kira 17,18, 19, 20 & 21 total 5 hari..okeyla kowt)
ome : ok fifi.. nk ikut!
fifi : comfirm eh?sorg je?
ome : yup.. sorg je.. (dlm hati tertny2 jgk.. ehh.. en hubby bg kerk? tp hari tu dh bncg dgn en hubby.. en hubby kata ok.. sbb dia kenal sgt dgn fifi nih.. lgpun pergi backpackers.. fifi ni suka travel dgn wanita-wanita je.. klu ade lelaki pun terselit sorg dua.. sebabnye klu pergi dgn sume perempuan boleh amik motel yang boleh muat untuk semua wanita-wanita ini.. jimat bykkk ooo!)
fifi : ok.. sy book tau.. 
ome : ok.. tq fifi..

hah!! itulah panggilan yang sgt mengejutkan pagi tadi.. n tiba2 fifi tagged kat fb Ome.. slps stgh jam.. inilah yang dia tagged kat Ome.. En. Hubby.. silalah jeles.. hehehe :)


oh ye.. jgn terkejut.. Fifi ni xsilap Ome masuk ni klu dia betul2 dapat pergi Korea ni, inilah kali ke 3 dia pijak tanah Korea tu ye.. n yg x boleh blah.. bln 11 tu dia nk Korea lagi dgn lain-lain team.. yang tu siap pakej nk ke Jeju Island.. n yg bestnye dia plak jd tour guide.. umakngaih.. sabor je lah.. fifi ni mmg hantu Korea ye kwn2.. sebab tu Ome xcited nk g ngn fifi ni.. sebab dia ni ala-ala berasal dari Korea.. siap pergi belajar ckp Korea ooo.. giler x  giler xcited dia dgn negara Korea tuh??? huhu.. apepun, LEE JUN KI.. wait for me.. #fitaaam! hahaha.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *ya Allah.. permudahkanlah segalanya untukku.. aminyarobalamin.. jom simpan duit!!! kachinggg! #kbye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...