19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 April 2013

~Fly Fly Away~




Holla.. Assalamualaikum.. Selamat Hari Jumaat Uols.. Semoga hari Jumaat yang mulia ni membawa keberkatan & kerahmatan untuk uols semua.. yeahhh!!! finally.. drama korea I MISS YOU dah siap di khatam jam 2.30 malam tadi.. selepas 2 hari bersedun sedan dari umah bawa ke ofis dan dari ofis bawa ke rumah (sampai kena ejek dgn en hubby) n finally! habesss 21 episode dalam masa 2 hari.. ahaks.. e2la penangan drama korea.. sebakkk dada ni uols.. nak2 drama ni berkisar tentang percintaan sejati ala-ala romeo & juliet.. alahaiii.. hakaakk tacing nokkkk.. #budussskan!

apepun, dari 5 bintang, Ome bagi 4 bintang untuk filem nih.. act jalan citer tu dah ade.. tp beselah.. nama pun drama.. ada la jugak babak x logik dalam drama ni.. terutama bab nak tangkap penjenayah.. alahaiii.. xkn polis Korea cenggitu eh.. ke mmg mana-mana drama klu bab tangkap penjenayah mst faillll! nak-nak klu tgk cite indon.. hatoyaii.. bukan nk kondem, tp sakitttt nau hati ni .. pulak klu drama sampai beratus2 episode tu kn.. no way!!! jgn harap Ome layan.. merepekkk! *sesi meluah rasa plak ka mak jemah?*

oklah.. nama pun drama kan.. pelakon hanya ikut arahan & skrip kan.. biaQ p la.. anyway, inshaAllah klu tiada aral melintang Ome nk berbulan madu #gatal!! hahaha.. just nk mtk doa dari uols.. mudahkanlah urusan  pergi & balik Ome n En. Hubby untuk hanimun kali nih eh.. mudah2an membuahkan hasil! ahaks.. #blushing.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *tajuk mcm x sesuai dgn isi cite kn.. guane nih??? berghakkk nanang mung ni Ome oiii. #Kbye 

Love Sick By FT Island

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...