19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 April 2013

~Residence Ocha Omeyna #finkkk!~

Selamat Pagi.. Assalamualaikum.. hye uols.. happy working! hohoho.. jgn malas.. jgn blur2.. mulakan hari anda dengan senyuman yang paling manisssss.. hehehe.. yer.. hari ni Ome happy sikit.. bgn pg2.. cari 'anak' dulu.. welcome home Ocha Omeyna.. semalam baru je Ome amik Ocha dari umah mama angkatnya.. alhamdulillah.. Ocha sedang cuba menyesuaikan diri dengan rumah baru.. n yang penting.. dia pandai guna tangga ye.. ade la jugak percubaan dia nk melompat dari atas ke bawah.. tp Ome sempat menggunakan suara cord C (bak kata mama angkat dia... hahaha..) aishhh.. nyarisss! sabor je lah.. n nasib baik pandai plak mengikut kata tuh.. satu-satu dia gunakan anak tangga untuk turun.. U r amazing la Ocha.. bijakkk sgt budak nih!
hye budak ucuk!
oh yer.. d sbbkan Ocha ni anak dara.. semua barang-barang Ocha yang sempat Ome belikan adalah warna finkkk! hamikkkk.. maaflah.. inilah padahnya kalau dapat mummy yang gilerkan kaler finkk! hahaha.. nk tengok ape yang Ome belikan untuk Ocha.. Let's cekedot! #silamuntahfink hahaha..

tempat beradu Ocha..
rantai Ocha..
ni utk ikat langsir eh.. motip? supaya bilik Ocha terang.. ikat langsir pun kiut gler kan.. tapi satu je guna.. satu lagi letak dalam tempat tido dia.. konon2 utk bantal Ocha.. ahaks :p
carpet utk dpn jamban Ocha.. yela.. konon2 bila kaki dia kotor dia kesat kat carpet tu dulu.. muahaha
tempat mamam n tempat minum.. ngeh3x..
yeahh! cat tree Ocha.. murah aje.. RM37.. xpyh nk beli sampai beratus2..
mainan untuk gigit n sepak.. abaikan ghost Ocha tu.. sibuk je.. time org nk amik pic dia pun sibuk nk inteprem..
roller.. sp yg ade kucing dorg tau la utk ape.. :)
baldi utk letak litter
penyepit kuku..  disebabkn keje nye asyik mencakar.. moh potong kuku!
sudu macam2 boleh guna
decoration bersama mummy Ome!.. haha
alas tamo bagi kotor
kerusi ni utk Ocha manjat masuk dalam litter box.. litter box smartsift tu tinggi sangat untuk Ocha panjat..
taraa!!! finally! rs mcm nk beli lagi decoration tu.. nk tampal kat dinding tu.. rs mcm kosong plak.. huhu..
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Kau sayangku, kau cintaku, kau pacarku, diriku yeah..Kau genitku, kau nakalku, kau tetap jadi sayangku..Neng neng nong neng neng neng nong.. #kiutglerlagunih! #kbye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...