19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 May 2013

~Celebrated Birthday With My Love Patzi~

Hollaa.. Assalamualaikum.. Selamat Pagi uols.. amacam PRU13 baru2 ni? hangat ke hangit??? uols jalankan tanggungjawab uols untuk negara tak??? apepun, alhamdulillah.. selesai sudah kan.. tahniah kepada Y.A. B. DS Najib kerana berjaya mengekalkan Barisan Nasional sekaligus menjadi Perdana Menteri Malaysia. Kepada para pemenang, tahniah Ome ucapkan.. semoga YB semua dapat menjalankan amanah yang diberikan dengan rasa tanggungjawab demi memartabatkan Malaysia di mata dunia.. InshaaAllah.. Kepada semua rakyat Malaysia, kekalkan perpaduan di antara kita semua.. baik melayu, cina, india, iban, kadazan or ape2 ajelah bangsa yang ada di Malaysia, pupuklah semangat cinta untuk saling menyayangi antara satu sama lain.. stop being racism gusy.. we need each other.. please respect each other.. We are Malaysian! *let's hugs friend*
Butki Tanggungjawab untuk Negara telah dilaksanakan..
Saya menentang sekeras-kerasnya RACISM!!! Stop it guys.. We are Malaysian!
Happy Birthday to me.. Happy Birthday to me.. Happy Birthday to me.. Happy Birthday to me.. (tiba-tiba kan).. hehehe.. alhamdulillah.. Hari mengundi juga jatuh Hari Lahir Ome yang ke 27 tahun (nombor x menjanjikan apa.. yang pentingkan kekalkan awet muda.. setuju??? puihhhh.. terimalah kenyataan Ome oit..huhuhu).. yerr kwn2.. 05.05.2013 ialah Hari Jadi Ome.. alhamdulillah.. syukur kehadrat Allah SWT kerana masih memberikan peluang dan ruang untuk Ome bernafas di muka bumiNya ini.. syukur.. syukur.. terima kasih ya Allah.. #bleseed

On that day, Ome dirai kan oleh my love Patzi.. sponsored by daddy Aminuddin.. kebetulan hari jadi anak buah Ome, Farhani Batrisyia juga pada bulan Mei ini iaitu pada 10 Mei yang akan datang.. so, dah alang2 kami bersua, let's celebrate together.. woooot wooot.. ohh ye.. kali ni  ayah blanje kami makan di Secret Recipe Alamanda.. tapi sayangye En. Hubby ku yang kacak sgt tu xdpt nk join sebab En. Hubby Ome balik kampung untuk mengundi.. dan Cik Wawa, wife adik Ome pun xdapat rai bersama-sama sebab bekerja di hari mengundi.. kira My Love Patzi x completed on that day.. Nak buat macam manakan.. walaupun begitu, Ome bersyukur kerana My Love Patzi berada di sisi Ome.. Terima kasih sayang-sayangness.. I love My Love Patzi.. muahhhh! Terima kasih daddy Aminuddin.. Love U ayah!!! Love ibu!!! inshaaAlah.. Love  dunia akhirat.. 
My <3 patzi="" span="">









Becoming Birthday Girl.. Farhani Batrisyia..
Wish Ome di hari lahir Ome??? Ome takmo mintak lebih2.. Ome tahu setiap yang berlaku dalam hidup Ome ade hikmah di sebaliknya.. Ome hanya doa semoga diberikan kesihatan yang baik dan bahagia di dunia mahupun di akhirat.. banyak lagi liku-liku dan onak duri yang Ome pasti perlu Ome harungi.. hopefully, Ome diberikan kekuatan dan tabah untuk menjadi hambaNya.. InshaAAllah.. Kepada sahabat-sahabat yang wish birthday dan mendoakan yang baik-baik untuk Ome.. Ome mengucapkan terima kasih.. Terima kasih Terima kasih Terima kasih.. :)

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *En. Hubby hadiahkan Ome ape??? wooot wooot.. i Love pinkk! yihakkk.. TQ en Hubby.. Love U until jannah.. ameeen.. #kbye
TQ En. Hubby!!! saaayang diie! hehe :p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...