19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 May 2013

~Insurans Untuk Haiwan.. Ada tak???~

Hollaa.. Assalamualaikum.. Selamat Pagi uols.. sihat ka? alhamdulillah.. Kita semua masih diberikan nafas untuk terus berada dimuka bumi Allah ni.. #blessed

oh ye.. semalam Ome lupa nk tunjuk kat uols.. salinan XRay yang telah dibuat pada Ocha semalam.. jangan xtau ye uols.. haiwan pun mcm manusia jugak.. rawatan untuk haiwan skg ni dh semakin maju.. ehhh.. Ome nk tanya uols.. kepada pencinta-pencinta kucing ni.. ada x insuran untuk haiwan? insuran perlindungan? kalau ada Ome nak amik lah.. bukan apa tau uols.. uols ingat rawatan haiwan ni murah? hallooo.. treatment untuk haiwan2 kesayangan kita ni pun boleh tahan tau.. atleast kalau ada insuran perlindungan boleh jugak cover kalau2 kte ni tgh sesak kan.. klu manusia ade insuran perlindungan, should be haiwan pun kena ada insuran perlindungan la kan.. atleast medical card untuk haiwan2 kesayangan ni kn.. ermmm.. ada sape2 yang nak buat insuran perlindungan untuk haiwan tak? kalau ada Ome org pertama yang akan daftarkan untuk Ocha.. huhu..
comey je kan kaki dia.. hihihi ;)
tomey btol kaki dia.. kuwuss.. huk3x
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *En. Hubby tanya semalam.. nak cari kucing satu lagi ke.. Ome dok pk gak.. hmmmmm.. patut tak Ome carikan kawan untuk Ocha ye uols??? uols rasa??? daaaaaaaaaaa.. #kbye

2 comments:

ShaSa RosSa said...

cari jela kawan....xdela dia sunyi...aku dulu..mati yang seekor tu..beli lagi seekor...rase xbiasa bila tinggal satu je..nak kene ada dua jugak...erm..pasal insuran tu aku tak pernah lagi dengar...tak tahu la ada ke tak

OmeAnat Aminuddin said...

kucing ko jenis gado x klu ade kucing laen? ocha tu jenis xsuka ade kucing lain la..e2 yg aku risau tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...