19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 May 2013

~Mummy Love U Ocha Omeyna~

hahaha.. sudah.. sudah.. xpyh nk tacing2 sgt Ome.. kemon.. yang nak kawen bukan En. Hubby mu itu.. jgn nk tacing sgt eh.. hahaha.. anyway, just nk share dgn uols aksi dan lagak terkini Ocha Omeyna.. semakin hari ade je peel dia yang membuatkan Ome ketawa berdekah-dekah.. seriously!!! klu orang lain yang ade anak tu, happy dengan keletah anak2nya.. begitu juga Ome.. n yang kelakarnya dia mcm dah tau dah sape papa dia.. sapa mummy dia.. sapa mama angkatnya.. n sesiapa je la yang muncul di depannya.. klu org yg x dikenalinya tu muncul dpn dia, bukan takat badan, dengan ekor2 nya skali mengembang.. tanda protect diri la kunonnye tuh.. puihhh..
 


 
klu kte tgk anak-anak org esp anak kakak Ome si anis bam bam tu suka la dok tumpahkan air kan.. macam tu jgak la Ocha.. pantang nampak air dalam cawan.. lepas cubaan untuk minum menggunakan cawan, akibat x puas hati agknye, di tolaknye cawan tu.. ape lagikk.. tumpah la air tu kn.. yg x bleh blah tu, lepas dh tumpahkan air, dia boleh lari.. bila Ome tengok dia kecik besar kecik besar, trus x jadi nk marah.. sebab ape??? sebab dia buat muka comel.. haillahhhh.. ocha.. ocha.. sabar je la mummy dengan prangai kamu nih.. 

baru-baru ni jugak Ocha buat peel comelnye.. nk tau dia wat ape.. meh kte tengok keek yang sempat Ome record dan upload baru-baru ni.. seriously.. comel sgttt.. hahaha.. walaupun En hubby suka sakat Ocha, tapi Ocha sgt manja dengan En. Hubby.. setiap malam dia mesti tido kat sebalah kepala En. Hubby.. haillahh Ocha.. pengubat hati lara mummy nih.. Mummy love U ocha Omeyna.. muahhh!
oh maaf.. papa sgt sexy di situ.. hehe :p
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! * oh ye.. nk share keek dari kakak Ome yang sempat rakam masa we ols celebrated besday Ome & Hani.. hihihi.. #kbye

2 comments:

ShaSa RosSa said...

kucing aku dulu pun cmtu..suke tumpahkan air..nak minum air..mgade2x betul...dia celup tgn dia dlm air..pstu dia jilat..dia xmo minum terus...kadang2x tu...dari luar sangkar dia..dia hulur tangan masuk dalam bekas air...sampai air tu habiss..gerrrammmm...tapi dorang la yang buat aku tak sabar nak balik rumah tiap2x hari..ehehhe..aku pun syg anak2x aku jgk..ehehhe.. :)

oMe aNaT aMiNuddiN said...

sayang sgttt.. sampai laki aku yang x suka kucing tu pun jadi sayang kat dia.. hihihi :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...