19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 May 2013

~Ocha Kembali Terjal~

Selamat Pagi uols.. Assalamualaikum.. Yeahhh! Esok cuti.. Uols buat ape weekend ni? InshAAllah.. sekiranya tiada aral melintang Ome akan menghabiskan masa hujung minggu ni dengan my love Patzi.. 

Alkisahnya planning ni dh dirancang dari akhir tahun lepas.. seperti tiap2 tahun, kami sekeluarga akn jalan-jalan makan angin.. x kira la luar atau dalam negara.. tapi disebabkan last year ada mcm2 rintangan dan halangan, terpaksalah planning ni ditangguhkan hingga ke hari esok.. This time, cuti-cuti with my love patzi hanya di Cherating Pahang.. tapi xkesahlah.. jauh ke dekat ke tak kesah.. Yang penting trip tahunan ni berjalan seperti biasa.. mudah2an perjalanan esok diberkati dan dirahmati Allah hendaknya.. aminyarobalmin..

yoo! lupa plak.. sebenarnya Ome nk kongsi dengan uols keek yang sempat Ome rakam malam kelmarin.. wah3x.. kaki tangan tu masih berjingkit2.. tapi hyper nye la anak Ome sekor tuh.. panjat memanjat je kejenye.. yang Ome x faham tu ada hati lagi tu nk memanjat grill sliding tu.. mmg tarzan la Ome semalam kan.. ape taknya.. klu di watnya jatuh mcm mana? hailaaa Ocha.. doc suh Ocha rest tau.. klu mummy kurung kang Ocha mengamok.. acane mummy nk wat nih.. pagi td pun nyaris2 dia nk jatuh dr tingkat atas.. dok kerabat (panjat bak kata hubby Ome.. org Terengganu pny bahasa.. haha) kerusi dekat tangga tuh.. luluh hati mummy ni Ocha.. sket je lagi nk jatuh.. hailahhh.. Ocha.. Ocha.. Papa siap boleh cakap.. "nak wat guane, dh dia mcm tu" .. helloo En. Hubby.. nnt yang x keruan nya darling U ni hokey.. nk tengok lagi I meroyan tengok Ozha mati? huhu.. Ome tau.. En. Hubby sgt sayangkan Ocha.. klu x, masakan mlm2 si Ocha mesti cari ketiak En. Hubby Ome.. boleh? #hamboi!
always to be.. anak papa..
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Jangan disangka orang yang DIAM itu lemah... DIAM itu mungkin tanda dia cuba membendung diri dia daripada berkata perkara yang SIA-SIA.. #muhasabahdiri #kbye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...