19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 June 2013

~Cuti Sekolah & Kahwin~

Assalamualaikum.. holla.. hye guys.. selamat pagiiii.. now 2 pagi ye kwn2.. ada yang masih terjaga? haha.. jadilah mcm Ome.. malam adalah segala-galanya bagiku kini.. selagi belum cecah jam 2.. jangan tido ye Ome.. sejak final exam ni kena korbankan masa tido.. e2lah pengorbanan pertama untuk jadi student.. tido ku di korbankan.. uhuk uhuk.. 

yerr.. Ome baru mentelaah satu bab.. ade lagi 10 bab to gooo yang perlu di telaah.. sebabnya next paper ialah esok.. meaning hari sabtu.. ye!!! hari sabtu Ome ada paper.. 2 paper plak tuh.. pfttttttt.. habesss weekend ku.. pengorbanan keduaku.. weekend ku habesssss.. huhu.. tapi xpe.. hanya untuk beberapa tahun je.. lepas graduated inshaallah.. pengorbanan ini berbaloi-baloi kan.. so i have 2 years to go guys.. please.. wish me luck!!! 

disebabkan kepala ni dh xboleh focus.. so, mari kita tititpkan story mory di entry Ome yg kiut miut nih.. ada org kata Ome ni bajet cun.. hellooo? komengaaa... tang mana hakakk ni bajet nok? hahaha.. astagfiruhalazim.. no no no (jari telunjuk kiri kenanan) xbaik mendabik dada apatah lagi nak angkat bakul sendiri.. cun tu tade.. tapi cumil tu inshaaAllah.. ade la sket.. ehek ehek.. alhamdulillah.. sentiasa bersyukur dengan kelebihan & kekurangan yang Allah berikan.. terima kasih ibu & ayah.. kalau bukan sperm & ovum ibu ayah Ome, Ome x dilahirkan sebegini... apepun, syukur  sebab Ome dilahirkan dengan cukup sifat.. ada mata.. ada hidung.. ada mulut.. ada telinga.. ada tgn.. ade kaki.. ehhh.. sumenye adalah.. alhamduillah.. 

ehhh.. nk cite psl cuti sekolah & kawen.. dh melalut ke lautttt kan.. meh kte kembali ke pangkal jalan ye.. klu org lain suka sgt cuti sekolah.. tp bukan Ome.. nak2 dua tahun ni.. sebab??? sebab bulan 6 bulan yang menstressssskan diri.. final exam uols.. time tu la org sibuk nak kawen kan.. last year adik Ome kawen bln 6.. sehari dua lepas tu nk exam.. thn ni sepupu Ome plak kawen.. nk x nk kena la menghadirkan diri kn.. nnt kata lupa daratan... Ome dh warning kat adik bongsu Ome.. nk kawen thn dpn make sure bukan bulan 6 ye.. stress btol la klu org kawen bln 6 ni.. hailahhh.. sabar aje lah kn..

SELAMAT PENGANTIN BARU ADAM & SUE.. SEMOGA BAHAGIA HINGGA AKHIR HAYAT..
ye.. 1hb Jun yang lalu sepupu Ome dari Melaka ni selamat di kendurikan (bahasa melayu ko Ome sangatttttttt.. haishhh..) so, di sebabkan Ome ni ade kwn baik dari Melaka, Ayah Ome suh ajak Juna.. dia follow Ome ikut g kenduri sepupu Ome nih.. n tara!!!! nk tengok raut ayu mokcik ni??? yeahhh!!! (klu dia tau ni comfirm kena terajang.. hahahahaha *gelak jahat*)

MARZURA BINTI JANI :)
shhhtt.. dh la letak pic dia tanpa kebenaran kan.. pastu amik plak dari keek dia.. ngeh3x.. ngeh3x.. (gelak jahat lagi)
 

May 31, 2013 | kira buli ke ni? by justjuna on Keek.com
hahhh !!! comey x kak ton???? sume org kata U cun Juna.. muslimah habesss.. hehehe.. klu uols nk kenal ngn kwn baik Ome nih.. let me know k.. ya.. she's still single & available.. hehe:) (comfirm!!! mmg kena terajang btol2 nih)... huhuhu.. sebelum Ome kena makian bertubi2... baik Ome lari dulu.. uols hadapkan raut wajah cumil kami nih eh.. x cun.. tp cumil tu ade... hehehe.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH... peace!!! *oh yee.. sempat singgah umah mak Juna.. mak Juna masa asam pedas tetel! terima kasih makcik!!! lain kali saya datang lagi saya bawa kepok Terengganu plop ye.. hari tu dok ingat starang nok wi kepok ke mokcik! huhu.. tata titi tutu.. *lariii jingkit2 angkat kain* #Kbye





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...