19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 June 2013

~LOMPAT-LOMPAT BINTANG!~

Holla.. Assalamulaikum.. Salam Jumaat uols.. hehehe.. Ome dah habes exam untuk tahun ke2.. alhamdulillah.. hahh!!! jgn tnya Ome boleh buat ke tak eh.. skg ni usaha dah.. doa dah.. n now! time to tawakal.. seriously!!! Ome stressssss.. huhu.. tapi tak sangka kan.. pejam celik pejam celik.. dh berakhir tahun ke2.. klu tiada aral melintang bulan 9 ni masuk tahun ke3.. hohoho... klu rezeki Ome baik, cepat lah habes.. klu rezeki tak berpihak pada Ome.. maksudnya... kte extend la ye.. tapiii.. jangan menyerah sebelum kalah! ukenduit Ome.. daebakkk!!! *lompat-lompat bintang*


hohoho.. nampak x muka happy tuan tanah? oh ye.. muka tuan tanah untuk hari nih.. konon2 nk bg nampak kuwus kan.. keh keh keh.. hahh! so uols.. happy weekend ya.. this weekend Ome buat ape??? hmmmm.. nnt Ome update dari semasa ke semasa eh.. yang penting next week ada plan nak di buat.. masih dalam perancangan.. nak tau plan ape??? klu jadi Ome update ya.. melepaskan tension selepas exam katanya.. woohoooo! 

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *lagi tinggal beberapa hari je lagi dh nak puasa kan.. uols dah ganti puasa? Ome? 4 hari to gooooo.. wooohooo.. inshaAllah.. Ome akan langsaikan sebelum puasa untuk tahun ni.. uols pun jgn lupa ganti hokay.. daaaaaaaaa.. cau cin cauuuu.. #kbye

cumil gilak!
when i was your man .. cutenyeeee  ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...