19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 June 2013

~Virgin Coconut Oil by Everlynn~

Holla.. Assalamualaikum.. hahh! Ome nak share lagi satu produk untuk makluman uols.. pernah dengar nama produk ni? Virgin Coconut Oil.. xpernah? VCO? pernah??? yeaahh! sama lettew.. VCO adalah singkatan dari Virgin Coconut Oil atau dalam bahasa Melayu nya Minyak Kelapa Dara.. Untuk ape VCO ni? hahh! nanti Ome jelaskan.. tapi yang pasti VCO adalah salah satu suppliment untuk semua golongan.. lelaki ataupun wanita.. tarak hall.. boleh je makan..  jom! kte tengok apa khasiat VCO.. Let's Cekedot!

jom beli VCO!
 Kelebihan Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil)
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari
  • Kesuburan
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
hah!! amacam? ada yang berminat? kalau ada sesiapa yang berminat boleh hubungi kakak Ome di talian 0123537089.. namanya Farah Hayana.. sebotol rm40.. dalam botol tu ade 60 biji capsule.. sehari makan 2 biji sahaja.. boleh ambil lepas makan.. inshaAllah.. dijamin halal.. satu botol cukup untuk sebulan.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *oh ye.. Ome mengamalkan suppliment bukan untuk cantik luaran sahaja ye uols.. Ome ambil suppliment sebagai produk kesihatan untuk dalaman jugak.. ok guys.. selamat mencuba!!! daaaaaaaa.. cauuu cinnnn cauuu.. #kbye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...