19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 July 2013

~2nd year result! hwaiting!~

Holla.. Assalamualaikum.. Hari yang dinanti telah pun tiba.. finally!!! i got the result.. huhuhuhu.. nak menanges pun takde guna.. so, masih ada lagi ruang dan peluang untuk memperbaiki result yang akan datang.. kemon gurl! jangan putus ada.. ada lagi 2 tahun (inshAAllah) nak kena hadap.. hadoiii.. setengah perjalanan telah di lalui.. so, ada lagi setengah perjalanan yang perlu ditempuhi.. onak duri berliku perlu dibolosi. so, bolosss aje dinding ituuu!!! *sedang memberikan kata-kata semangat kepada diri sendiri* hahaha
lihatlah tuan tanah yang mood suam2 kuku.. haha..
Jangan terkejut ye kengkawan.. En3 hari ni terlebey semangat! keh keh keh.. Hari ni nak kata happy sangat tak jugak.. Nak kata sedih pun tak jugak.. kira suam-suam kuku je mood hari ni.. Walau apapun, Ome tetap bersyukur kehadrat Allah SWT.. alhamdulillah.. #blessed


sebenarnya tak mo kasi tatap result kali ni.. Ome segan la plak.. hahaha.. tapiiiii.. nak tengok ke?? adehhh.. jap eh.. jap.. malunya saya.. huhuhu.. *pipi saya dah merah pink*

thn ni byk sgt cacing! pfftttt..
hahhh! jangan ketawakan Ome ye.. yer.. memang tahun ni tade beza sgt pun pointer dr thn lepas.. tapi alhamdulillah.. Ome bersyukur sebab Ome rasa tahun ini adalah tahun yang sgt kritikal untuk Ome.. mcm2 yang berlaku.. Ome mmg bajet tahun ni pointer Ome kelauttt.. paling tinggi Ome target 2.5.. tp bila tengok result, Ome bersyukur sgt.. tp agk terkilan sket sebab kawan-kawan Ome pointer dorang semua naik.. esp kak Aida.. terbaekk! pointernya mmg sgt memberangsangkan.. Pointer Ome pun naik jgk.. tapi naik 0.2 je.. hahaha.. apepun, tahniah kawan-kawan.. tahun depan kte struggle lagi yer.. we have 2 years to goooo! #daebakkk!! 

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *ada lagi 2 tahun nak ngadap dengan 77 jam kredit.. aiyarkkk.. thn ni pun dh amik 36 jam mata kredit.. thn dpn nak amik brp plak ni? 40??? pengsaaannn! daaaaaaaaaaa... cauuu cinnn cauuuu.. #kbye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...