19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 July 2013

~HAPPY BIRTHDAY REMAJA PURBA~


Hollaa.. Selamat Pagi.. Today ada 2 orang manusia yang rapat dengan Ome yang lahir pada 24 Julai 2013.. Pertama sekali ialah bos Ome.. rapat sebab Ome dok sebelah bilik dia.. ahaks.. pagi2 lagi dh wish kat dia Birthday sambil bawakan air minuman panas + biskut.. lalalala.. bukan bodek eh.. tapi lebih kepada menghormati.. HAPPY BIRTHDAY MR WONG TIN SONG! 


oooohooooiii.. yang ke2 plak mmg sgt rapat dengan Ome.. she is my bestfriendeva! kemana ada Ome disitu ada dia.. kemana ada dia disitu ada Ome.. ahahaha.. dh mcm kembar siam plak kan.. alhamdulillah.. this year she is 30+++.. opsss.. purba sgt ko nih.. ahaks.. anyway, Happy Birthday my lovely Juna.. Semoga di panjangkan umur dimurahkan rezeki dan berbahagia dunia akhirat.. yang penting!!! cpt la cari teman tapi mesra mu itu.. wa x sabar nk jd pengapit lu nnt.. wa x kira.. wa nk jd pengapit lu jgk! klu tak wa guling2 kat dpn lu ms lu sanding.. nak?? jgn main gila ngn wa beb.. hahaha.. ohh yee.. kepada insan-insan di luar sana.. klu masih ada yang mencari.. marilah berkenalan dgn insan bernama Juna Jani ini ya.. pandai masak.. ckp je nak makan apa.. western.. northern.. southern.. eastern.. aisshhh.. semuanya la dia boleh masak! Ome x tipu uols.. nampak je dia ni kasau, tapi dalam hati ada taman.. selembut lembut sutera.. lalalalala.. *lari2 jingkit kaki sambil angkt kain* 

Salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *ALLAH SELAMATKAN KAMU.. ALLAH SELAMATKAN KAMU.. ALLAH SELAMATKAN JUNA JANI.. ALLAH SELAMATKAN KAMU.. happy birthday my dear Juna.. take care and happy always.. may ur dreams come true.. inshaaAllah.. daaaaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuu.. #kbye

2 comments:

Nanis Rajuna said...

Terima kasih dik. InsyaAllah, nama ko ada dalam setiap doaku lepas solat. Lagi satu baru perasan, birthday wa sama dengan bos lu. Birthday lu samaaaaaaa dengan bos wa. Acane cite tu? hahaha....semoga persahabatan ini berkekalan dan diredhai. kbai... *lari-lari anak masuk toilet sebab tacing*

OmeAnat Aminuddin said...

a'ah la kn.. hahaha.. birthday i sama dengan bos U.. birthday u sama dengan bos I.. hahaha.. anyway, Tq tq tq.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...