19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 July 2013

~Keputusan Provisional~


Holla.. Assalamualaikum.. Hari ni ome nk celoteh moteh seket psl perasaan Ome skg ni.. seriously!!! Ome sangat2 bersyukur.. syukur atas nikmat yang diberikan olehNYA kepada Ome.. alhamdulillah.. pagi td Ome dh check result Ome.. untuk tahun ni Ome amik 10 paper and alhamdulillah.. katanya semua lulus.. tapi xtau la klu tiba2 result tu ditukar pada 31 Julai ni kan.. 

Act hari ni baru keluar keputusan Provisional.. ini bermaksud keputusan yang keluar hanya boleh tahu samada gagal atau lulus atau lulus bersyarat.. kalau ada tanda "P*" maknanya lulus bersyarat.. lulus bersyarat ni klu nk repeat paper balik pun boleh kalau2 rasa nak up kan pointer..  and klu rs malas nk repeat paper pun boleh.. tapi!! make sure paper yang ada tanda * tu bukan paper Universiti.. klu paper Universiti kena la repeat paper... 

Ome nak cite betapa Ome bersyukur sgt sebabnya klu uols nk tahu, tahun ni ialah thn yg plg mencabar bagi Ome.. seriously! nak2 paper Sains Politik & OB.. hadoyaii.. dengan carry mark yang macam haaaaarrr.. adehhh.. xbleh nak ckp la.. betapa bersyukurnya Ome.. skg ni Ome xmo pk psl pointer.. sebab Ome tahu pointer Ome mesti lebih rendah dr pointer thn lepas.. gara-gara ujian dan dugaan yang diharungi sedikit sebanyak mencacatkan mental dan fizikal ni untuk memperolehi keputusan yang cemerlang, gemilang terbilang.. skg ni Ome dok pk, klu pointer Ome lebih dr 2.5 dh memadai.. tp klu kurang nk kata apa kan.. sebab Ome sendiri tahu setakat mana usaha yang Ome dh lakukan.. skg ni terpulang pada kehendak yang Maha Esa.. 

Ome ada lagi 2 years to go!!! hopefully semoga semuanya dipermudahkan olehNya.. half way dh settled.. so tinggal lagi half way.. nerbesss hokay nk tahu keputusan penuh pada 31 Julai ni.. cuakkknyaa! tapi apapun, Ome tetap nk ucap syukur.. syukur.. syukur.. terima kasih Allah! salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *ohhh oo.. skg ni muka Ome sgt selekeh + selenge.. gara-gara produk nih.. hmmmm.. beauty is pain? am i rite?? kesakitan ini sgt menguji kesabaran.. hopefully ianya berbaloi lah.. haiip!!! Ome x cucuk botox k.. haraammm! daaaaaaaaaaa.. #kbye

see! start menggelupas.. huhu
tade secalit make up! selengenyeee.. tp tetap cumil kan??? puihhh.. hehe :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...