19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 July 2013

~Little White Cafe Bandar Baru Bangi~

Hollaa.. Assalamualaikum.. Salam Ramadhan Yang Ke17.. wahhh.. hari ni jalan lengang! kuar umah jam 7.45pagi.. sampai ofis jam 7.57 pagi.. hahhh! kan molek tuhh.. wahhhh wahhh wahhh orang Selangor.. dh la dapat sebulan gaji.. cuti umum plak tu.. bravo! bravo! ini yang rasa nk pindah jadi warga Selangor ni kan.. lalalala.. aishhh.. bersyukur Ome.. bersyukur! kan best tu g keje xde istilah jem.. bahagia je rasa memandu kereta kan.. *usap2 dada think positive!* ohoooiii.. kalau mata bertentang mata.. hati di dada bagai nak gilaa.. hoooii.. *happy sgt la kunonnya tu kan* hahaha.. xpyh nk buat happy sgt.. moh kte bekerja dengan gembira ya.. esk dh cuti.. nk jalan sgt boleh jalan esk.. chillll!


So, story mory Ome hari ni, cite psl iftar semalam.. kebetulan En. Hubby Iftar bersama teman-teman ofisnya.. so, Ome decide iftar dengan bff Ome.. sapa lagi klu bukan anak Pakcik Jani tuh.. nasib la ada peneman.. klu tak? buka puasa sorang2 la saya.. huhu.. N kebetulan plak kelmarin birthday girl kn.. so, dh alang2 berbuka sama-sama.. marilah celebrate birthday together gether.. hehe.. pilihan iftar adalah di Littel White Cafe Bandar Baru Bangi.. sebab apa?? sebab kat sini ada PAVLOVA!!! i repeat! PAVLOVA!!!! Hahaha.. fav cake Ome yer.. hadoiii.. dumok arh I cenggini.. *usap2 perut* hahaha.. 
Act this is 2nd time we ols try makan kat sini.. yup! 100 % western style.. Sempena Bulan Ramadhan ni, LWC ada buat berbuka secara buffet.. so, Ome decide iftar di sini.. seorang RM45++.. worth it! makanan pun sedap belaka! yang penting ada penghibur dalam cafe tuh.. Mr Hendry from England.. sekali tengok terpaku jgk.. cumil ooooo! 2nd time tengok tetap cumil! masuk kali ke3?? hehehe.. mcm Charlie Chaplin pun ye.. hahaha.. jarang kan nk tgk mat salleh ada misai.. He's so funny.. N kebetulan plak masa tu ada 3 orang customer yang sambut birthday together2.. meriah! walaupun cafe ni x besar mana.. tapi decoration dalam cafe ni sangat style lah! masuk je dalam cafe ni uols akan merasai suasana ala2 berada di London gitu.. No Kampung Food ok.. totally western food! rasa-rasa yang mana nak mencuba tu, boleh la datang ke sini.. for me dari 1 - 10 bintang, Ome bagi 8 bintang.. dari segi harga standard la kan.. nama pun western style.. klu hari tak puasa, mereka ada pelbagai menu yang sgt menarik.. worth it la dengan harga.. so, ape lagi.. jom la try makan di sini.. :)
Salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *alhamdulillah.. Pak Najib dah umumkan semua staff gomen dapat  RM500 sebagai saguhati untuk buat persiapan raya.. terima kasih Pak Najib.. meskipun target Ome setengah bulan gaji, tapi xpelah.. e2 adalah rezeki dari Allah.. terima dengan hati terbuka.. atleast dapat jgk byr duit langsir.. hahaha.. sekeh pale sendiri.. pandai2 lagi buat langsir kan.. muahahah.. daaaaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuu.. #kbye 

Birthday Woman! ahaks :p
She's my BFF
Appetizer
Cheese Cracker
Dessert
Main Course.. Spaggheti Olio + Lasagnia + Grill Chicken wish mushroom sos
holla! tuan tanah yang kekenyangan.. berghh.. alhamdulillah :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...