19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 July 2013

~Welcome to Bandaraya Bersejarah Melaka!~

Hollaa.. bertemu kembali kte di sini.. weeeeeeeeeeeeeeeee.. Assalamualaikum.. uols sihat? how uols weekend? goood???? yeahhh! goood!! Ome pun gooood! hehehe..
Kali ni weekend, Ome berada di sekitar Melaka.. hahaha.. banyak2 tempat untuk melapangkan otak lepas exam hari tu, Ome memilih Melaka sebagai tempat untuk merehatkan kepala otak yang dah tepu nih... almaklumlah.. ade lagi 2 tahun untuk Ome nak hadap USM tu.. so, sebelum dpt result dan daftar untuk 3rd year, Ome decide untuk cuti-cuti Malaysia.. huhu.. 
Tapi #CCM kali ni bukan dengan hubby.. sebab Hubby Ome kena jalankan tugas sebagai pekerja yang cemerlang, gemilang lagi terbilang.. so, Ome decide #CCM dengan kwn baik Ome, Juna.. kebetulan Juna nak balik kampung jumpa mama dan papa nya.. almaklumlah.. minggu dpn dh nk puasa kan.. so, sebelum puasa ni la nk bersalam-salaman dan bercium-ciuman dgn papa dan mama.. papa dan mama Juna asal dari Melaka.. so, ayuh! kte "guna" tour guide dari Melaka ni je.. hehe.. 
KAMPUNG MORTEN
nampak muka excited kami? esp muka jakun Ome? hahaha..
we are happy!
ala-ala FT tak? haha.. lalala
oh ye.. ramai x yg komen pic ni.. ada orang kata nampak kuwus.. kuwus keeekkk??? lalalala.. *lompat2 bintang*
xdpt masuk dapat tengok dari luar pun jd lah.. haha..
yeahh! penantian selama 15 minit berbaloi.. sluurrrpp!
Ome nk sangat #CCM di Melaka ni sebab Ome nk sgt pegi CoYboYtowN dekat A'Famosa Resort tu.. sebelum ni mmg dh pnh sampai A'Famosa Resort tu.. tapi xpnh plak lagi masuk taman tema kat sana tu.. so, dah alang2 menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan.. ye dak.. baru la btol2 merasai nikmat bercuti.. N cuti kali ni sgt berbaloi.. xsangka rupanya Melaka ni banyak tempat yang menarik boleh dikunjungi.. sebelum2 ni sibuk sgt nk melawat negara org kan.. rupanya kat Melaka tu penuh je tempat2 untuk bercuti dan dilawati.. best! best! Thank you makcik!

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Teduhan Kasih dah tamat! -The End- lalalala.. daaaaaaaaaaa.. caau cinnnn cauuuu.. #kbye

Apa Yang Ome Dapat dari Percutian Ni :)
  • Melayari Sungai  Melaka by Cruise dan Monorail.. Murah saje.. 3 in 1 RM20 + 6D teater (tapi xsempat sebab tutup jam 12 mlm)
  • Dapat round2 Bandar Hilir Melaka.. dah lama x pegi area sini.. dulu kecik2 ada la..
  • After 27 Years hidup, 1st dapat Naik Beca! *excited + jakun*
  • CowBoy Town Afamosa Resort (Ini plan yang sangat ditunggu-tunggu!)
  • Klebang Original Coconut Shake (wajib la minum kan.. sedap katanya!)
  • Jonker Walk/Street (mcm Petaling Street je..tade yang menarik.. mungkin sebab siang.. malam mungkin lagi happening kot kn)
  • Jumpa Anak Kucing  Dekat Highway Senawang.. Culik bawa balik umah.. I call him Ojha Omeyna!
  • Dapat makan kuih tempah dari jiran Juna.. Lupa nama kuih tu.. haahaha
  • Yang penting!!! Dapat release kan kepala hotak! yeahhh!
    gila-gila remaja.. remaja ke?? pfftt.. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...