19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 August 2013

~HAPPY ANNIVESARY TO US~

Hollaaa.. Assalamualaikum.. adehhh.. baru hari ni dapat update story ni.. xtau la knp baru2 ni blog ni wat hal.. xbleh nak update story mory.. so terbiar kaku dalam inbox tanpa di publish.. anyway, lambat atau cepat bukan masalahnya.. ape ada kesah kan??? hohohoho.. 

Alhamdulillah.. 19.8.2013 kembali lagi.. terima kasih ya Allah atas kurniaan nikmat yang Engkau telah berikan kepadaku.. meskipun tahun ini masih lagi tidak berkesempatan melahirkan zuriat tetapi Ome tetap bersyukur kerana masih lagi diberi kesempatan untuk terus berada di hati empunya diri En. Tarmizi Abdullah.. Ome ni hanya manusia biasa.. Yang sering melakukan kesilapan.. Yang sering khilaf dalam kehidupan.. siapalah Ome untuk menidakkan takdir Ilahi.. apepun, sekiranya ada ruang dan peluang untuk menjadi ibu kepada anak-anak En. Tarmizi Abdullah adalah satu rezeki yang Ome amat2 harapkan.. insyAAllah.. one day i will be, mama to our children.. inshaaAllah.. 

love love love! thank you hubby to be a good husband for me =)
Ini adalah tahun ke 7 Ome bergelar isteri kepada Tarmizi Abdullah.. yeee! Dialah lelaki yang menjadi suami Ome selama 7 tahun ni.. alhamudulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. Terima kasih Allah.. Terima kasih Allah.. Terima kasih Allah.. Tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata.. hanya mampu untuk mengucap syukur kepadaMu ya Allah.. 

Salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Happy Annivesary jugak untuk kakak Ome, Farah Hayana bt Aminuddin dan suaminya En. Ashari Bastian bin Andi Baso.. Semoga hubungan kalian berkekalan hingga akhir hayat bersama anak-anak tercinta.. yer.. kakak Ome pun sambut anniversary sama.. cuma sehari awal dari Ome.. tapi we ols sanding pada hari yang sama.. kakak Ome nikah 18.6.2006.. Ome plak nikah pada 19.08.2006.. Happy Anniversary!!!! #blessed daaaaaaaaaaa.. cauu cinnn cauuuu.. #kbye

We r happy family :)

semakin besar bagaikan johan kn.. hahaha.. they r happy together =p

2 comments:

HarLisz said...

Happy for u. Semoga kekal till jannah dan dikurniakan anak2.

OmeAnat Aminuddin said...

terima kasih sahabat.. aku pun sentiasa doakan yang terbaik untukmu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...