19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 August 2013

~SELAMAT HARI RAYA UOLS~

Hollaa.. Assalamualaikum.. mesti ramai yang dah pulang ke kampung halaman masing-masing kan.. Ome??? hahaha.. tahun ni act turn Terengganu.. Kampung halaman hubby.. tapi disebabkan kerja, so, tahun ni Ome beraya bersama keluarga Ome di Salak Tinggi Sepang saja.. yeahh! xpayah nak pk2 psl jem kan.. tapi inshAAllah.. seminggu selepas raya Ome akan pulang ke kampung halaman hubby di Terengganu..orang-orang kampung.. tunggguuu! kami datang.. hehe :)

Ikhlas dari Ome & Hubby :)
oh ye.. di kesempatan ini, Ome dengan rendah hatinya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin kepada semua umat islam yang bakal menyambut lebaran pada hari khamis ini.. semoga raya ini membawa seribu keberkatan untuk kita semua.. hati-hati ya pulang ke kampung halaman tuh.. Ome doakan selamat pergi & selamat pulang..
Have a wonderful Eid guys and have a blessed Eid.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Air tak selalu jernih, begitu juga ucapanku..Kapas tak selalu putih, begitu juga hatiku.. Langit tak selalu biru, begitu juga hidupku.. Jalan tak selalu lurus, begitu juga langkahku.. Mohon Maaf atas kekhilafan, mahupun perbuatan yang sengaja dan tidak disengajakan.. Yang membuat sakit hati kalian.. Sebelum Ramadhan pergi, Aidilfitri datang lagi, Ome ingin memohon maaf atas kesalahan yang Ome lakukan sepanjang kita mengenali.. Selamat menikmati hari-hari terakhir Ramadhan tahun ini.. muahhhh! #Kbye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...