19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 October 2013

~7 Hari Kursus Setahun.. Wajib!~

Holla.. Assalamualaikum.. Vanekam.. Anneyeo.. Hellooo.. ape lagi eh bahasa yang ada? ohhh ooo.. it's Friday guys.. Alhamdulillah.. masih diberikan nafas untuk terus berada dimuka bumi Allah.. syukur.. syukur...

tahun ni kursus Pyskologi je.. sbb senang nk handle org2 psyko.. :D
Anyway, just nk sharing dengan uols.. semalam ialah genap 8 hari Ome g kursus bagi tahun 2013.. hoyeahhh! hoyeahh! apesal happy sangat? sebab utk government sector mcm Ome ni, kami di wajibkan untuk menghadiri kursus 7 hari setahun.. nampak macam sket.. tp jenuh jgk la nk mengumpul.. pasai apa?? pasai Ome ni secretary.. nak2 pulak Ome ni kerap cuti.. cuti belajar.. cuti exam.. and kebetulan tahun ni MC Ome la paling banyak.. xcampur MC ome klu dtg bulan.. senggugut... kan hari tu Ome operate appendiks.. dh brp hari cuti kat situ kan.. so, klu nk kursus comfirm la tak boleh masuk ofis.. alhamdulillah.. nasiblah dpt bos yang sangat memahami.. yang penting katanya.. ada orang ganti and keje2 harian Ome berjalan seperti biasa.. e2 sudah memadai.. nak kata dia cerewet sgt tak la jugak.. tp bos Ome bukan senang ye nk serasi dengan mana-mana orang.. org kata amik masa sedikit.. tp once dia dh serasi dengan org tu, dia akn lyn kte baik sgt.. no wory.. my bos baik! cuma kdg2 je angin kus2 dia dtg.. beselah.. nama pun manusia kan.. ada hati.. ada perasaan.. we r not robot cop.. hehehe..

so, selesai sudah kursus bagi tahun 2013.. dh boleh cpt2 isi dalam HRMIS.. sementara link HRMIS tengah baik.. elok2lah update apa yang patut.. klu tunggu hujung tahun???? kem salaaam la jawabnya.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAN MADU LEBAH.. peace! *oooohhh oooo.. terpaksa cedok jgk army pants nih.. baru sampai.. thank you STLYSTA! esok dorg buka booth kat Rasta TTDI.. rs mcm nk g rembat selai dua baju.. tapi e2lah.. minggu ni full!!! sabtu ahad ada je aktiviti.. hailahh..  #Kbye

Tq sis.. i love it!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...