19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 October 2013

~Next Destination~

Hollaaa.. Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. nampak tak? nampak tak? Ome tengah sengih sampai telinga nih.. hihihihi.. AA wat promotion lagikk.. kebetulan ntah nape tiba2 rs nk ngintai2 AA.. skali ternampak promotion Free Seat! terus tak pk panjang.. searching.. searching and searching.. taraaaa! Destinasi seterusnya.. Tawau! call hubby.. n hubby bg green light.. sebab murah sgt! nama je free seat.. tapi tadelah sampai tak kena bayar langsung kan.. return untuk ticket ni seorang Ome dapat RM100.. murah kan??? mcm balik Terengganu je tambang flight nye.. huhu.. ape lagikk! hubby pun ckp murah.. nasib hari tu xbeli awal2.. sebab hari tu pun ada promo.. tapi return seorang pergi balik almost RM200.. hubby dh nasihat kata sabar.. so, ini lah kebaikan bersabar.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. thank you En. Hubby! #Blessed


Ome rasa dah menjadi aktiviti tahunan kot.. atleast sekali setahun Ome akan jejakkan kaki ni pulau-pulau yang tenang lagi aman.. dan kali ni.. disebabkan AA wat promo lagi.. Ome pilih Tawau.. dari Tawau akan ambil teksi atau kalau ramai sangat tempah je van.. kan.. kan.. seriously ini adalah pulau idaman Ome yang Ome rasa nak pergi sangat.. Pulau Perhentian dah sampai.. Pulau Redang lagi la banyak kali sampai.. Pulau Krabi pun dah sampai.. and next year inshAAllah kalau tiada aral melintang.. moh kte jejak Pulau Mabul dan Sipadan Sabah.. yeahhh!

Oh ye.. klu uols tak tahu Ome ni hantu air.. pantang nampak air.. mmg suka sgt berendam dalam air.. xkira la laut ke sungai ke.. yg penting namanya air.. tapi setakat ni tasik atau lombong xpernah lagi terjun.. sebabnya smpai skg tak pandai berenang.. pandai berendam je.. ekekekke.. Bayangkan lah eh uols.. ms Ome g Krabi ritu, ada tourist dari negara omputih tu suggest g Pulau Mabul.. dia kata Pulau tu Pulau yang paling cantik dia pernah sampai.. time tu Ome rasa bangga yang amat.. bangga sebab saya anak Malaysia! klu dh omputih tu pun ckp cantik, mmg la Ome lagi excited kn.. nak2 tgk dr tenet ni.. umakngaihhh. tenangnya la hai.. setakat ni yg comfirmed ticket baru 7 orang.. klu tgk dari package ScubaJeff lagi ramai lagi bleh dpt murah.. hmmmm.. klu bwh 7 org rm440 klu lebih dr 7 RM340.. beza RM100 tuuuu.. sape lagi nk ikut Ome??? comfirm nk ikut pm2 Ome k.. kte g buat rombongan cik Jemah.. hehehe..

 
Subhanallah.. cantiknya..
pffttt.. excited!
Ya Allah.. semoga perancangan kali ni berjalan dengan lancar.. bukan apa uols.. last year sepatutnya Ome g dgn family Ome.. tapi nk buat mcm manakan.. tiba2 Ibu jatuh sakit.. so, seme plan cancel.. hopefully, plan kali ni dipermudahkan Allah.. ameenyarob.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *bila tengok Pulau Mabul ni tiba2 rasa nk ambik license Diving.. hmmmm.. hmmmm.. hadoiii.. seposen.. doploh sen.. tigaploh sen.. bape RM eh nk amik license ni?? aiyoooo.. #kbye

nampak tak kat situ? tuan tanah dah berangan.. lalalala.. :p

1 comment:

Anonymous said...

waweeeee.... best2!
mcm nk join ajeee
happy holiday!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...