19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 October 2013

~Sarang il chuka hamnida~

Sarang il chuka hamnida.. sarang il chuka hamnida.. sarang il chuka hamnida Appako Ammako.. sarang il chuka hamnida.. yeahhh.. chukeo.. sarangeo..
Happy Birthday ammako.. appako.. :D
Assalamualaikum.. hollaa.. happy working uols.. hahaha.. hahaha.. hahaha.. Ome masih berada di ofis.. yerr lorrr.. Ome x ambil cuti pun hari ni.. almaklumlah.. rumah parents Ome dekat saje.. ohh ooo.. raya haji pun tak dapat balik Terengganu.. En Hubby berkhidmat untuk negaraku tercinta.. standby.. huhuhu.. inshAAllah dalam masa terdekat ni kami balik kampung ye mok.. rindu nk raya haji sama2 ngn family in law di Terengganu.. klu belah2 pantai timur raya haji dorang lebih meriah dari semenanjung sini.. seriously.. time tu nk makan daging fresh 24 hours ada.. mavelesss!

Anyway, hari ni birthday ibu yang 58 tahun.. Ayah pula birthdaynya di sambut pada 07.10.2013 yang lalu.. seminggu sebelum birthday ibu.. see.. sehati sejiwa gtu kan.. senang.. celebrate sekali arong.. sava budget anak2.. hehehe.. Semoga ibu ayah sentiasa sihat walafiat.. Diberikan kekuatan dan dilindungi Allah SWT.. dibukakan rezeki yang melimpah ruah.. dan bahagia berdua hingga jannah.. inshaAllah.. ameenyarobalamin.. So, last nite we ols adik beradik decide sambut birthday ibu ayah.. saja bagi depa happy2.. n im glad they are so happy.. thank you Allah.. kerana kurniakan kami ibu bapa yang sangat penyayang dan mengambil berat anak-anaknya.. #Blessed

hihihi.. saje kenakan hubby.. ampun ya en hubby.. :)
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Formula tenang hati dari Prof Dr. Muhaya.. Jangan Buat Tidak Baik Pada Orang Yang Buat Tidak Baik Pada Kita. im trying to be like this.. can I? huhuhu.. Selamat Hari Raya Haji uols..  #Kbye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...