19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 October 2013

~The Best Trip Ever! #Busan #Korea~

holla!! im backkk!!! tataplah tuan tanah yang ensem lagi bergaya ini.. hahahhaa..
Anneyeooo.. Assalamualaikum.. im backkkk!!! cehhh.. im backkk tu macam lama sangat kan tak berblogging.. hihihi.. anyway, uols bagaimana hari anda?? bagus??? Ome? alhamdulillah.. im so happy!!! 5 hari berada di negara Korea memang sangat mengujakan.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. kami selamat pergi dan selamat pulang ke negara tercinta ini.. hujan emas di negeri orang hujan batu di negeri sendiri.. what eva it is, Ome happy sangat sebab sekali lagi Ome diberi kesempatan untuk melihat kebesaran dan kekuasaan Yang Maha Esa.. syukur padaMu Ya Rob.. #blessed

 
  Tentatif program yang telah Fifi buat sebelum kami berangkat.. see!!! Ketua Rombongan Cik Jemah yang terbaikkk dari ladang.. she is the best!!!
 

Nak mulakan story mory ni dari mana ya?? hmmmm.. okey.. kalau uols masih ingat lagi en3 sblm ni Ome ada bgtau uols kan yang arrangement ni dibuat oleh kawan baik Ome masa di poly dulu.. Norhafizah binti Mohd Sabri ialah ketua rombongan Cik Jemah untuk kali nih.. satu je yang Ome nak cakap untuk trip kali ni.. WORTH IT! kalau Fifi yang handle, semuanya jadi beres.. n yang bestnya cost untuk trip kali ni sangat murah berbanding guna travel agent.. dh nama pun backpackers kan.. klu guna perkhidmatan Fifi ni.. mmg tak payah risau.. semua tempat2 yang kami lawati tu kebanyakkannya FOC.. kalau ada pun tempat2 yang berbayar tu satu dua tempat je.. yang lain Free.. mmg cut cost dh kat situ.. dat's y im so happy!!! bayangkan lah travel kali ni Ome hanya peruntukan rm2k saja.. return flight, accomodition, makan, minum, luggage, souvenier dan lain-lain lagi la.. everything!!! komawo chingguya.. saranghae.. #kiss #hugs #for #u #fifi :D
 
Ini la kawan terbaik dari Poly sampai skg.. dari dulu sampai skg semua orang memang sayangkan Norhafizah Sabri nih.. for me, she is the one of my bestriend I ever had.. honestly!! tak rugi ada kawan macam dia.. muahhh !!! Love U Fifi!
  
Sebelum Ome citer lebih lanjut pasal hari-hari we ols kat sana.. Ome tepek dulu pic2 yang sempat Ome snap sepanjang di sana eh.. For me travel kali ni sangat-sangat mengujakan dan sangat2 berbaloi baloi.. walaupun kami keluar pagi-pagi buta dan balik tengah-tengah malam dan rasa sampai kaki ni nak patah, tapi sangat-sangat la worth it.. Ome rasa kalau travel agent tengok tentatif program yang Fifi buat ni, memang menanges lah.. hahaha.. terbaikkk hokay.. muahhhh la Fifi... lepas ni boleh buka travel agensi sendiri hokay.. saya support awak dari belakang.. pushhhh!!! hehehe.. 

Ini pic terbaik yang me suka.. Terima kasih camera woman yang sangat brilliant! i love this pic! muahhh! #justjuna

Geng2 Cik Jemah yang follow this trip.. oh ye.. sgt weng msg2.. i love this group! miss already! aigooo..
yeahhh! this is Nani!!! she called me Kakak!!! Kakak Comel katanya.. gagaga..
Bukti!!! We are here!!! yeahhhh!!
ohhh oooo.. here we go.. my sayangness! thank you for being apart of  my story mory life.. hugs ketat2!! #kakakgediksku
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. Peace!!!! *miss already la geng2 kali ni.. ehhh.. ada sorang anak kepada kawan ni suka me la.. namanya Nani.. Fifi siap cakap kat nani lagi.. Nani.. kakak tu perempuan la Nani.. Nani carilah abang-abang ensem.. motip??? hahaha.. oh ye.. dia panggil me kakak comel.. suh panggil aunty tamo.. boleh? hahaha.. daaaaaaaaa.. #kbye

2 comments:

Anonymous said...

Why meeee?

OmeAnat Aminuddin said...

Bueo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...