19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 February 2013

~What Say You~

Versi Bahasa Melayu


Versi Bahasa Inggeris

 

Tiba tersuka plak lagu ni dan lagu nih.. n tiba2 rs nk update blog ni.. makna yang lebih kurang sama tapi versi yang berlainan.. ye tak? kalau tanya Ome, Ome lebih suka lagu versi Inggeris.. sebabnya more funky.. bayangkan masuk dalam keta melalak la sekuatnya.. hilang stress ooo.. tadelah nk tangkap syahdu sgtt kn.. ngeh3x.. what say U? salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Juna Jani.. Terima kasih la tuju lagu hapuslah air matamu by Kak Pah tu ye.. nk tersembam saya dok dengar lagu tuh.. aiyarkkk.. #kbye
 

~wordless Thursday~



thank you buddy.. really appreciated.. salam sayang  teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *best jgk ni klu menari lagu power rangers macam hari keluarga ritu.. bertukar! hahaha.. ape ea nama menatang tu??? rasa nak beli.. exercise kat umah.. best ooo.. hihi..   #kbye


26 February 2013

~boleh tuju lagu?~

holla.. Assalamualaikum kengkawan.. sorry.. lama sangat menyepi.. mcm biskut dh Ome rs Ome ni.. kejap muncul kejap tak.. bukan ape.. lately ni byk sgt aktiviti sampai xtau nk citer kn aktiviti mana yang sesuai untuk di tatap dan di pertontonkan untuk uols.. ahaks ;p.. apepun, hari ni Ome tamo story mory psl aktiviti.. tapi nk story mory psl layan perasaan di malam rabu.. jom kte dengar lagu nak??? bak kata Jambu.. "boleh tuju lagu"? hohoho.. boleh sangatttt.. meh sini kte layan perasaan di malam rabu nih.. #laaayaan!

baru lagi lagu ni.. tapi tetap menusok kolbu
adira - lara lagi

the best song ever (repeat repeat n repeat)
malaikat pelangi cinta - laku band

lagu ni??? menusok kolbu.. hits sgt!
sudah cukup sudah - nirwana band

makan dalam ooo lagu nih.. fav Ome jgk!
ku tak bisa by slank

tett.. 18 tahun kebawah.. dilarang sama skali lyn lagu nih! syuh syuh.. main jauh2.. ahaks :p
jom gedix mata je.. jgn lebey2..  hehehe

amcam uols? layan tak lagu-lagu Ome? layan sgttt kan.. Ome dh kata.. lagu2 yg Ome putarkan mmg terbaik dari ladang.. owait.. time's up! Ome nk masuk titon dulu ye.. nanait uols.. sweet dreams..  salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *jangan lupa baca doa tido dulu ye sayang2ness Ome.. semoga hari esok lebih baik dari semalam.. inshaaAllah.. daaaaaaaaa... adios.. amigos.. muahhh! #kbye

14 February 2013

~im coming home.. im coming home.. im backkk!~

holllaaa.. Assalamulaikum... im coming home.. im coming home.. lalalala.. alhamdulillah.. 3 minggu telah berlalu.. Ome dh balik dari USM Pulau Pinang uols.. giler x best cuti nk dekat 2 bulan.. sebulan cuti sebab jaga parents.. lepas tu sambung cuti belajar plak.. perghh! terbaikkk.. tapi bila masuk ofis terus lemauuu.. uhuhuhuhu.. uols acane? sihat?? ape story hot eh? sjk bercuti ni susah betol nk tau perkembangan semasa.. almaklumlah.. akakkk zibi.. n yg xboleh blah tu balik dr USM ni xsempat nk berehat.. esaimen memanggil manggil.. akakkk fenatt dikk.. huhuhu.. #pengorban!

3 minggu di USM.. n kali ni macam2 pengalaman yang Ome dapat.. dulu 2 minggu rasa lama kn.. kali ni 3 minggu lagi rasa lama kowt.. tapi pejam celik pejam celik dh 3 minggu.. bahagia benar dapat balik umah.. almalumlah.. nama je cuti belajar, tapi kat sana Ome lg stresssss.. esaimen, kelas, dan exam.. tipu la klu Ome kata x rehat kan kat sana.. rehat mmg rehat.. tp tido plak jam brp? plg awal jam 2 pg.. mmg skg ni time tido Ome pun dh lari lari anak nih.. org lain lena di ulit mimpi, Ome dok gler wat esaimen.. hahaha.. padahnye suka wat keje last minit kan.. hamikkk! #stresssss!

ehhh.. ehhh.. Ome nk story tau masa kat Penang, Ome dpt buat parasailing.. mcm x caya dapat "terbang".. best gilak uols.. berbaloi kowt.. walaupun hny 5 minit jerk, tapi ianya satu pengalaman yg xdpt dilupakan.. uols tau x menatang ape parasailing tu? ish..ish.. ish.. jom tengok pic Ome n kengkawan buat menatang nih.. best! best! n yg kelakarnya part terjunam dari farel n aida.. sgt menghiburkan.. klu Ome tepek video ni kat sini comfirm la uols gelak guling2x.. hahaha.. #ampun farel & aida :D

 parasailing!

see! nampak mcm syokk gileer kan.. mmg syokk sgtt.. tapi takut ooo.. esp time nk landing tu.. klu salah landing akibatnye jd mcm farel & aida.. terguling Ome di buatnye tgk dorg.. aishhh.. sabau je lah.. #ampun skali lg farel & aida. hahahaha..

tahun lps aktiviti kami yg paling best g air terjun kn.. kali ni kami wat aktiviti mencabar sket.. parasailing! oopps! tahun ni kami dh dpt baju boria.. shantekk! nk tgk x? thn lps kami amik gambar kat ats bukit je kn.. n dengan baju bese jerk.. tapi tahun ni menggedix dengan baju comeyyy! weeehoooo.. :D nampak mcm mahal.. tp murah gilak kowt.. ala-ala style baju POLO tau.. tp hakikatnya baju ni hanya baju USM je.. tabik springggg lahhh sesiapa yg design baju nih.. kami suka! #thankyou

 nampak x tu? kegilaan terserlah?
 penangan stress jd cenggini la.. ahaks ;)
 #gaya itu penting
 this is my bff from USM
"kami sayang USM" hehe :))

act byk sgt kowt aktiviti kami kat sana..nk tepek pic kat sni pun byk sgt.. Ome select yg mana Ome nk tepek eh.. apepun im happy!!!  next year we will meet again USM.. inshaAllah.. tata.. salam sayang teramat sayang.. kegembiraan madu lebah.. peace! *gonna miss the all memories in USM* daaaa.. caaauuu cinnnn cauuuu.. :D 





pstt.. psttt.. apa yang ome dpt balik dr USM? bak kata joon.. 'ini yang u dapat?' 'balik dari USM?' yerr.. dok giler ulang lagu best.. jommmm! dgr lagu jiwang .. hehe :D  #10juta kali dok ulang


imran ajmain - ghaibmu
kangen band - yakinmu cintamu ku dapat


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...