19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 August 2013

~RUMAH TERBUKA HUBBY & OME~

Terima kasih Daun Keladi.. InsyaaAllah panjang umur murah rezeki kita bertemu lagi..
Yuuhuuuu!!! hahaha.. hari ni macam2 ent3 nk di upload.. tapi xtau la sempat ke idak nak update semuanya.. we go through satu2 ya.. klu sempat di update semua, Ome update.. kalau x sempat esok2 ajelah Ome update k.. ape??? ingat PA ni kejenya dok goyang kaki? dok membongkang jerk??? hellooooo.. meh sini dok tempat PA ni.. pantang nenek moyang hakakkk dik klu org dok pertikaikan keje PA ni.. yerla.. x Ome nafikan kdg2 bila bos tade tu, mmg tade keje.. tapi klu keje dtg, trus xcukup tangan kaki tauuu.. tolong respect kerjaya orang boleh??? kalau nak orang hormati U, please respect others! hokay??? boleh??? #fullstop 

hahhhh!! kan mak Jemah dah hanginnn.. xpasal2 mak Jemah emo kn.. aishhh.. sian botox makkk ni nok.. penat tau ber masking bagai supaya raut wajah ni nampak fresh.. huhuhu.. So, berbalik pd story asal.. yer.. alhamdulillah.. Majlis Rumah Terbuka Hubby dan Ome selesai jgk.. Kepada yang Ome TAK jemput tuh, Ome mohon maaf.. yerla kan.. Ome ni manusia biasa.. Yang tak lari dari melakukan silap.. rasanya macam dah invite semua.. tapi ada juga terlepas pandang.. so, mtk maaf ya kalau Ome x forward invitation kat uols.. Act Ome buat Open House ni sempena nk celebrate sekali annivesary Ome dan Hubby.. tapi hanya pic kek je yang dapat diambil.. gara2 tetamu yang silih berganti, so, xsempat nk snap pic ber2 dengan kek yang sangat maveles nih.. stgh dari kek ni ditaja oleh adikku Annas.. terima kasih dik!!! kek ni sgt deleciousss! hehe :p

Ome nk ucap terima kasih pada uols2 yang sudi datang memeriahkan majlis rumah terbuka Ome.. alhamdulillah.. tahun ni lebih meriah dari tahun2 sebelumnya.. dan rakan-rakan Ome kali ni pun lagi ramai dari tahun2 sebelum nih.. bayangkan lah Ome tutup selak kunci pintu umah Ome tu jam12 tgh malam.. puhhhhh!!  walaupun x semua hidangan tu Ome masak, tapi bleh tahan gak la penatnya.. tp sgt2 berbaloi uols.. sebab time ni la dapat jumpa kawan-kawan.. ada tu yang setahun skali je jumpa.. serious uols.. ada jgk yang pertama kali Ome jemput dan pertama kali jugak datang.. terima kasih ye uols.. 

tetamu yang wajib datang.. kalau x mmg ome sentap! haha.. tq guys.. Lis & Mira.. :)
N of course Ome jugak nk ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada sahabat baik Ome.. Cik Juna Jani.. aduyaiii.. bukan Ome nk jadikan dia maid Ome.. tapi mmg kali ni dh mcm maid dh Ome tengok dia.. klu takde dia, mmg haru biru Ome rasa.. everything dia yang buat.. Ome mmg xsempat nk tambah hidangann yang berkurangan.. layanan baik pun kwn2 Ome dpt dr dia tau.. terima kasih Juna!!!!  i x bayar dengan duit.. i bayar dengan cara lain k..*ppstt.. psttt.. durian D24 3 biji cukup??? hahaha*

Setiap tahun ibu buat rendang klu Ome buat open house.. tapi kali ni, Ome kena buat sendiri.. klu rendang X brapa nk sedap tu jgn salahkan ibu mengandung eh.. salahkan Ome.. *ketuk pale sendiri* padan muka! masa ibu sihat tamo blaja btol2 kn.. huhu.. terima kasih pd kakak Ome sebab bantu Ome buat kari ayam.. mmg kari ayam ko kari terbaek dari ladang la.. semua orang ingat ada nasi.. padahal Ome sediakan nasi impit je.. hehehe.. terima kasih juga kepada insan yang bergelar suamiku.. Tarmizi Abdullah kerana mengorbankn duit raya tahun nih.. semuanya di taja oleh En. Hubby.. saya tambah sikit2 saja.. ahaks :p

Rumah terbuka kali ni memang sangat meriah.. Ome rasa next time we ols kena pasang khemah.. kesian sbb ada yang berdiri.. kerusi xcukup la plak.. ruang utk makan pun xcukup lah plak.. adehhh.. maaf ya klu terkurang sana sini.. seriously! x jangka pun tahun ni, open house Ome lebih meriah dari thn2 sebelumnya.. ada yang kata xdpt dtg pun, akhirnya dtg jgk.. sebab katanya x sedap hati.. terima kasih Achu sebab dtg jgk open house umah along.. inilah antara tetamu yang balik sekitar jam 11..terima kasih! terima kasih! terima kasih! lebiuhhhh la uols.. yang tak tahan tu kan, En. Hubby yang demam esknya.. hahaha.. sabar jelah.. rupanya layan tetamu ni lagi penat dari buat keja2 eh? hehehe..

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *puas hati.. finally semuanya terjawab.. terima kasih ya sahabat.. terima kasih.. terima kasih.. terima kasih..
thanks guys.. tabik spring satu!!! left to right Waklu, Eira, Ome & Juna
finally!! we meet !! Tq sebab datang Eira.. this is my new friend.. Inspektor Zuhairah..

~HAPPY ANNIVESARY TO US~

Hollaaa.. Assalamualaikum.. adehhh.. baru hari ni dapat update story ni.. xtau la knp baru2 ni blog ni wat hal.. xbleh nak update story mory.. so terbiar kaku dalam inbox tanpa di publish.. anyway, lambat atau cepat bukan masalahnya.. ape ada kesah kan??? hohohoho.. 

Alhamdulillah.. 19.8.2013 kembali lagi.. terima kasih ya Allah atas kurniaan nikmat yang Engkau telah berikan kepadaku.. meskipun tahun ini masih lagi tidak berkesempatan melahirkan zuriat tetapi Ome tetap bersyukur kerana masih lagi diberi kesempatan untuk terus berada di hati empunya diri En. Tarmizi Abdullah.. Ome ni hanya manusia biasa.. Yang sering melakukan kesilapan.. Yang sering khilaf dalam kehidupan.. siapalah Ome untuk menidakkan takdir Ilahi.. apepun, sekiranya ada ruang dan peluang untuk menjadi ibu kepada anak-anak En. Tarmizi Abdullah adalah satu rezeki yang Ome amat2 harapkan.. insyAAllah.. one day i will be, mama to our children.. inshaaAllah.. 

love love love! thank you hubby to be a good husband for me =)
Ini adalah tahun ke 7 Ome bergelar isteri kepada Tarmizi Abdullah.. yeee! Dialah lelaki yang menjadi suami Ome selama 7 tahun ni.. alhamudulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. Terima kasih Allah.. Terima kasih Allah.. Terima kasih Allah.. Tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata.. hanya mampu untuk mengucap syukur kepadaMu ya Allah.. 

Salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Happy Annivesary jugak untuk kakak Ome, Farah Hayana bt Aminuddin dan suaminya En. Ashari Bastian bin Andi Baso.. Semoga hubungan kalian berkekalan hingga akhir hayat bersama anak-anak tercinta.. yer.. kakak Ome pun sambut anniversary sama.. cuma sehari awal dari Ome.. tapi we ols sanding pada hari yang sama.. kakak Ome nikah 18.6.2006.. Ome plak nikah pada 19.08.2006.. Happy Anniversary!!!! #blessed daaaaaaaaaaa.. cauu cinnn cauuuu.. #kbye

We r happy family :)

semakin besar bagaikan johan kn.. hahaha.. they r happy together =p

15 August 2013

~Dengarlah Bintang Hatiku~

Assalamualaikum.. sape tengok drama Ijab Dan Kabul kat TV3 semalam??? hahhh!!!! sape2 yang tengok tu mesti ada yang dah tersampuk macam Ome kan.. 10 juta kali dok ulang lagu yang sama.. adeQ tacing kakak!!! lagu ni agak sendu sedan jgk la klu feelink lebey2.. hehehe.. jom! layan lagu ni beramai-ramai.. 


salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *JANGAN DI TANYA.. SEMUA ITU RAHSIA ALLAH.. #kbye




06 August 2013

~SELAMAT HARI RAYA UOLS~

Hollaa.. Assalamualaikum.. mesti ramai yang dah pulang ke kampung halaman masing-masing kan.. Ome??? hahaha.. tahun ni act turn Terengganu.. Kampung halaman hubby.. tapi disebabkan kerja, so, tahun ni Ome beraya bersama keluarga Ome di Salak Tinggi Sepang saja.. yeahh! xpayah nak pk2 psl jem kan.. tapi inshAAllah.. seminggu selepas raya Ome akan pulang ke kampung halaman hubby di Terengganu..orang-orang kampung.. tunggguuu! kami datang.. hehe :)

Ikhlas dari Ome & Hubby :)
oh ye.. di kesempatan ini, Ome dengan rendah hatinya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir & Batin kepada semua umat islam yang bakal menyambut lebaran pada hari khamis ini.. semoga raya ini membawa seribu keberkatan untuk kita semua.. hati-hati ya pulang ke kampung halaman tuh.. Ome doakan selamat pergi & selamat pulang..
Have a wonderful Eid guys and have a blessed Eid.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Air tak selalu jernih, begitu juga ucapanku..Kapas tak selalu putih, begitu juga hatiku.. Langit tak selalu biru, begitu juga hidupku.. Jalan tak selalu lurus, begitu juga langkahku.. Mohon Maaf atas kekhilafan, mahupun perbuatan yang sengaja dan tidak disengajakan.. Yang membuat sakit hati kalian.. Sebelum Ramadhan pergi, Aidilfitri datang lagi, Ome ingin memohon maaf atas kesalahan yang Ome lakukan sepanjang kita mengenali.. Selamat menikmati hari-hari terakhir Ramadhan tahun ini.. muahhhh! #Kbye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...