19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

06 January 2014

~Carutan ke Coretan? Pffffttt~

Masuk je awal tahun mesti kena mengeluh..huargghh.. 1st year 2 minggu.. 2nd year 3 minggu.. 3rd year 4 minggu??? oooemjiii.. *sepak dinding*.. n this year 11 subjek Ome kena catch up.. ada 6 assignment yang nak kena hadapp.. uargghhh.. meh pinjam bahu sat.. nak nanges.. nak nanges... huhu..


Oh ye.. mst uols ternganga ape la yang Ome dok mencarutkan kan kan.. hahaha.. Kursus Intensif sidang 2013/2014 la uols.. sekejap je rasa masa berlalu.. rupanya dah 2 tahun setengah Ome melanjutkan pelajaran.. klu takdir kata 1 setengah tahun lagi Ome graduate, insyAAllah 2015 Ome dapatlah habeskan study.. klu takkkk?? moh kte jumpa USM Pulau Pinang lagi... aiyarkkk! *pengsan*

Untuk 2 tahun Ome boleh accept lagi bila kursus intensif ni 3 minggu.. e2pun dh rasa lama sangat.. tapi rupanya tahun ni lagi lama dari thn sebelum2nya.. foinnne! demi masa depan yang cemerlang, gemilang dan terbilang akan ku gagahi jua! hwaiting!!! tapi hati agak sedikit berat tahun ni sebab uols sendiri tahu, Ome ada berekor2 ank bulus yang perlu diberi perhatian.. mmg sesak jgk la dok mikirkan ank2 bulusku itu.. mummy gonna miss u sayang2ness mummy.. oh ye.. en suami.. silalah bertabah.. "puasa" untuk sebulan k.. pfffttttt *jingkit2 kaki*

Kalau ditanya ready ke untuk Intensif tahun ni.. semestinya Ome cakap TIDAK!!! bayangkanlah tahun ni ambil 11 paper.. lepas tu exam PB ada 11 paper.. dengan kelas siang dan malam.. oemji.. uols boleh bayangkan tak mcm mana keadaan Ome kat sana nanti? dapat tak? dapat tak??? hohohoho.. horrlicks!! *geget buku*

Whatever it is.. kawan2.. marilah kte menghadap mid term ini dengan penuh tabah.. Ome Anat Aminuddin!!! silalah bertabah.. 4 minggu jewwwwww *tgn dibahu mata keatas* alam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *saat ini tekanan mula terasa sudah.. sekian... assignment tak habis2.. buku langsung tak pegang.. jadiiii??? lu pk la sendiri!!! daaaaaaaaaaaaa.. #Kbye

Feel plak lagu ni.. meh kte layan jiwang dulu.. sebelum nanges di Penang.. huhuhu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...