19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 March 2014

~Coretan Hari Ini~

Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum WBT.. fuiyooo.. last updated 20hb Feb 2014.. Hari ni 18 Mac 2014.. Dekat sebulan rupanya diri ini tidak mencoret sebarang isi hati yang terkandung dalam kepala otak dan hati ni.. ye ye ye.. dh lama rupanya.. naik sawang dh en3 me kali ni.. 


 ok2.. berbalik pd keadaan semasa.. dunia semua tahu MH370 hilang entah ke mana.. ntahla.. pelbagai spekulasi yang timbul.. belum habis kes pesawat MH370 hilang, Malaysia dikejutkan pula dengan kematian 6 orang pengunjung yang menghadiri Konsert baru2 ini.. Allahurabi.. mcm2 la kan.. Allah sedang menguji kte semua.. DIA ingin mendengar kita merayu memohon meminta (berdoa) padaNYA..apapun, sebagai rakyat Malaysia Ome mohon pada DIA Yang Maha Esa.. Perkenankanlah doa kami Ya Rob.. Hanya DIKAU tempat kami mengadu.. Hanya DIKAU tempat kami berserah.. pulanglah wahai MH370.. kami semua sedang menantimu..

Bila nak balik? tak rindukan Malaysia ke? meh la balik.. semua orang tengah tunggu ni.. meh la.. meh la..

Oh ye.. sebelum Ome cau cin cau.. Ome nk updated sikit perkembangan terkini psl Ome.. last week Ome hadir teambuilding ofis di Permaisuri Resort Port Dickson.. umakngaihhh.. dimana stamina Ome? boleh pulak masa hiking di Batu Putih Tanjung Tuan, Ome stuck btol2 kat tgh batu yang tinggi mencerun tu.. sebab ape? sebab Ome nk muntah? seriously.. klu salah seorang budak lelaki ni tak tarik Ome cecepat.. mmg hye hye bye bye la jawabnya.. Kepala dah pening2.. perut rasa mual2.. salahkan diri sendri sebab tak makan sebelum hiking tu.. konon2 kental sgt la kan.. skali hamikk!! dush dush dush.. ok! next week boleh g gym blk.. stresss btol bila rs diri ini semakin tidak kental seperti dulu.. huhuhu.. semuanya semakin rapuh.. faktor umur ka? panggg! terima la hakikat.. im gonna to 3 series.. ppffttt... 

see.. sampai kasut pun rosak.. mmg tak expect langsung kena hiking punyala tinggi mcm tu... lalalala.. n bijaknya pergi bw kasut futsal.. lalalalalla.. *tunjal pale sendiri*


salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * oh ye.. psl tok moh yang telah memalukan Malaysia tu.. im speechless!!! gedegang!! tetiba tok moh ni muncul dengan rs yang tidak bersalah.. nk kata apa kan.. teringat kata kwn Ome ni.. niat tidak menghalalkan cara.. betol niat dia baik.. tapi.. tapi.. kenapa dia tanya siapa yang boleh buktikan apa yang dia buat tu khurafat? Allahurabi.. pelik.. pelik.. pelik.. daaaaaaaaaaaaaa.. #kbye



2 comments:

Lisz said...

omg aku suka lagu ni..tp tak tau lagu apa n sapa nyanyi...

OmeAnat Aminuddin said...

aku baru suka lagu ni.. e2 yg post kat sini tu.. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...